Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (0 μέλη και 67 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.919
Πόντοι
6.236
28.gif
Επίσης, πολυχρονεμένε μας, πού το βρήκατε αυτό το gif; Είναι τρισχαριτωμένο και πολύ χρήσιμο!

Καλημέρα σας και περαστικά και γρήγορα εις την κυρίαν σας!

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.922
Πόντοι
3.786
Ευχαριστώ, Κύριε!
Τελικώς σεις είσθε εις εξ Ημών και ουχί εις εξ αυτών!

Απευθύνω τας ευχαριστίας μου εκ νέου!!!
Καλημέρα αγαπητέ Νηματοθέτη. Εύχομαι περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στην φίλη σας, Μ.
Επανέρχομαι, κύριε!
Σας παρακαλώ στείλτε μου λινκ δια να αναγνώσω τας κατηγορίας των θρασυδείλων κατηγορητών μου.
Θέλω να τους απαντήσω!
Μην ασχολείστε με τον κ. 2323. Ζηλεύει επειδή του μπήκε η ιδέα ότι του πήρατε την Τζοάννα. Ξέρετε τι είναι, από ζαχαρωτό να ξαναγίνει κουάκερ;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δεν ξέρω αν εννοεί αυτό ο Γλύκας αλλά εγώ διάβασα αυτό και έβγαλα το ίδιο συμπέρασμα.
Δημοσίευση στο thread ''Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!'' Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου! - Page 22890

Όταν λέει "νεκρόφιλό νηματοθέτη" αυτό δεν εννοεί;:think:
Σας ευχαριστώ, κύριε!
Από την πλέμπα των παππούληδων ήτο η κατηγορία;;;
Πλέμπα ήταν όλοι τους, πλέμπα είναι και πλέμπα θα παραμείνουν.
Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί τους.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Με την μπίχλα.

Δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται κάτω από τα περσικά χαλιά στο σαλόνι μας.

:think:

Ουδείς ξεσκονίζει πλέον το σαλόνι.

:crazy:
Τα χαλιά του Νήματος είναι χειροποίητα και είναι από το Αφγανιστάν.
Θα σας παρακαλούσα να γίνετε πιο σαφής.

Τι συμβαίνει κάτω από τα χαλιά μας και δεν το έχει αντιληφθεί ο Νηματοθέτης;;;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημέρα αγαπητέ Νηματοθέτη. Εύχομαι περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στην φίλη σας, Μ.

Μην ασχολείστε με τον κ. 2323. Ζηλεύει επειδή του μπήκε η ιδέα ότι του πήρατε την Τζοάννα. Ξέρετε τι είναι, από ζαχαρωτό να ξαναγίνει κουάκερ;
κ. CaptainK,
όλο το μπου ξέρει πλέον πόσο πολύ μου αρέσει η κα. @Sexyjoanna .

Πιθανώς το ξέρει και όλη η ΝΑ Ευρώπη και η γνώσις επεκτείνεται προς τα Κεντροευρωπαϊκά σαλόνια, όπου φρονώ ότι η εμφάνισίς της θα προκαλούσε μεγίστην εντύπωσιν.

Εν ολίγοις:
Αυτή η γυνή μου αρέσει τα μέγιστα! Δεν γιγνώσκω διατί συμβαίνει τούτο και διατί τούτο συμβαίνει ενόσω η προσωπική ζωή μου βαίνει από το καλόν εις το καλύτερον [σαμοβαρίου εξαιρουμένου].
Είναι θέμα Χημείας; Είναι θέμα love at first sight; Δεν γνωρίζω αυτή την στιγμήν.

Βεβαίως θα αναρωτηθείτε, κ. CaptainK ... Τι λέει τούτος ο πτωχός τω πνεύματι όταν η κα. Ιωάννα τον έχει πτύσει πλειστάκις και δη δημοσίως ...
Ούτε εγώ έχω απάντησιν εις τα ερωτήματά σας, κ. CaptainK, πλην ίσως ... Μου αρέσει πολύ!!!

Υ.Γ.
Ήθελα να αναρτήσω κάποιο άσμα εις το νήμα της, πλην όμως δεν το τολμώ δια να μη με περιλούσει δημοσίως ως επανειλημμένως έχει ήδη πράξει ... Φευ!

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.922
Πόντοι
3.786
κ. CaptainK,
όλο το μπου ξέρει πλέον πόσο πολύ μου αρέσει η κα. @Sexyjoanna .

Πιθανώς το ξέρει και όλη η ΝΑ Ευρώπη και η γνώσις επεκτείνεται προς τα Κεντροευρωπαϊκά σαλόνια, όπου φρονώ ότι η εμφάνισίς της θα προκαλούσε μεγίστην εντύπωσιν.

