Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.861
Πόντοι
3.786
Ναι στην άλλη διάσταση..σκοπεύω να πάω σύντομα για διακοπές..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εντάξει μη τα παραλεμε.. τρείς..
Το βλέπετε όλοι. Για να μην προδοθεί και ξεφύγει εκτός ρόλου, παριστάνει διαρκώς τον κουρασμένο από την ζωή άνδρα που έχει χάσει το νόημα και φλερτάρει με τις πιο μαύρες σκέψεις. Γνωρίζει καλά ο έμπειρος ούτος σμπρώχτης ότι όλες οι νεαρές μουνίτσες θα τα δώσουν όλα προκειμένου να του δείξουν ότι αυτές (και καμία άλλη) είναι ικανές να του ξυπνήσουν το πάθος.

Τα ξέρουμε αυτά Αρίστο.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Το βλέπετε όλοι. Για να μην προδοθεί και ξεφύγει εκτός ρόλου, παριστάνει διαρκώς τον κουρασμένο από την ζωή άνδρα που έχει χάσει το νόημα και φλερτάρει με τις πιο μαύρες σκέψεις. Γνωρίζει καλά ο έμπειρος ούτος σμπρώχτης ότι όλες οι νεαρές μουνίτσες θα τα δώσουν όλα προκειμένου να του δείξουν ότι αυτές (και καμία άλλη) είναι ικανές να του ξυπνήσουν το πάθος.

Τα ξέρουμε αυτά Άριστο.
Δεν είμαι κουρασμένος.. η οδός μαύρης πέτρας είναι εκεί που ρίχνουμε 'μαύρες πέτρες ". You know what I mean..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
40+!
Ωραιοτάτη ηλικία!!!

Τα ξέρουμε αυτά Αρίστο.
Χμμμ!

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.411
Πόντοι
2.586
Χριστουγεννιάτικη 'Διαθήκη¨ του Νηματοθέτου!

Όπως όλοι ήδη γνωρίζετε, θα απουσιάσω από τας Εργασίας του Νήματος από αύριο, 23 Δεκεμβρίου Ενεστώτος Έτους έως και την 2αν Ιανουαρίου Επομένου Ετους.
Θα επανέλθω εις τας Εργασίας του Νήματος, την 3ην Ιανουαρίου Επομένου Έτους.

Ενδιαμέσως και εφόσον δύναμαι, θα αναγιγνώσκω τας σελίδας του Νήματος και ίσως να προβαίνω εις κάποιας ολίγας αναρτήσεις. μην ανγοείτε ότι συνεχίζει να υπάρχει ενεργός η απειλή -εκ της Μ εκπορευόμενη- περί αποκοπής των όρχεών μου και εκθρέψεως των γαλών της Μ εκ των όρχεών μου-.
Ίδωμεν ...!

Με την 'διαθήκην ' μου αυτή σας δηλώ ότι δεν πρέπει να προσδοκάτε ανταμοιβή υπό του Νηματοθέτου.
Όλα χαριστικά γίνονται εις το παρόν Νήμα.
Ανασκάψατε τα υπόγεια του Νήματος και όλο και κάποια γκόμενα θα εύερετε!
Παραρτημα της διαθήκης του νηματοθέτη...
Κατα τη διάρκεια της απουσίας του , τα κλειδια του νηματος θα δωθουν στον υποφαινομενο και μελοντα CEO . COB του νηματος
Επειδη ο υπογραφων τις επομενες ημέρες θα βρισκεται υπο την αυστηρη επιτηρηση σταρτονομίας και κατ οικον περιορισμό με τα γνωστα , παιδια σκυλια γατια και αναξιοπαθουντες συνγγενείς θα ηθελα να σας παρακαλεσω
για θεματα ταξεως ή σεξουαλικης φυσεως υποθέσεις να απευθυνεσετ στον γειτονα μου κο Κωλογερο
Επισης , θερμη παρακληση , μην κανετε ζημιές να ειστε φρονιμοι και μην κανετε κοντρες στο σαλονι με τα αμαξιδια σας και τα Π
VENCEREMOS

