κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
49 επισκεπται περιμενουν να δουν ανΕίσθε αισχροί!
Συλλήβδην!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
42 επισκέπται...!!!
49 επισκεπται περιμενουν να δουν ανΕίσθε αισχροί!
Συλλήβδην!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
42 επισκέπται...!!!
Κοιτάξτε, κύριε.Μην κάνετε επιδειξιν χυδαιοτητος
Σεβασθειτε παρακαλω την φιλοξενια του νηματοθέτου
Ενταξει κύριε χασοδικη νο 2Μην κάνετε επιδειξιν χυδαιοτητος
Σεβασθειτε παρακαλω την φιλοξενια του νηματοθέτου
Περισσεύει φασολάδα και για σέναΚοιτάξτε, κύριε.
Κατά το παρελθόν οι δύο τούτοι κύριοι συμμετείχον εις 3 εξελιχθέντα πραξικοπήματα κατά του Νηματοθέτου.
Τα 3 πραξικοπήματα κατεπνίγησαν διά σφαγμών, διωγμών και εξανδραποδισμών.
Ως εκ τούτου αρκεί η υπόμνησις του παρελθόντος προκειμένου οι δύο τούτοι επανέλθουν εις την Τάξιν!
Δεν έχει εκστομίσει ακόμη το όνομα του μέλους ...
..... Η η ετυμηγορία βγήκε??
Ουδεμία ανακοίνωσις έγινε.
Τα θήλεα κύριε Μπλιτζ με τις ανακοινώσεις μελλλλλων δια υπερμεγέθη πέη σκιάχτηκαν και απεχώρησαν...
Δεν δύναμαι διότι το μέλος τυγχάνει να είναι φίλος μου...Δεν έχει εκστομίσει ακόμη το όνομα του μέλους ...
Εγω και ο γείτονας μου είμαστε ΓΛΥΚΟ τσουτσουνοι..αυτός είναι ο.μοναδικος λόγος που μας θέλουν οι κυρίεςΟυδεμία ανακοίνωσις έγινε.
Υπερμεγέθη πέη είχον οι αποχωρήσαντες κ.κ. NICK TRIVE & Vlandis4 ενώ επί του παρόντος άξιοι εκπρόσωποι είναι οι κ.κ. Roger Rabbit, κωλο-γερος, genesis και βεβαίως ο κ. Dirty69.
Δεν κατανοώ διατί τα θήλεα φοβούνται να εισέλθουν εις το Νήμα ...
Εγω και ο γείτονας μου είμαστε ΓΛΥΚΟ τσουτσουνοι..αυτός είναι ο.μοναδικος λόγος που μας θέλουν οι κυρίες
Όταν ο κύριος Roger προβαίνει σε ανακοίνωση των 7.5mm & στην συνεύρεση αποδεικνύεται ότι το 7.5 δεν είναι mm αλλά ιντζες τί θα κάνει το γύνεο ??Ουδεμία ανακοίνωσις έγινε.
Υπερμεγέθη πέη είχον οι αποχωρήσαντες κ.κ. NICK TRIVE & Vlandis4 ενώ επί του παρόντος άξιοι εκπρόσωποι είναι οι κ.κ. Roger Rabbit, κωλο-γερος, genesis και βεβαίως ο κ. Dirty69.
Δεν κατανοώ διατί τα θήλεα φοβούνται να εισέλθουν εις το Νήμα ...
Φευ × 7,5Όταν ο κύριος Roger προβαίνει σε ανακοίνωση των 7.5mm & στην συνεύρεση αποδεικνύεται ότι το 7.5 δεν είναι mm αλλά ιντζες τί θα κάνει το γύνεο ??
Ο κ. Rogeer Rabbit είναι ειλικρινής. 7,5 ίντσες είναι περίπου 26 cm [σε πλήρη στύση εικάζω]!!!Όταν ο κύριος Roger προβαίνει σε ανακοίνωση των 7.5mm & στην συνεύρεση αποδεικνύεται ότι το 7.5 δεν είναι mm αλλά ιντζες τί θα κάνει το γύνεο ??
Καλα ..κόψε κάτι....Ο κ. Rogeer Rabbit είναι ειλικρινής. 7,5 ίντσες είναι περίπου 26 cm [σε πλήρη στύση εικάζω]!!!
Το θήλυ μπορεί να ασχοληθεί με εμάς των 2 ιντσών, κύριε ...
Εμένα μη μου τα λέτε .... Υπάρχει έντονος προβληματισμός δια τέσσερα μέλη που διαλαλούν την πραμάτεια τους...Ο κ. Rogeer Rabbit είναι ειλικρινής. 7,5 ίντσες είναι περίπου 26 cm [σε πλήρη στύση εικάζω]!!!
Το θήλυ μπορεί να ασχοληθεί με εμάς των 2 ιντσών, κύριε ...
Σε ότι αφορά εμένα ουδέποτε το έπραξα...Εμένα μη μου τα λέτε .... Υπάρχει έντονος προβληματισμός δια τέσσερα μέλη που διαλαλούν την πραμάτεια τους...
Καλησπέρα, κυρία.Την καλησπέρα μου στ αγαπητά νιάτα ..και ειδικά στον κύριο μπλιτς που ειναι λιγο γκρινιάρης αλλα μ αρέσουν αυτά τ αγόρια!!
Τωρα μας έβρισες να ξερω ....Καλησπέρα, κυρία.
Δεν είμαι γκρινιάρης. Αυτοί είναι ρωποπερπερήθρες!