blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.712
- Πόντοι
- 26.096
Και τώρα, σας παρακαλώ, να μου επιτρέψετε να ασχοληθώ με την κα. Ιωάννα!
Και εγώ ξανθός είμαι [τώρα πια γκριζάρουν, αλλά ας μην το κάνουμε ΚΑΙ αυτό θέμα, κυρία ...].Είναι περίεργο αγορι,εγω ξανθιά φυσική,μπλεξαμε τα μπούτια μας χαχαχαχα!
Σας ευχαριστώ, κ. shadow!Με όλο τον σεβασμό , αλλά τα θέλει και ο κωλος σας , αφήνετε μια σέξι φωτογράφιση εδώ και φεύγετε ,θα έρθει ο Κ .bliz θα την δει και τον αναστατώσετε πάλι!!
Αγαπητή Κυρία
Στο χωριο μου λενε
" με το νου πλουταινει η κόρη με τον υπνο η ακαμάτα "
Καθως ο πολυχρονεμένος μας νηματοθέτης πασχει απο χρόνια , αθεραπευτα , ψυχικα και νευρολογικα νοσήματα παρακαλω πολυ να αγνοήσετε το παραληρημα του
( το εχει απο μικρος οταν ξεφυγε της προσοχής της τροφου του και επεσε απο μια κουνια )
Καταλαβαινετε τωρα γιατι βλέπει παντου εχθρους και σφετεριστές του θρόνου
Παρακαλω δειξτε κατανόηση ( ειναι βλεμενο το παιδι τι να κανουμε ) και συνεχιστε να μας επισκεπτεσθε ..ειστε παντα καλοδεχουμενη
Παίδαρος είναι, κύριε.Φαίνεστε κακό κορίτσι, αλλά κατά βάθος καλό παιδί.
Καλημερα πολυχρονεμένε μας νηματοθέτηΚοιτάξτε, κυρία.
Πολλά κορίτσια γνωρίζουν για τις ανυπέρβλητες σεξουαλικές επιδόσεις του Λαγού και γι΄ αυτό εγώ τον έχω αναφέρει σε κάποιες από τις κριτικές μου για να τονίσω την διαφορά με τις δικές μου πεπερασμένες επιδόσεις.
Φευ!
Παρόλα αυτά, ο κ. Roger Rabbit [πρώην Excalibur], ακολουθώντας το Νόμο της Φύσης περί επιβολής του δυνατότερου επί του ασθενέστερου, ασκεί συνεχές bullying σε βάρος του υπερήλικος, αδυνάμου και ταπεινού τούτου Νηματοθέτου.
Επιπλέον ο Λαγός κατατρύχεται από την έμμονη ιδέα περί ανατροπής του Νηματοθέτου. Έχει προφανώς ξεχάσει τις σφαγές, τους διωγμούς και τους εξανδραποδισμούς που υπέστησαν οι πραξικοπηματίες στα προηγούμενα 3 πραξικοπήματα, που επεχείρησαν, στην πρώτη περίοδο των εργασιών του Νήματος.
Σεις ήσασταν παρούσα, ισταμένη παρά τω πλευρώ του Νηματοθέτου, όταν τα 3 αυτά πραξικοπήματα έλαβαν χώρα. Στο 3ο μάλιστα ακόμη και η κα. erinal είχε συνταχθεί μαζί τους... Φευ!
Καλημερα πολυχρονεμένε μας νηματοθέτη
Ο Καλος θεουλης να σας δωσει μακροημερευση
( το leroy Merlin ) εχει καταπληκτικές κολες να βαλετε στον ποπο σας και να κολησετε στο θρονο σας ...
Μη φοβου...προτιμω τη σκιωδη διακυβερνηση του νηματος ομου μετα του αγαπητου κωλογερου ...
Το γεγονός οτι ειχα τη χαρα και την τιμη να συνευρεθώ με ορισμένες πολυ αξιόλογες κυρίες και το γεγονός οτι ακομα με θυμουνται και με αναφερουν δεν ειναι δείγμα ανυπερβλητων σεξουαλικών επιδόσεων
Θα ελεγα οτι ισως αναγνωριζουν την ευγενεια και τη συμπεριφορα που ισως να διαφερουν απο ορισμενους καφρους ...
Αναγνωριζω επισης οτι ειναι πανω απ ολα ανθρωποι και καλο ειναι σε μια συνευρεση , ( ασχετο αν ειναι επ αμοιβη ) η συμπεριφορά να ειναι αρμοζουσα σε μια κυρία
Η δε περιπλανηση μου στους χωρους της πληρωμενης συντροφιάς μου εδειξε οτι θα παρεις πισω οτι δωσεις ... και δε μιλαω για " εχτραδακια" αναφερομαι αν στο τελος της συναντησης θα μεινεις με ενα χαμογελο ...
Αυτα ..
Η συνεχεια επι της οθόνης
Σας πειράζω...αν μου ήσασταν αδιάφορος,δεν θ ασχολιόμουν καν..Η κα. Ιωάννα, πριν από μερικές μέρες, έκρινε ότι βρίσκομαι σε ¨πνευματική σύγχιση¨.
Χθες έγραψε ότι είμαι "περίεργος".
Πρέπει να αρχίσω να καταγράφω τους χαρακτηρισμούς της για εμένα επειδή αντιλαμβάνομαι ότι θα έχω να ακούσω πολλούς ακόμη ...
Παρόλα αυτά η δική μου γνώμη, που δεν πρόκειται να αλλάξει, για την κα. Ιωάννα είναι ότι η κα. Ιωάννα είναι μία πολύ όμορφη, πολύ γοητευτική, πολύ φινετσάτη και πολύ έξυπνη Γυναίκα!
Το γνωρίζω, κυρία!Σας πειράζω...αν μου ήσασταν αδιάφορος,δεν θ ασχολιόμουν καν..
Καλημέρα από μένα και από εδώ και καλός σας βρήκα...Συμφωνώ με το ότι η Ιωάννα ειναι μια πάρα πολύ όμορφη ,,έξυπνη,, και ακαταμάχητη Κυρία,, αλλά έχει και κάτι ακόμη που δεν το βρίσκεις εύκολα έχει πάντα έναν καλό λόγο για όλους και άσχετα αν είσαι πελάτης ,,γνωστός ,,φίλος η και άγνωστος..Το γνωρίζω, κυρία!
Και η εξυπνάδα σας είναι αυτή που με ιντριγκάρει!
Υπάρχουν όμορφες γυναίκες.
Αλλά μία όμορφη και έξυπνη Γυναίκα είναι ακαταμάχητη, κυρία!
Καλώς ήλθατε, κύριε, στο Νήμα μας!Καλημέρα από μένα και από εδώ και καλός σας βρήκα...Συμφωνώ με το ότι η Ιωάννα ειναι μια πάρα πολύ όμορφη ,,έξυπνη,, και ακαταμάχητη Κυρία,, αλλά έχει και κάτι ακόμη που δεν το βρίσκεις εύκολα έχει πάντα έναν καλό λόγο για όλους και άσχετα αν είσαι πελάτης ,,γνωστός ,,φίλος η και άγνωστος..