Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167.080
Χαχαχαχαχαχαχα!!!Πολυ παρεα κανετε με τον μικρο και γινατε ο θηλυκος Τρουμπακης
Χαχαχαχαχαχαχα!!!Πολυ παρεα κανετε με τον μικρο και γινατε ο θηλυκος Τρουμπακης
Ο καθένας έχει την γνώμη του..όχι ρε μαν το ουίσκι το σωστό δε συγκρίνεται με τις ρακές τα τσίπουρα και τα σχετικά
Μπλιζάκο δεν αφήνεις το καμάκι στο κορίτσι και να κοιτάξεις τι θα κάνεις με το Μανάρι?
Άσε τα πείσματα και μην περιμένεις πάλι από εκέινη το πρώτο βήμα. Να το κα΄νεις εσύ αυτή τη φορά.
Αφού γουστάρετε ο ένας τον άλλον σαν τρελοί.
Και πως να μην την γουστάρεις αφού το κορίτσι είναι σαν τα κρύα τα νερά. Περπατάει και τρίζουν τα πεζοδρόμια. Σπάνε σβέρκοι και μέχρι και άνδες που κανελώνουν τον κουραμπιέ, έρχονται στον ίσιο δρόμο.
Λοιπόν περιμένω τηλέφωνο να μάθω πως μιλήσατε, δεν σηκώνω κουβέντα.
Χαιρετίζω τα πλήθη.!!
Καλημερα αγαπητη κυρίαΜου κάνει τον ζόρικο...δεν μπορώ τέτοια.. εσυ είσαι ελεύθερος;Απο σύνταξη πως πάμε.. ακίνητα;
Κατ αρχας καλημεριζω τον τιτανοτεραστιο , τρισμεγιστο , γειτοναΜπλιζάκο δεν αφήνεις το καμάκι στο κορίτσι και να κοιτάξεις τι θα κάνεις με το Μανάρι?
Άσε τα πείσματα και μην περιμένεις πάλι από εκέινη το πρώτο βήμα. Να το κα΄νεις εσύ αυτή τη φορά.
Αφού γουστάρετε ο ένας τον άλλον σαν τρελοί.
Και πως να μην την γουστάρεις αφού το κορίτσι είναι σαν τα κρύα τα νερά. Περπατάει και τρίζουν τα πεζοδρόμια. Σπάνε σβέρκοι και μέχρι και άνδες που κανελώνουν τον κουραμπιέ, έρχονται στον ίσιο δρόμο.
Λοιπόν περιμένω τηλέφωνο να μάθω πως μιλήσατε, δεν σηκώνω κουβέντα.
Χαιρετίζω τα πλήθη.!!
Καλημέρα κύριοι.
Αντε γατακια
Σημερα εχει μαθημα μουσικής
Θα ηθελα και εγω να προσθεσω κατι για τον Ταριφα της καρδιας μας. Εκτος απο εξαιρετος ανθρωπος, που με τιμαει με την φιλια του, οπως και ο ακατανομαστος 25ποντος, εχει και το σπανιο χαρισμα να μπορει να ακουει τον αλλον.Ευχαριστώ το μπου επειδή μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω έναν υπέροχο άνθρωπο, τον κ. NICK TRIVE, που πλέον τον θεωρώ αδελφό μου και ξέρω ότι πραγματικά νοιάζεται για εμένα.
Ζούμε σε διαφορετικές πόλεις. Αν ζούσαμε στην ίδια πόλη, θα ήμασταν κάθε μέρα μαζί. Μαζί του μπορώ να κάθομαι και να συζητώ από το πρωί έως το βράδυ για πολλά και διάφορα θέματα.
Εκείνο όμως που μένει στο τέλος είναι η αίσθηση της πραγματικής αντρικής φιλίας, όπου μπορείς να πεις τα πάντα και να ξέρεις ότι αυτός σε ακούει και δεν θα τα πάει παραπέρα.
Παρόλα αυτά και σχετικά με τις πρόσφατες συμβουλές του, που τις ανήρτησε και δημόσια, οφείλω να σκεφτώ πολλά και διάφορα.
Έως σήμερα εξαντλούσα τον εαυτό μου εις την κολυμβητικήν δεξαμενήν για να μην σκέπτομαι. Έφτασε όμως η στιγμή. Πρέπει να σκεφτώ.
Και όπως λέει και το άσμα:
You've gotta face your ghosts, and know with no illusions
That only one of you is going home again
Over and out!
Ωραιο μαναρι η Μαναρι, αν και εκτος των δικων μου ορεξεων.Με την ελπιδα οτι δεν θα βγαλει και τα δικα μου απλυτα στην φορα , σας παραθετω μια απο τις πολλες φωτογραφιες της Μανάρι
( Αναζητω στο αρχειο εκβιασμων και αλλες φωτογραφιες που φαινεται η ΚΟΡΜΑΡΑ της μαναρι )
Ρουφιανοι ολου του κοσμου ενωθητε !!!