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
Ο ανεψιός μου είναι ερωτευμένος και μας έχει γραμμένους όλους και μόνο όταν χρειάζεται χρήματα, έρχεται εδώ μέσα.
Αλλά τον αγαπώ!
Είναι καλό παιδί. Τον ταλαιπωρούν οι γυναίκες τον φουκαρά.
Του έχω πει να πάμε στο Πασαλιμάνι [εγώ με κασκόλ ΠΑΟΚ] και να τα συζητήσουμε όλα, με ένα υποβρύχιο βανίλια μπροστά μας, πλην όμως ούτος με αποφεύγει ...
Δεν καταλαβαίνω το λόγο. :confused:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Παραρτημα της διαθήκης του νηματοθέτη...
Κατα τη διάρκεια της απουσίας του , τα κλειδια του νηματος θα δωθουν στον υποφαινομενο και μελοντα CEO . COB του νηματος
Επειδη ο υπογραφων τις επομενες ημέρες θα βρισκεται υπο την αυστηρη επιτηρηση σταρτονομίας και κατ οικον περιορισμό με τα γνωστα , παιδια σκυλια γατια και αναξιοπαθουντες συνγγενείς θα ηθελα να σας παρακαλεσω
για θεματα ταξεως ή σεξουαλικης φυσεως υποθέσεις να απευθυνεσετ στον γειτονα μου κο Κωλογερο
Επισης , θερμη παρακληση , μην κανετε ζημιές να ειστε φρονιμοι και μην κανετε κοντρες στο σαλονι με τα αμαξιδια σας και τα Π
VENCEREMOS
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Δεν καταλαβαίνω το λόγο. :confused:
Μου είπε ότι το ασπράμαυρο κασκόλ δεν θα ταιριάζει με το περιβάλλον ...
Ιδέα δεν έχει από αισθητική... Το μόνο που τον νοιάζει είναι τα χρήματά μου ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
Μου είπε ότι το ασπράμαυρο κασκόλ δεν θα ταιριάζει με το περιβάλλον ...
Ιδέα δεν έχει από αισθητική... Το μόνο που τον νοιάζει είναι τα χρήματά μου ...
Ανώριμοι, άτεχνοι, αμουσοι, πτωχοί το πνεύμα και την αισθητική άνθρωποι.

Τι γελας μωρη λουλου ? αυγα σου καθαρίζουν
:new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked:

Λουλού το νηματοθετη;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: barock

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.411
Πόντοι
2.586
Εκτακτη ανακοινωση
Οπως με πληροφορησαν οι insiders του νηματος , στο παρασκηνιο διεξαγεται ενα βρωμικος πολεμος και εκβιασμοι με σκοπο την ανατροπη του νηματοθέτη
οργανα των σιονιστων και της μασωνίας των απειλουν οτι
Θα αναφερουν τις σεξουαλικες του "περιπετειες " ( τρομαρα του ) στην Μ
Θα αναρτησουν το " εργαλειο" του ωστε να γινει αντικειμενο χλευης ...

O tempora o Mores

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.018
Πόντοι
5.506
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααχ...
Είσθε αδελφός μου!
Να μην παραλείψεις αδερφέ αυτή την πραγματικότητα στη σύνταξη της διαθήκης. Η κυρία Ιωάννα μπορεί να μην αντέξει την απώλεια της πολυποίκιλης προσωπικότητας σας (7,5 cm) αν επέλθει κάποτε το μοιραιον αλλά μπορεί να νιώσει καλύτερα με ολίγη οικονομική συναισθηματική τόνωση, παρέα μου.

Δισφευ.

Είναι αχρείος, αντιεξουσιαστής, κομμουνιστής, σιωνιστής και αναρχικός!
Είναι.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.411
Πόντοι
2.586
Να μην παραλείψεις αδερφέ αυτή την πραγματικότητα στη σύνταξη της διαθήκης. Η κυρία Ιωάννα μπορεί να μην αντέξει την απώλεια της πολυποίκιλης προσωπικότητας σας (7,5 cm) αν επέλθει κάποτε το μοιραιον αλλά μπορεί να νιώσει καλύτερα με ολίγη οικονομική συναισθηματική τόνωση, παρέα μου.

Δισφευ.

Είναι.
Επειδη εισαι και εσυ καπετάνιος ...θα εισηγηθω στην διοικουσα επιτροπη ΝΠ να σε βαλουμε στο ΔΣ σαν απλο μέλλος φυσικά
Και βαλε κανενα ρουχο επάνω σου ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom