Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Λος σιλικονειρος ( τουμπανειρος)Δίπλα σου!!! Σήμερα......![]()
![]()
Λος σιλικονειρος ( τουμπανειρος)Δίπλα σου!!! Σήμερα......![]()
![]()
Πολύ αναβολικό παίζειLucia Javorcekova![]()
![]()
μια χαρα ειναιΔεν είναι δικό μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόνο 13 άτομα ψήφισαν..
Για να έχει το αποτέλεσμα σαφήνεια, πρέπει να ψηφίσουν τουλάχιστον 100μια χαρα ειναι
ο κ.μπλιζ ειπε οτι δεν τον ενδιαφερει η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα
νομιζω τους πολλους τους αποκαλει και με μια παραξενη λεξη - πλεμπα
νομιζω εχει διπλη εννοια αυτη η λεξη
ποτε σημαινει οικονομικη πενια και ποτε-ποτε πνευματικη
100 που να βρουμε ρε αρισταρχεΓια να έχει το αποτέλεσμα σαφήνεια, πρέπει να ψηφίσουν τουλάχιστον 100
Καλά, θα βάλω τραγουδάκι τότε100 που να βρουμε ρε αρισταρχε
ειμαστε μικρο σωματιο![]()
Περίεργο που ασχοληθήκατε και με άλλα μέρη του σώματός της και δεν αφιερωθήκατε μόνο στα σιλικονάτα μπαλόνια της...με μια μαξιλαροθηκη στο κεφαλι ..μια χαρα ειναι
Καλημέρα, κύριε!Αυτο καπου το εχω ξαναδει κ.μπλιζ
η το εχετε ξαναγραψει
η ειναι καποιο κομματι απο τα διηγηματα του αρισταρχου
δεν ειμαι σιγουρος![]()
Ποίος προέβη εις την κατηγορίαν τούτην, κύριε;;;;Τον κ.μπλιζ σημερα τον κατηγορησαν οτι ειναι λατρης και συλλεκτης αρχαιοτητων(μεγαλων γυναικων)
εσεις που τον ξερετε καλυτερα αληθευει?
Επίσης, κ. ζαχαρωτό της, μπιζουδάκι της, γλυκός της!Τον κ.μπλιζ σημερα τον κατηγορησαν οτι ειναι λατρης και συλλεκτης αρχαιοτητων(μεγαλων γυναικων)
Ευχαριστώ, Κύριε!Του έχει μείνει απωθημένο να γίνει Καπετάνιος στην θέση του Κέι, οπότε ταυτίστηκε με τον Μεγάλο Βεζίρη. Μην το παίρνετε προσωπικά. Κατά βάθος είναι καλός ο γερο-Τσοκολάτας.
Επανέρχομαι, κύριε!Τον κ.μπλιζ σημερα τον κατηγορησαν οτι ειναι λατρης και συλλεκτης αρχαιοτητων(μεγαλων γυναικων)
κ. Αρίσταρχε, μην απογοητεύεστε.Μόνο 13 άτομα ψήφισαν..
Δεν ξέρω αν εννοεί αυτό ο Γλύκας αλλά εγώ διάβασα αυτό και έβγαλα το ίδιο συμπέρασμα.Επανέρχομαι, κύριε!
Σας παρακαλώ στείλτε μου λινκ δια να αναγνώσω τας κατηγορίας των θρασυδείλων κατηγορητών μου.
Θέλω να τους απαντήσω!