Εν ολίγοις:
Αυτή η γυνή μου αρέσει τα μέγιστα! Δεν γιγνώσκω διατί συμβαίνει τούτο και διατί τούτο συμβαίνει ενόσω η προσωπική ζωή μου βαίνει από το καλόν εις το καλύτερον [σαμοβαρίου εξαιρουμένου].
Είναι θέμα Χημείας; Είναι θέμα love at first sight; Δεν γνωρίζω αυτή την στιγμήν.

Βεβαίως θα αναρωτηθείτε, κ. CaptainK ... Τι λέει τούτος ο πτωχός τω πνεύματι όταν η κα. Ιωάννα τον έχει πτύσει πλειστάκις και δη δημοσίως ...
Ούτε εγώ έχω απάντησιν εις τα ερωτήματά σας, κ. CaptainK, πλην ίσως ... Μου αρέσει πολύ!!!

Υ.Γ.
Ήθελα να αναρτήσω κάποιο άσμα εις το νήμα της, πλην όμως δεν το τολμώ δια να μη με περιλούσει δημοσίως ως επανειλημμένως έχει ήδη πράξει ... Φευ!
Εγώ πιστεύω ότι αυτά είναι καμώματα γυναίκας που θέλει να σιγουρευτεί για τα αισθήματά σας. Θέλει να ιδεί έως που θα φτάνατε για την διεκδικήσετε. Νομίζω ότι ασυνείδητα επιθυμεί να γίνει η νέα Αγγλίς τροφός σας - παραδοχή που δεν τολμά να κάνει συνειδητά, ειδικά όταν βλέπει ότι εσείς κάνετε διακοπές στις Άλπεις με μια ανατολική. Αποτέλεσμα της αμφιθυμίας της είναι να σας "απορρίπτει" ακόμα κι όταν εσείς εμπράκτως δείχνατε ότι αποσύρατε το ενδιαφέρον σας γι'αυτήν.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εγώ πιστεύω ότι αυτά είναι καμώματα γυναίκας που θέλει να σιγουρευτεί για τα αισθήματά σας. Θέλει να ιδεί έως που θα φτάνατε για την διεκδικήσετε. Νομίζω ότι ασυνείδητα επιθυμεί να γίνει η νέα Αγγλίς τροφός σας - παραδοχή που δεν τολμά να κάνει συνειδητά, ειδικά όταν βλέπει ότι εσείς κάνετε διακοπές στις Άλπεις με μια ανατολική. Αποτέλεσμα της αμφιθυμίας της είναι να σας "απορρίπτει" ακόμα κι όταν εσείς εμπράκτως δείχνατε ότι αποσύρατε το ενδιαφέρον σας γι'αυτήν.
Τελούσα όντως εν δικαίω όταν εξ αρχής εθεώρησα Υμάς ως εις εξ Ημών και ουχί ως εις εξ αυτών.

Θα ήθελον να ισχύουν όλα αυτά που αναγράψατε πλην όμως δεν είμαι βέβαιος.

Οι παλαιότεροι γνωρίζουν δια την ιστορίαν της Μ και δεν έχει νόημα να τα επαναλαμβάνω.

Από την άλλη πλευρά η κα. Ιωάννα δεν είναι χθεσινή. Δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν της όπως επίσης ουδέποτε με ενδιέφερε το παρελθόν της Μ.
Και οι δύο είναι σκληρές γυναίκες. Πέρασαν μέσα από σίδερο και έγιναν ατσάλινες.
Δεν είναι εύκολο να εικάσω τα συναισθήματά τους παρά μόνο εάν οι ίδιες τα εκφράσουν.

Αλλά και εγώ ο ίδιος είμαι απόλυτα μπερδεμένος ...

You 're an expert at screwing it all up, μου είχε πει η Αγγλίς τροφός μου, όταν με αποχαιρετούσε εις το αεροδρόμιον του Εδιμβούργου, την 4ην Απριλίου 2023. Δεν πρόλαβα να της απαντήσω προσηκόντως επειδή η πτήσις μου διά Δουβλίνον Ιρλανδίας [και ύστερον διά Φρανκφούρτην και ύστερον διά Θεσσαλονίκην] έκλεινε. Έκτοτε απορρίπτει τας κλήσεις μου.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Επίσης, πολυχρονεμένε μας, πού το βρήκατε αυτό το gif; Είναι τρισχαριτωμένο και πολύ χρήσιμο!

Καλημέρα σας και περαστικά και γρήγορα εις την κυρίαν σας!
Είσθε ευαίσθητος Άνθρωπος, κύριε.
Και είσθε καλός Άνθρωπος.
Ευχαριστώ!!!

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.922
Πόντοι
3.786
Τελούσα όντως εν δικαίω όταν εξ αρχής εθεώρησα Υμάς ως εις εξ Ημών και ουχί ως εις εξ αυτών.

Θα ήθελον να ισχύουν όλα αυτά που αναγράψατε πλην όμως δεν είμαι βέβαιος.

Οι παλαιότεροι γνωρίζουν δια την ιστορίαν της Μ και δεν έχει νόημα να τα επαναλαμβάνω.

Από την άλλη πλευρά η κα. Ιωάννα δεν είναι χθεσινή. Δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν της όπως επίσης ουδέποτε με ενδιέφερε το παρελθόν της Μ.
Και οι δύο είναι σκληρές γυναίκες. Πέρασαν μέσα από σίδερο και έγιναν ατσάλινες.
Δεν είναι εύκολο να εικάσω τα συναισθήματά τους παρά μόνο εάν οι ίδιες τα εκφράσουν.

Αλλά και εγώ ο ίδιος είμαι απόλυτα μπερδεμένος ...

You 're an expert at screwing it all up, μου είχε πει η Αγγλίς τροφός μου, όταν με αποχαιρετούσε εις το αεροδρόμιον του Εδιμβούργου, την 4ην Απριλίου 2023. Δεν πρόλαβα να της απαντήσω προσηκόντως επειδή η πτήσις μου διά Δουβλίνον Ιρλανδίας [και ύστερον διά Φρανκφούρτην και ύστερον διά Θεσσαλονίκην] έκλεινε. Έκτοτε απορρίπτει τας κλήσεις μου.
Δεν έχω παρακολουθήσει την ιστορία σας αλλά πρέπει να αποφασίσετε ποια από τις 3 θέλετε περισσότερο. Διότι εάν θέλετε και τις 3, θα τις χάσετε όλες. Το λάθος σας είναι ότι όλες γνωρίζουν την ύπαρξη όλων. Συνεπώς, πρέπει να διαλέξετε και στο μέλλον, εάν υπάρξει έτερη, δεν χρειάζεται να μάθει τίποτα για το δικό σας παρελθόν. Αρκεί να λέτε όλως αορίστως ότι υμείς φτάσατε έως την γνωριμία σας περνώντας δια πυρρός και σιδήρου.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Περαστικά στην όμορφη κ.Μ mr Blizard. Για την καταπολέμηση του κορονοιου, χρήσιμες είναι οι βιταμίνες b, d3 και ψευδάργυρος

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.922
Πόντοι
3.786
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Περαστικά στην όμορφη κ.Μ mr Blizard. Για την καταπολέμηση του κορονοιου, χρήσιμες είναι οι βιταμίνες b, d3 και ψευδάργυρος
Σας ευχαριστώ, κύριε και Μέγα Διανοητά του Νήματος Ημών.
Ειλικρινώς!

Δύνασθε να μου συστήσετε τα κατάλληλα σκευάσματα, παρακαλώ;;;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Σας ευχαριστώ, κύριε και Μέγα Διανοητά του Νήματος Ημών.
Ειλικρινώς!

Δύνασθε να μου συστήσετε τα κατάλληλα σκευάσματα, παρακαλώ;;;
Ναι, βέβαια.
Solgar ή Lambert's παίρνω συνήθως. Από Lambert's έχω καιρό να βρω d3 4000 μονάδες. Βρήκα lanes 4000 μονάδες d3. Ψευδάργυρο είτε από Lambert's ή solgar. B συνήθως solgar.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.922
Πόντοι
3.786
Ναι, βέβαια.
Solgar ή Lambert's παίρνω συνήθως. Από Lambert's έχω καιρό να βρω d3 4000 μονάδες. Βρήκα lanes 4000 μονάδες d3. Ψευδάργυρο είτε από Lambert's ή solgar. B συνήθως solgar.
Δεν χορηγείτε κάποια συνταγή και στον φίλο μας τον 2323 που πάσχει από πριαπισμό;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.922
Πόντοι
3.786
Ανίατη ασθένεια ο πριαπισμός ( δυστυχώς)
Αν του γνωρίζατε εκείνη την πράσινη φτερωτή γριά ίσως ίσως μπορούσε να υπάρξει μια ανακούφιση, έστω πρόσκαιρη. Δεν επιμένω όμως. Εσείς κάτι παραπάνω ξέρετε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom