Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.167
Πόντοι
6.236
Προς κ. Ωρίωνα!
Είμαι αρκετά πολυάσχολος. Μπορώ όμως να κάνω πολλά πράγματα παράλληλα και αυτό ίσως εξηγεί την συχνή παρουσία μου εδώ μέσα.
κ. Ωρίωνα, αντί της πολυλογίας, θα σας είπω το εξής:
Ταιριάζουμε σε πολλά [όχι σε όλα όμως] και θα ήθελα να συνεχίσετε να συμμετέχετε στο Νήμα μας. Έχετε αρχίδια και όχι 'αρχίδια' και μπράβο σας, κύριε!
:hi::hi:
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα μου στο Νήμα μας.
Θα απουσιάσω από αύριο και λογικά θα επανέλθω εις τας εργασίας του Νήματος, την Τετάρτην, 3 Ιανουρίου Επομένου Έτους.
Θα μπορώ, φαντάζομαι, να σας διαβάζω και ίσως και να κάνω μερικές αναρτήσεις ...
Θα δούμε ...
Η απειλή ριζικής αποκοπής των όρχεών μου παραμένει ενεργή ... Φευ!
Να κάνετε καμιά κατεβασιά και για εμάς και να επανέλθετε δριμύτερος, με το καλό, του χρόνου, έτοιμος για νέες περιπέτειες!:hi:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
:hi::hi:

Να κάνετε καμιά κατεβασιά και για εμάς και να επανέλθετε δριμύτερος, με το καλό, του χρόνου, έτοιμος για νέες περιπέτειες!:hi:
Σας ευχαριστώ, κ. Ωρίωνα! Επιτέλους και ένας ακόμη 'Άνθρωπος εδώ μέσα!!!

Θα επιθυμούσα επίσης, όταν επανέλθω εις τον κανονικόν ρυθμόν των εργασιών του Νήματος, να είστε και σεις και η παρέα σας παρόντες.
Έχομεν πολλά να είπωμεν!

Υ.Γ. Αυτός εκεί, ο κ. Αρίσταρχος unplugged μου, ψάχνει φαντάσματα επειδή δεν βρίσκει θήλυ...;;;; Και εμείς δεν έχουμε γκόμενα ... αλλά πείτε του να μην μας φέρει κάποιο θήλυ φάντασμα ... Φευ!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Χριστουγεννιάτικη 'Διαθήκη¨ του Νηματοθέτου!

Όπως όλοι ήδη γνωρίζετε, θα απουσιάσω από τας Εργασίας του Νήματος από αύριο, 23 Δεκεμβρίου Ενεστώτος Έτους έως και την 2αν Ιανουαρίου Επομένου Ετους.
Θα επανέλθω εις τας Εργασίας του Νήματος, την 3ην Ιανουαρίου Επομένου Έτους.

Ενδιαμέσως και εφόσον δύναμαι, θα αναγιγνώσκω τας σελίδας του Νήματος και ίσως να προβαίνω εις κάποιας ολίγας αναρτήσεις. μην ανγοείτε ότι συνεχίζει να υπάρχει ενεργός η απειλή -εκ της Μ εκπορευόμενη- περί αποκοπής των όρχεών μου και εκθρέψεως των γαλών της Μ εκ των όρχεών μου-.
Ίδωμεν ...!

Με την 'διαθήκην ' μου αυτή σας δηλώ ότι δεν πρέπει να προσδοκάτε ανταμοιβή υπό του Νηματοθέτου.
Όλα χαριστικά γίνονται εις το παρόν Νήμα.
Ανασκάψατε τα υπόγεια του Νήματος και όλο και κάποια γκόμενα θα εύερετε!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.167
Πόντοι
6.236
Σας ευχαριστώ, κ. Ωρίωνα! Επιτέλους και ένας ακόμη 'Άνθρωπος εδώ μέσα!!!

Θα επιθυμούσα επίσης, όταν επανέλθω εις τον κανονικόν ρυθμόν των εργασιών του Νήματος, να είστε και σεις και η παρέα σας παρόντες.
Έχομεν πολλά να είπωμεν!

