Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.178
Πόντοι
19.795
Donald Duck Lol GIF
Gamieste :hi::confused::confused::confused::confused:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.184
Πόντοι
3.846
Ηλεκτρονικοί συνδαιτημόνες, προς τι ο φθόνος και ο αλληλοσπαραγμός; Εις τα κορασίδας που μας καλοδέχονται (όσους καλοδέχονται δηλαδή) σπεύδουμε προς δικήν μας ευχαρίστησιν όχι προς μείωση της ευχαρίστησης των υπολοίπων. Εμένα δε με αφορά δε αυτό αφού και θήλυ άνευ άμεσου αντικρίσματος να βρεθεί δεν πρόκειται να δεχτεί να αναρτηθεί η φωτογραφία της δημοσία τη θέα.

Επιστρέφω νοερά στα λόγια του προσφάτων θανόντως στωικού φιλοσόφου Γιώργου Γεωργίου "όταν έχεις μια καινούρια γκόμενα, πρώτα κλείνεστε στο σπίτι, την ξεσκίζεις και μετά τη βγάζεις έξω να την κάνεις φιγούρα στους φίλους σου" (η αναφορά υπήρξε περίτεχνος παραλληλισμός προς την επίδειξη δύναμης του Ολυμπιακού κατά τας εποχάς Σωκράτη Κόκκαλη).

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ηλεκτρονικοί συνδαιτημόνες, προς τι ο φθόνος και ο αλληλοσπαραγμός; Εις τα κορασίδας που μας καλοδέχονται (όσους καλοδέχονται δηλαδή) σπεύδουμε προς δικήν μας ευχαρίστησιν όχι προς μείωση της ευχαρίστησης των υπολοίπων. Εμένα δε με αφορά δε αυτό αφού και θήλυ άνευ άμεσου αντικρίσματος να βρεθεί δεν πρόκειται να δεχτεί να αναρτηθεί η φωτογραφία της δημοσία τη θέα.

Επιστρέφω νοερά στα λόγια του προσφάτων θανόντως στωικού φιλοσόφου Γιώργου Γεωργίου "όταν έχεις μια καινούρια γκόμενα, πρώτα κλείνεστε στο σπίτι, την ξεσκίζεις και μετά τη βγάζεις έξω να την κάνεις φιγούρα στους φίλους σου" (η αναφορά υπήρξε περίτεχνος παραλληλισμός προς την επίδειξη δύναμης του Ολυμπιακού κατά τας εποχάς Σωκράτη Κόκκαλη).
Δεν υπάρχει ούτε φθόνος ούτε αλληλοσπαραγμός, κύριε.
Δοθείσης της ευκαιρίας επαναλαμβάνω ότι θα ήθελα να σας βλέπω πιο συχνά στο Νήμα μας, με την υπόμνησιν ότι εις το παρόν δεν ομιλώμεν περί αθλητικών.

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
Πρέπει να υπάγω. Πολλές υποχρεώσεις εν όψει του ταξιδιού μου την άλλη εβδομάδα στην Καραϊβική.
Μετά βαλίτσας, φευ.:confused:
Πιθανώς θα έχετε σκεφτεί ότι οι βαλίτσες είναι απαραίτητες, ίσως το απαραίτητο κακό. τουλάχιστον δια τινες εξ ημών. Διότι προσφέρουν την απαραίτητο βάση εκ της οποίας μπορούμε να ξεδιπλώσουμε το λοιπά 'ταλεντα' μας. Ενίοτε λειτουργούν και εκπαιδευτικώς...
Οπότε ΦΕΥ και ΦΕΥ εις την -1:confused:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Πιθανώς θα έχετε σκεφτεί ότι οι βαλίτσες είναι απαραίτητες, ίσως το απαραίτητο κακό. τουλάχιστον δια τινες εξ ημών. Διότι προσφέρουν την απαραίτητο βάση εκ της οποίας μπορούμε να ξεδιπλώσουμε το λοιπά 'ταλεντα' μας. Ενίοτε λειτουργούν και εκπαιδευτικώς...
Οπότε ΦΕΥ και ΦΕΥ εις την -1:confused:
Τα οποία δικά σας ταλέντα εξερευνά, ανακαλύπτει και απολαμβάνει η κα. Ιωάννα ... :grin:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.432
Πόντοι
2.586
Καληνερα ρεμάλια
Ρε μη το κάνετε σκορποχωρι το Νήμα μέχρι να γυρίσω

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καληνερα ρεμάλια
Ρε μη το κάνετε σκορποχωρι το Νήμα μέχρι να γυρίσω
Που το είδατε το σκορποχώρι, κύριε.
Αποχαιρετούμε τον κ. κωλο-γερο, που θα φύγει σε υπερατλαντικό ταξίδι!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.184
Πόντοι
3.846
Φίλτατε νηματοθέτα, αι υποχρεώσεις μου όπως και όλων των επιτυχημένων συνδαιτημόνων με κρατούν μακριά από τας συγγραφικάς μου ενασχολήσεις.
Σημειωτέον δε, ότι εδανείσθην μέρος της λαϊκής σοφίας του αείμνηστου Γιώργου Γεωργίου δια να υπογραμμίσω τα λεγόμενά μου. Η σοφία προσφέρεται απλόχερα γύρω μας, ας την αδράξομεν λοιπόν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εις κάθε περίπτωσιν και επειδή είδα ότι εις το νήμα της κας Ιωάννας το πέος πίπτει ως νέφος, εγώ θα της αφιερώσω κάτι ασύγκριτα πιο ρομαντικό έτσι για αλλαγή στην καθημερινότητά της ... :hi:
Παρακαλώ, κ. genesis, να την ενημερώσετε και να της πείτε να ακούσει την αφιέρωσίν μου τούτην!

Every mile and every year
For every one a little tear
I cannot explain this, dear
I will not even try

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom