Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.997
Πόντοι
2.586
Υφίσταμαι σφυροκόπημα, κύριε.
Και είμαι ευάλωτος πλέον.
Θέλω σεξ ...!!!
Και εγω αγαπητε. αλλα δεν το κανω θέμα ....
Υπομονη ...
Θα γυρισει ο τροχός
θα γαμησει και ο φτωχος

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
Καλησπέρα.

Για τον @κωλο-γερος

Ο κ.κωλό-γερος, μέγας κολυμηβητής και εξόσων γνωρίζομεν και επιβήτορας, ηράσθη εις Ταϋλάνδην.
Ο κ. κωλο-γερος είναι πολύ καλός άνθρωπος και έχουμε γνωριστεί και εις την πραγματικήν ζωήν καίτοι ούτος ασκεί αδιαλείπτως bullying σε βάρος του Νηματοθέτου ομού μετά του κ. Roger Rabbit.
Ηράσθη τη Νάταλι και έζησε ανεπανάληπτες περιόδους έρωτος και σεξ εις Μπανγκονγκ, Ταϋλάνδης.
Τελικώς όμως και όπως όλα τα πράγματα εις την ζωήν, ο έρως τους έφθασε εις το τέλος.
Ο κ. κωλο-γερος υπέφερε πλην όμως ο αδελφός μου, κ. NICK TRIVE, τον εβοήθησε. Σε κάθε περίπτωση ο κ. κωλο-γερος όμως πέρασε το κανάλι του μόνος!
Και σήμερα είναι περίπου καλά. Περίπου επειδή ακόμη σκέπτεται αυτά που έζησε εις Ταϋλάνδην.
Δεκατριάκις φευ!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.882
Πόντοι
19.795

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.997
Πόντοι
2.586
Υφίσταμαι σφυροκόπημα, κύριε.
Και είμαι ευάλωτος πλέον.
Θέλω σεξ ...!!!
Θα μπορουσα βεβαια να αντιπροτείνω μια βολτα στη παλια πολη της Ζυριχης ...
Αν δεν με απατα η μνημη μου η αξιεραστος δις Μαναρι την αγαπουσε ιδιαιτερα
Αν θελετε μπορω να σας προτεινω κανα δυο πολυ καλα κοσμηματοπωλεια ...

Σε περιπτωση που αποφασισετε Βιεννη , μπορει και ο αγαπητος Αναπουρνα να σας προτεινει μερικα ενδειαφεροντα μερη για διαμονη ( Στο ιδιο ξενοδοχειο μενουμε και στα ιδια μερη κανουμε καταθεση ψυχης )

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
Θα μας προκαλουσε την περιεργεια αν δηλωνατε οτι δεν θελετε σεξ.:confused:
Ειλικρινά ομιλώ.
Έχω μήνες να κάνω σεξ. Δεν ενθυμούμαι πως είναι να αγγίζω πραγματικόν θήλυ. Επτακοσιάκις φευ!
Αναλώνω όλην μου την ενέργειαν εις την κολυμβητικήν δεξαμενήν. Επιστρέφω πτώμα εις τον οίκον μου και αποσύρομαι εις τα εσώτερα δώματά του προς λουτρόν και ανάπαυσιν.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
Θα μπορουσα βεβαια να αντιπροτείνω μια βολτα στη παλια πολη της Ζυριχης ...
Αν δεν με απατα η μνημη μου η αξιεραστος δις Μαναρι την αγαπουσε ιδιαιτερα
Αν θελετε μπορω να σας προτεινω κανα δυο πολυ καλα κοσμηματοπωλεια ...

Σε περιπτωση που αποφασισετε Βιεννη , μπορει και ο αγαπητος Αναπουρνα να σας προτεινει μερικα ενδειαφεροντα μερη για διαμονη ( Στο ιδιο ξενοδοχειο μενουμε και στα ιδια μερη κανουμε καταθεση ψυχης )
Η Βιέννη δεν μου αρέσει. Είναι μία πόλη μνημείο ή αλλιώς μουσείο.
Αλλά με εκπλήσσετε, κύριε. Όντως με την Μανάρι είχομεν ταξιδεύσει, παλαιότερον, εις Ζυρίχην Ελβετίας και διαμείναμε εις ξενοδοχείον εις το παλαιόν τμήμα της Ζυρίχης και η Μανάρι ενθουσιάστηκε με το περιβάλλον.
Σεις πως γνωρίζετε την λεπτομέρειαν τούτην;;;;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.882
Πόντοι
19.795
Ο κ.κωλό-γερος, μέγας κολυμηβητής και εξόσων γνωρίζομεν και επιβήτορας, ηράσθη εις Ταϋλάνδην.
Ο κ. κωλο-γερος είναι πολύ καλός άνθρωπος και έχουμε γνωριστεί και εις την πραγματικήν ζωήν καίτοι ούτος ασκεί αδιαλείπτως bullying σε βάρος του Νηματοθέτου ομού μετά του κ. Roger Rabbit.
Ηράσθη τη Νάταλι και έζησε ανεπανάληπτες περιόδους έρωτος και σεξ εις Μπανγκονγκ, Ταϋλάνδης.
Τελικώς όμως και όπως όλα τα πράγματα εις την ζωήν, ο έρως τους έφθασε εις το τέλος.
Ο κ. κωλο-γερος υπέφερε πλην όμως ο αδελφός μου, κ. NICK TRIVE, τον εβοήθησε. Σε κάθε περίπτωση ο κ. κωλο-γερος όμως πέρασε το κανάλι του μόνος!
Και σήμερα είναι περίπου καλά. Περίπου επειδή ακόμη σκέπτεται αυτά που έζησε εις Ταϋλάνδην.
Δεκατριάκις φευ!
Τον Φεβρουριο του 2022 εζησα τις καλυτερες 26 ημερες της ζωης μου. Πληρωσα ομως το τιμημα που μου αντιστοιχουσε, αμεσως μετα, υπομενοντας αρχικα, υποφεροντας αργοτερα και μπορω να πω οτι ξεχρεωσα κατα καποιον τροπο, ευγνωμονωντας την ζωη γι αυτο που εζησα και για τον τροπο που τελειωσε, σχεδον αναιμακτα, εχοντας πλεον μια γλυκεια αναμνηση απο ολο αυτο που μου συνεβη.
Αξιζε τον κοπο, αλλα δεν θα ξαναδοκιμασω.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.997
Πόντοι
2.586
Η Βιέννη δεν μου αρέσει. Είναι μία πόλη μνημείο ή αλλιώς μουσείο.
Αλλά με εκπλήσσετε, κύριε. Όντως με την Μανάρι είχομεν ταξιδεύσει, παλαιότερον, εις Ζυρίχην Ελβετίας και διαμείναμε εις ξενοδοχείον εις το παλαιόν τμήμα της Ζυρίχης και η Μανάρι ενθουσιάστηκε με το περιβάλλον.
Σεις πως γνωρίζετε την λεπτομέρειαν τούτην;;;;
Αγαπητε ..θα ηθελα να σας υπενθυμισω οτι εχουμε πιει μερικές φορές καφε ..και καποτε ανηκα εις τον πυρηνα του νηματος
Επισης να σας ενημερωσω οτι εχω πολυ καλη και συνθετικη μνημη ....
Οπερ σημαινει ..οτι
οταν σεις μου λετε οτι σας αρεσε παρα πολυ η παλια πολη της ζυριχής και χαμογελατε σαν χαζοχαρουμενο παει να πει οτι κατι καλο και ομορφο σας συνεβει εκει
Η δε παλαια πολη , αν μη τι αλλο φημιζεται για τα κοσμηματοπωλεια της καθως και για τα πρωτα εργαστηρια ρολογιων ...
Μπορει να ανηκουμε εις την πλεμπα και τον λαουτζικο οπως μας λετε .... αλλα εχουμε βγει και κανα δυο φορες στη ζωη μας , εκτος αθηνων
( μεχρι Λιανοκλαδι για σουβλακι )

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
Τον Φεβρουριο του 2022 εζησα τις καλυτερες 26 ημερες της ζωης μου. Πληρωσα ομως το τιμημα που μου αντιστοιχουσε, αμεσως μετα, υπομενοντας αρχικα, υποφεροντας αργοτερα και μπορω να πω οτι ξεχρεωσα κατα καποιον τροπο, ευγνωμονωντας την ζωη γι αυτο που εζησα και για τον τροπο που τελειωσε, σχεδον αναιμακτα, εχοντας πλεον μια γλυκεια αναμνηση απο ολο αυτο που μου συνεβη.
Σας κατανοώ απόλυτα.
Και αν άλλαζα την σειρά θα έλεγα .... πρώτα υπέφερα, αργότερα υπέμεινα και στο τέλος ξεχρέωσα ...
Έζησα αντίστοιχα όταν η Αγγλίς τροφός μου, την οποία εγνώριζα από τα 18 μας έτη, απεφάσισε να αποχωρήσει, το 2011.
Υποκλίνομαι, κύριε!

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.997
Πόντοι
2.586
Φιλε και γειτονα....
Η ζωη ειναι στιγμές και αναμνησεις ...καταλαβε το

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
Αγαπητε ..θα ηθελα να σας υπενθυμισω οτι εχουμε πιει μερικές φορές καφε ..και καποτε ανηκα εις τον πυρηνα του νηματος
Επισης να σας ενημερωσω οτι εχω πολυ καλη και συνθετικη μνημη ....
Οπερ σημαινει ..οτι
οταν σεις μου λετε οτι σας αρεσε παρα πολυ η παλια πολη της ζυριχής και χαμογελατε σαν χαζοχαρουμενο παει να πει οτι κατι καλο και ομορφο σας συνεβει εκει
Η δε παλαια πολη , αν μη τι αλλο φημιζεται για τα κοσμηματοπωλεια της καθως και για τα πρωτα εργαστηρια ρολογιων ...
Μπορει να ανηκουμε εις την πλεμπα και τον λαουτζικο οπως μας λετε .... αλλα εχουμε βγει και κανα δυο φορες στη ζωη μας , εκτος αθηνων
( μεχρι Λιανοκλαδι για σουβλακι )
Συνεχίζετε να ανήκετε εις τον σκληρόν πυρήναν του Νήματος, Κύριε!
Κατά τα λοιπά ..,. Φευ και πάλι φευ και πάλι φευ!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.882
Πόντοι
19.795
Σας κατανοώ απόλυτα.
Και αν άλλαζα την σειρά θα έλεγα .... πρώτα υπέφερα, αργότερα υπέμεινα και στο τέλος ξεχρέωσα ...
Έζησα αντίστοιχα όταν η Αγγλίς τροφός μου, την οποία εγνώριζα από τα 18 μας έτη, απεφάσισε να αποχωρήσει, το 2011.
Υποκλίνομαι, κύριε!
:grouphug: Και ναι,ο ταριφας της καρδιας μας και ο ακατανομαστος Τζιμακος με βοηθησαν πολυ, κυριως στο να μην επιχειρησω επανασυνδεση, δηλ. στην ουσια πισωγυρισμα και για εμενα αλλα κυριως για εκεινη, τον Φεβρουαριο του 2023, οταν πηγα παλι στην Ταυλανδη.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.997
Πόντοι
2.586
Συνεχίζετε να ανήκετε εις τον σκληρόν πυρήναν του Νήματος, Κύριε!
Κατά τα λοιπά ..,. Φευ και πάλι φευ και πάλι φευ!
μηπως να με αναγνωρισεις και μενα σαν ανηψιο σου ..εστω τριτο ξενοξαδελφο να μας σταξεις κανενα ψιλο
μερικα μωβ δηλαδη αν δε σου κανει κοπο

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
:grouphug: Και ναι,ο ταριφας της καρδιας μας και ο ακατανομαστος Τζιμακος με βοηθησαν πολυ, κυριως στο να μην επιχειρησω επανασυνδεση, δηλ. στην ουσια πισωγυρισμα και για εμενα αλλα κυριως για εκεινη, τον Φεβρουαριο του 2023, οταν πηγα παλι στην Ταυλανδη.
Σας παρακαλώ το <ο Τρουμπάκης δεν θα έρθει> να το βάλλετε με έντονη γραμματοσειρά εις την υπογραφήν σας.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.997
Πόντοι
2.586
Dignity ....οπως θα ελεγε και η Αγγλις τροφός του νηματοθέτη
Show must go on ( οπως ελεγε και ο τρισμεγιστος Freddie Mercury )

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
μηπως να με αναγνωρισεις και μενα σαν ανηψιο σου ..εστω τριτο ξενοξαδελφο να μας σταξεις κανενα ψιλο
μερικα μωβ δηλαδη αν δε σου κανει κοπο
Ευχαρίστως να σας αναγνωρίσω ως ανεψιό αν και είσθε μόλις ένα χρόνο και μία ημέρα μικρότερος του Νηματοθέτου.
Αλλά ζητάτε μωβ;;; Σεις που μόνο μωβ υπάρχουν εις το πορτοφόλιόν σας;;; Σεις, που όλες οι εργαζόμενες σας μνημονεύουν ως υπόδειγμα πελάτου;;; Σεις, ο θησαυροφύλαξ του Fort Knox????????????????????????

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.997
Πόντοι
2.586
Ευχαρίστως να σας αναγνωρίσω ως ανεψιό αν και είσθε μόλις ένα χρόνο και μία ημέρα μικρότερος του Νηματοθέτου.
Αλλά ζητάτε μωβ;;; Σεις που μόνο μωβ υπάρχουν εις το πορτοφόλιόν σας;;; Σεις, που όλες οι εργαζόμενες σας μνημονεύουν ως υπόδειγμα πελάτου;;; Σεις, ο θησαυροφύλαξ του Fort Knox????????????????????????
Το αλλο ανεκδοτο με τον Τοτο το ξερεις ?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.882
Πόντοι
19.795
Σας παρακαλώ το <ο Τρουμπάκης δεν θα έρθει> να το βάλλετε με έντονη γραμματοσειρά εις την υπογραφήν σας.
Δεν θέλω να του δημιουργήσω ψυχολογικό πρόβλημα, μετά και τις κατά περιόδους απορρίψεις και αποκληρωσεις που του κάνετε εσείς.:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom