amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
Δεν δεν είσαστε εσείς κύριε rooger..Σε ότι αφορά εμένα ουδέποτε το έπραξα...
Εξ απ ανέκαθεν δήλωνα μικροτσουτσουνος
Δεν δεν είσαστε εσείς κύριε rooger..Σε ότι αφορά εμένα ουδέποτε το έπραξα...
Εξ απ ανέκαθεν δήλωνα μικροτσουτσουνος
Βρωμοστομα. Κοπρολαλει και μετα λεει οτι του κανουμε μπουλινγκΤωρα μας έβρισες να ξερω ....
Άρχισες τις μλκ να κάνεις εντύπωση στη κυρια ότι εισαι γραμματιζουμενος και καλά...
Καλα Μπλιζακο
Θα τα πουμε Μπλιζακο
Κοπρολαλεί;;;;Βρωμοστομα. Κοπρολαλει και μετα λεει οτι του κανουμε μπουλινγκ
Καλησπέρα κυρία μου εγώ ήδη ανέβασα παλμούς..Την καλησπέρα μου στ αγαπητά νιάτα ..και ειδικά στον κύριο μπλιτς που ειναι λιγο γκρινιάρης αλλα μ αρέσουν αυτά τ αγόρια!!
Ξερουμε και εμεις να λεμεΚοπρολαλεί;;;;
χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Κύριε Μπλιτζ η νεαρά ως σειρήνα σε εσας απευθύνεται..Κοπρολαλεί;;;;
χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Κύριε Μπλιτζ η νεαρά ως σειρήνα σε εσας απευθύνεται..
Ναι στο γερό τραχανά μιλάειΚύριε Μπλιτζ η νεαρά ως σειρήνα σε εσας απευθύνεται..
Αααχχχχ εσείς....!!Καλησπέρα κυρία μου εγώ ήδη ανέβασα παλμούς..
Γεια σου καυλιαρη γκρινιάρηΝαι στο γερό τραχανά μιλάει
Εμάς δε μας δίνει σημασία
Αλλα όταν θα δει το ανακοντα ( το φιδάκι το διαμαντή) θα κλαψει
Σοφόν το σαφές!Γεια σου καυλιαρη γκρινιάρη
Κύριε Μπλιτζ δείχνετε αρκετά συχνά ότι ασφυκτιάτε μέσα στη στολή της καθαρεύουσας.
Σ αγαπκωΑααχχχχ εσείς....!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γεια σου καυλιαρη γκρινιάρη
Έχουμε κύριε rabit μεγάλη γκάμα επιλογών .Venceremos
Καλή σας επιτυχία, λοιπόν.Υπαγω και εγω στην καθι-ερωμενη 10ημερη πλεον και οχι εβδομαδιαια-φευ- επαγγελματικη υποχρεωση μου στην πρωτευουσα του νησιου. Οκτωμβριος ειναι ο μηνας της πρωτης γνωριμιας μας, πριν απο 13 χρονια.
Μου υποσχεθηκε οτι θα με υποδεχθει με ολοσωμο δικτυωτο ενδυμα που θα αφηνει ελευθερα καποια σημεια. Ειδωμεν.
Προσπαθει και αυτη η αμοιρη να κρατησει ζωντανο το ενδιαφερον μου και ει, δυνατον το οκταποντο, μετα απο τοσα χρονια συνευρεσεων.
Κυρία μου, σας το έχω πει και κατ' ιδίαν, είστε μια όασις δι ημάς.Την καλησπέρα μου στ αγαπητά νιάτα ..και ειδικά στον κύριο μπλιτς που ειναι λιγο γκρινιάρης αλλα μ αρέσουν αυτά τ αγόρια!!
2.54x7.5=19,05cm. Κανονικά δηλαδή.Ο κ. Rogeer Rabbit είναι ειλικρινής. 7,5 ίντσες είναι περίπου 26 cm [σε πλήρη στύση εικάζω]!!!
Το θήλυ μπορεί να ασχοληθεί με εμάς των 2 ιντσών, κύριε ...
Σας παρακαλώ, υποθέτω ότι ο νηματοθετης συμφωνεί, προσκαλέσατέ τες άμεσα, εις το παρόν νήμα.Οταν στην Αθήνα η σωστές ανεξάρτητες Βραζιλιάνες - όχι τα χοντροκάπουλα - σηκώνουν με 100€/2 την ώρα όλο το χρήμα
57... and countingΗ Μονομελής Επιτροπή παρακολούθησης των εργασιών της Ιεράς Εξετάσεως σας ενημερώνει ότι -παρά την συνεχή εφαρμογή βασανιστηρίων- ο κ. spipis δεν έχει ακόμη ομολογήσει την ταυτότητα του μέλους, όστις συνευρέθη μετά της ανωτέρω εμετικής αγουρίδος εις Παρισίους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
37 επισκέπται εις το Νήμα!
Θήλυ;;;;;;;;;;;