Υ.Γ. Αυτός εκεί, ο κ. Αρίσταρχος unplugged μου, ψάχνει φαντάσματα επειδή δεν βρίσκει θήλυ...;;;; Και εμείς δεν έχουμε γκόμενα ... αλλά πείτε του να μην μας φέρει κάποιο θήλυ φάντασμα ... Φευ!!!
Ο κ. Αρίσταρχος είναι τεράστιο τρολ. Στην πραγματικότητα, δεν ξεμένει με λιγότερες από 4 γκόμενες ΠΟΤΕ. Για αυτό συνέχεια, μπαίνει εδώ για λίγο και ξαναβγαίνει - δεν τις προλαβαίνει. Είμαι σε θέση να το γνωρίζω αυτό γιατί κάνουμε πολλή παρέα και εκτός bou.
Για τα φαντάσματα, ενδιαφέρεται γιατί πολλές φορές, προκειμένου να ξεφορτωθεί κάποια που του έχει γίνει στενός κορσές για γάμο και παιδιά, αναγκάζεται να κάνει "ghosting" (ghosting, για όσους δεν ξέρουν, λέμε αγγλιστί :grin:όταν κάποιος διακόπτει απότομα οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας σε μια σχέση, συνήθως φιλική ή ερωτική).

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Ο κ. Αρίσταρχος είναι τεράστιο τρολ. Στην πραγματικότητα, δεν ξεμένει με λιγότερες από 4 γκόμενες ΠΟΤΕ. Για αυτό συνέχεια, μπαίνει εδώ για λίγο και ξαναβγαίνει - δεν τις προλαβαίνει. Είμαι σε θέση να το γνωρίζω αυτό γιατί κάνουμε πολλή παρέα και εκτός bou.
Για τα φαντάσματα, ενδιαφέρεται γιατί πολλές φορές, προκειμένου να ξεφορτωθεί κάποια που του έχει γίνει στενός κορσές για γάμο και παιδιά, αναγκάζεται να κάνει "ghosting" (ghosting, για όσους δεν ξέρουν, λέμε αγγλιστί :grin:όταν κάποιος διακόπτει απότομα οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας σε μια σχέση, συνήθως φιλική ή ερωτική).
Επιχαίρω, κύριε, δια την γνώσιν σας επί της Αγγλικής! Ειλικρινώς επιχαίρω!!!
Θα επέχαιρε και η Αγγλίς τροφός μου εάν δεν με είχε εγκαταλείψει την 5ην Ιουνίου 2011 [Κυριακή].
Φευ εις το U.K.!

Κατά τα λοιπά ... θα σας παρακαλούσα να είπετε εις τον κ. Αρίσταρχον unplugged μου ότι εάν δεν θέλει κάποια γκόμενα, υπάρχομεν ημείς που θέλουμε μία ...
Ας τις στέλνει προς Ημάς, κύριε, ίνα παρηγορήσωμεν τα θήλεα τούτα!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.167
Πόντοι
6.236
Θα επέχαιρε και η Αγγλίς τροφός μου εάν δεν με είχε εγκαταλείψει την 5ην Ιουνίου 2011 [Κυριακή].
Φευ εις το U.K.!

Κατά τα λοιπά ... θα σας παρακαλούσα να είπετε εις τον κ. Αρίσταρχον unplugged μου ότι εάν δεν θέλει κάποια γκόμενα, υπάρχομεν ημείς που θέλουμε μία ...
Θα του μεταφέρω, με την πρώτη ευκαιρία, το αίτημά σας. Θα λάβετε, είτε αρνητική απάντηση με τους λόγους της απορρίψεως, είτε δε θα λάβετε καθόλου απάντηση. Στη δεύτερη περίπτωση, εάν π.χ. εκεί που φοράτε τα χιονοπέδιλά σας, δεχτείτε πεσιματική από αιθέρια, κάτω των 35 ετών εξυπνόφατσα, να ξέρετε ότι θα είναι αρισταρχόσταλτη.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.610
Πόντοι
2.536
Φευ εις το U.K.!

