κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.178
- Πόντοι
- 19.795
Δεν υπάρχει ούτε φθόνος ούτε αλληλοσπαραγμός, κύριε.Ηλεκτρονικοί συνδαιτημόνες, προς τι ο φθόνος και ο αλληλοσπαραγμός; Εις τα κορασίδας που μας καλοδέχονται (όσους καλοδέχονται δηλαδή) σπεύδουμε προς δικήν μας ευχαρίστησιν όχι προς μείωση της ευχαρίστησης των υπολοίπων. Εμένα δε με αφορά δε αυτό αφού και θήλυ άνευ άμεσου αντικρίσματος να βρεθεί δεν πρόκειται να δεχτεί να αναρτηθεί η φωτογραφία της δημοσία τη θέα.
Επιστρέφω νοερά στα λόγια του προσφάτων θανόντως στωικού φιλοσόφου Γιώργου Γεωργίου "όταν έχεις μια καινούρια γκόμενα, πρώτα κλείνεστε στο σπίτι, την ξεσκίζεις και μετά τη βγάζεις έξω να την κάνεις φιγούρα στους φίλους σου" (η αναφορά υπήρξε περίτεχνος παραλληλισμός προς την επίδειξη δύναμης του Ολυμπιακού κατά τας εποχάς Σωκράτη Κόκκαλη).
Πιθανώς θα έχετε σκεφτεί ότι οι βαλίτσες είναι απαραίτητες, ίσως το απαραίτητο κακό. τουλάχιστον δια τινες εξ ημών. Διότι προσφέρουν την απαραίτητο βάση εκ της οποίας μπορούμε να ξεδιπλώσουμε το λοιπά 'ταλεντα' μας. Ενίοτε λειτουργούν και εκπαιδευτικώς...Πρέπει να υπάγω. Πολλές υποχρεώσεις εν όψει του ταξιδιού μου την άλλη εβδομάδα στην Καραϊβική.
Μετά βαλίτσας, φευ.![]()
Τα οποία δικά σας ταλέντα εξερευνά, ανακαλύπτει και απολαμβάνει η κα. Ιωάννα ...Πιθανώς θα έχετε σκεφτεί ότι οι βαλίτσες είναι απαραίτητες, ίσως το απαραίτητο κακό. τουλάχιστον δια τινες εξ ημών. Διότι προσφέρουν την απαραίτητο βάση εκ της οποίας μπορούμε να ξεδιπλώσουμε το λοιπά 'ταλεντα' μας. Ενίοτε λειτουργούν και εκπαιδευτικώς...
Οπότε ΦΕΥ και ΦΕΥ εις την -1![]()
Που το είδατε το σκορποχώρι, κύριε.Καληνερα ρεμάλια
Ρε μη το κάνετε σκορποχωρι το Νήμα μέχρι να γυρίσω
Εσείς κύριε από ότι καταλαβαίνω χρησιμοποιείτε μόνον backpackΤα οποία δικά σας ταλέντα εξερευνά, ανακαλύπτει και απολαμβάνει η κα. Ιωάννα ...![]()
But when you return hers luggage is full.I travel light!
Πόσο σας ζηλεύω.Πρέπει να υπάγω. Πολλές υποχρεώσεις εν όψει του ταξιδιού μου την άλλη εβδομάδα στην Καραϊβική.
Μετά βαλίτσας, φευ.![]()
Δι ημάς, δι υμάς, δια τους λοιπούς, δια τις Μ, Δ (D), I ....???
Ευχαριστώ, κύριε.Δι ημάς, δι υμάς, δια τους λοιπούς, δια τις Μ, Δ (D), I ....???
Εν τούτοις εύγε^°° δια τις επιλογές σας!