genesis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Like
- 2.158
- Πόντοι
- 446
Όπερ εδει δείξεΕυχαριστώ, κύριε.
Το Ι αναφέρεται εις την κα. Ιωάνναν;;;
Όπερ εδει δείξεΕυχαριστώ, κύριε.
Το Ι αναφέρεται εις την κα. Ιωάνναν;;;
Αυτά τα έζησα το 1987 καιθ ότι πρωταθλητής στο Γ.Ε.Ν. στα 400μ πεταλούδας .Όχι!
Δεν χαράζει έτσι.
Εκεί υπάρχει μόνιμη ανατολή, κύριε!
![]()
![]()
![]()
![]()
Όλες οι ευχές μου μαζί σας.Πρέπει να υπάγω. Πολλές υποχρεώσεις εν όψει του ταξιδιού μου την άλλη εβδομάδα στην Καραϊβική.
Μετά βαλίτσας, φευ.![]()
Είναι πολύ τυχερός. Δεν θα πάει μόνος. Θα συνοδεύεται από θήλυ!!!!Όλες οι ευχές μου μαζί σας.
Το λέτε με τρόπο που θα έλεγα ότι υπάρχει λυγμός ...Είναι πολύ τυχερός. Δεν θα πάει μόνος. Θα συνοδεύεται από θήλυ!!!!
Πολύ όμορφο κομμάτι..λογω φόρτου εργασίας, τώρα το είδα!Εις κάθε περίπτωσιν και επειδή είδα ότι εις το νήμα της κας Ιωάννας το πέος πίπτει ως νέφος, εγώ θα της αφιερώσω κάτι ασύγκριτα πιο ρομαντικό έτσι για αλλαγή στην καθημερινότητά της ...
Παρακαλώ, κ. genesis, να την ενημερώσετε και να της πείτε να ακούσει την αφιέρωσίν μου τούτην!
Every mile and every year
For every one a little tear
I cannot explain this, dear
I will not even try
Λυγμος απο τα πολλα γελια.Το λέτε με τρόπο που θα έλεγα ότι υπάρχει λυγμός ...
Κύριε Μπλιζ.
Είναι ρομαντικός ο bliz , εσείς τον έχετε παρεξήγηση!Πολύ όμορφο κομμάτι..λογω φόρτου εργασίας, τώρα το είδα!
Σωστα..εγω ειμαι η κρουελα χαχαχαχαχα!!Είναι ρομαντικός ο bliz , εσείς τον έχετε παρεξήγηση!
Θεωρώ ατυχεστάτη τοιαύτην επιλογήν.Είναι πολύ τυχερός. Δεν θα πάει μόνος. Θα συνοδεύεται από θήλυ!!!!
Δυστυχως, σε αυτη την ζωη δεν μπορουμε να εχουμε οτι θελουμε............τον μηνα Δεκεμβριο. Τον μηνα Φεβρουαριο ομως........Θεωρώ ατυχεστάτη τοιαύτην επιλογήν.
Το να υπάγει τις εις την λατινικήν Αμερικήν συνοδευόμενος υπό θήλεος, είναι ωσαν να υπάγει εις το Άργος ομού με το πεπόνι του.
Στην Κολομβία ο μηνας Δεκεμβριος ειναι ο καλύτερος για "τουρισμό" τέτοιου ειδους.Δυστυχως, σε αυτη την ζωη δεν μπορουμε να εχουμε οτι θελουμε............τον μηνα Δεκεμβριο. Τον μηνα Φεβρουαριο ομως........![]()
............
Δεύτερη φορά, υπάρχει μια εμπειρία, θα δούμε πως θα ξεφεύγω από την επιτήρηση.Στην Κολομβία ο μηνας Δεκεμβριος ειναι ο καλύτερος για "τουρισμό" τέτοιου ειδους.
Ti έφαγες;Έρχονται...
Καλημέρα, κ. συνάδελφε!Θεωρώ ατυχεστάτη τοιαύτην επιλογήν.
Το να υπάγει τις εις την λατινικήν Αμερικήν συνοδευόμενος υπό θήλεος, είναι ωσαν να υπάγει εις το Άργος ομού με το πεπόνι του.
Και παραμένουν θαυμάσιοι επί σκηνής!Έρχονται...