Κι αν δεχτείτε πεσιματική από αιθέρια ύπαρξη άνω των 85 ετών θα είναι τζιμεικοσιτριόσταλτη.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Θα του μεταφέρω, με την πρώτη ευκαιρία, το αίτημά σας. Θα λάβετε, είτε αρνητική απάντηση με τους λόγους της απορρίψεως, είτε δε θα λάβετε καθόλου απάντηση. Στη δεύτερη περίπτωση, εάν π.χ. εκεί που φοράτε τα χιονοπέδιλά σας, δεχτείτε πεσιματική από αιθέρια, κάτω των 35 ετών εξυπνόφατσα, να ξέρετε ότι θα είναι αρισταρχόσταλτη.
Κοιτάξτε, κύριε!
Δεν χρειάζεται να αιτιολογήσει την απόρριψιν! Ουδέποτε κατενόησα πλήρως τους λόγους διά τους οποίους με απορρίπτουν τα θήλεα, πλην ίσως ενός ατυχούς περιστατικού, επισυμβάντος την περασμένην Άνοιξιν!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Κι αν δεχτείτε πεσιματική από αιθέρια ύπαρξη άνω των 85 ετών θα είναι τζιμεικοσιτριόσταλτη.
:grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:
Ουδέποτε, κύριε, απέκρυψα την προτίμησίν μου προς τα ώριμα θήλεα.
Μηδέποτε!!!

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.610
Πόντοι
2.536
:grouphug::grouphug::grouphug::grouphug:
Ουδέποτε, κύριε, απέκρυψα την προτίμησίν μου προς τα ώριμα θήλεα.
Μηδέποτε!!!
Τότε ο Τζίμης 2.3.23 ήταν η πιο σωστή μεταγραφή. Δέχομαι συγχαρητήρια που σας γνώρισα.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Τότε ο Τζίμης 2.3.23 ήταν η πιο σωστή μεταγραφή. Δέχομαι συγχαρητήρια που σας γνώρισα.
Εάν είναι έτσι, ειλικρινώς σας ευχαριστώ, κύριε!

Υ.Γ. Αναμένω βεβαίως την επιβεβαίωσιν των όσων αναγράφετε και δηλαδή την αποστολήν προς τον χειμαζόμενον και δύσμοιρον τούτον Νηματοθέτην ωρίμων θηλέων:

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
Καλημέρα σας Κύριοι.
Κύριε bliz σας εύχομαι ειλικρινώς ευχάριστον και recreational διαμονή εις το zermatt.
Φευ εις τα φαντάσματα :confused:
Φυσικά αναμένουμε κάποια ενημέρωση, εστω και ταξιδιωτικής φύσεως, από την εκεί παραμονή σας.
Η Μ έχει κατανόηση!!!
Υγιαίνετε!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Καλημέρα σας Κύριοι.
Κύριε bliz σας εύχομαι ειλικρινώς ευχάριστον και recreational διαμονή εις το zermatt.
Φευ εις τα φαντάσματα :confused:
Φυσικά αναμένουμε κάποια ενημέρωση, εστω και ταξιδιωτικής φύσεως, από την εκεί παραμονή σας.
Η Μ έχει κατανόηση!!!
Υγιαίνετε!
Σας ευχαριστώ, κύριε, διά τας ειλικρινείς ευχάς σας!
Αναχωρώ αύριον και ως εκ τούτου θα είμαι εις το Νήμα κατά την διάρκειαν των επομένων ωρών και θα ανταποδώσω προσηκόντως.

Το θέμα των φαντασμάτων ... Ελπίζω ο κ. Αρίσταρχος unplugged να μην μας προσκομίσει κάποιο φάντασμα και εις το παρόν Νήμα. Κάλλιο χωρίς θήλυ παρά με εν θήλυ Φάντασμα! Φευ εις τη νιοστήν!!!

Η Μ δεν έχει ουδεμίαν πλέον κατανόησιν επί του συγκεκριμένου θέματος.
Η τεραστία αυτοπεποίθησίς της υπέστη πλήγμα, προσομοιάζον με την καταβύθισιν του Bismark, την περασμένην Άνοιξιν.
Τελώ υπό συνεχήν και ενδελεχήν επιτήρησιν και εάν καταφέρω να αναρτήσω, κατά την διάρκειαν των χειμερινών τούτων διακοπών, θα είναι γεγονός προσομοιάζον με τα όσα έπραξα κατά την περίοδον από 30 μ.Χ έως και 33 μ.Χ.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.352
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::kiss-mark:

Ωωωω μπλέμπα.

Συνημμένα

• IMG_20231221_233950.jpg
    IMG_20231221_233950.jpg
    365,1 KB · Εμφανίσεις: 15

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.610
Πόντοι
2.536
Το θέμα των φαντασμάτων ... Ελπίζω ο κ. Αρίσταρχος unplugged να μην μας προσκομίσει κάποιο φάντασμα και εις το παρόν Νήμα. Κάλλιο χωρίς θήλυ παρά με εν θήλυ Φάντασμα! Φευ εις τη νιοστήν!!!
Αρκεί να μην σερφάρετε ώρα 3.33 π.μ. και δεν έχετε φόβο.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Αρκεί να μην σερφάρετε ώρα 3.33 π.μ. και δεν έχετε φόβο.
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....
Το κακό, βεβαίως, κύριε είναι ότι στην διάρκεια που θα γνωριστούμε, θα δείτε ότι συνήθως εκείνη την ώρα ξυπνώ ...
Κατατάχθηκα στον Στρατό αμέσως μόλις τελείωσα τις σπουδές μου.
Από τότε και ακόμη και μετά που απολύθηκα [θητεία 22 μηνών τω καιρώ εκείνω] έπαυσα να κοιμάμαι.

Εικοτολογώ ότι κατά συνέπεια κάποια στιγμή θα βρεθώ αντιμέτωπος με τα φαντάσματά του. Ελπίζω να είναι θήλεα ...!!! :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Τι είναι αυτό το πράγμα, κύριε;;;
Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να παύσετε την καθημερινήν ιχθυοκτονίαν, κύριε;;;
Ή τουλάχιστον να τα δωρίζετε εις άτομα που έχουν ανάγκη τροφής;;;;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.610
Πόντοι
2.536
Τι είναι αυτό το πράγμα, κύριε;;;
Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να παύσετε την καθημερινήν ιχθυοκτονίαν, κύριε;;;
Ή τουλάχιστον να τα δωρίζετε εις άτομα που έχουν ανάγκη τροφής;;;;
Ε ναι, κολυμπά ο φίλος σας μία ώρα κάθε πρωί και μετά όλοι οι άλλοι ψαρεύουμε παντόφλες να πούμε.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.765
Πόντοι
26.096
Ε ναι, κολυμπά ο φίλος σας μία ώρα κάθε πρωί και μετά όλοι οι άλλοι ψαρεύουμε παντόφλες να πούμε.
Αληθές αυτό!
Ειδικώς ο δεδηλωμένος εχθρός του Νηματοθέτου. κ. Ιζνογκούντ [πρώην Roger Rabbit και πρώην Excalibur] έχει αλιεύσει εις την 80χρονην+ ζωήν του μόνο παντόφλες. Συνήθως τις μαγειρεύει εις την γάστραν!

Ο κ. amjik είναι πρώην Ο.Υ.Κ.
Δυνατός άντρας. Στην ψυχή και στο σώμα.
License to kill!
Μάλλον έχει επίσης πολεμήσει ... κάπου ... κάποτε... Ο ίδιος εάν θέλει, κάποια στιγμή θα διηγηθεί.
Και είμαι σίγουρος ότι αυτά που αλιεύει, δεν τα πετά. Κάπου θα δωρίζει το πλεόνασμα. Νομίζω σε μοναστήρια της περιοχής όπου διαμένει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom