blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Υπάξατε υπό τας ευλογίας Ημών!Καλημέρα και από εμένα. Υπάγω καθυστερημένα για την πρωινή.
Υπάξατε υπό τας ευλογίας Ημών!Καλημέρα και από εμένα. Υπάγω καθυστερημένα για την πρωινή.
Όντως, έχετε δίκαιο, δυστυχώς όταν οι γονείς μας, μας έστελναν στο Γαλλικό Ινστιτούτο εμείς κάναμε κοπάνες.....Καλημέρα, κύριε.
Παρακαλώ να διορθώσετε την υπογραφήν σας, θέτοντας την προστακτικήν traitez αντί του απαρεμφάτου traiter, ως εκ προφανούς παραδρομής έχετε αναγράψει.
Η αλήθεια είναι ότι απέχει.Ο ταριφας της καρδιας μας (Νικοτριβης) λεει οτι κρεμασε τις καποτες του. Κουφαλα μεγαλη μας ριχνει σταχτη στα ματια.
![]()
Σοφόν το σαφές!Όντως, έχετε δίκαιο, δυστυχώς όταν οι γονείς μας, μας έστελναν στο Γαλλικό Ινστιτούτο εμείς κάναμε κοπάνες.....
Αποκλειστική φωτογραφία μόνο εις το παρόν Νήμα!Καλησπέρα σας
Τι έγινε πάλι παιδιά?
Παλι αρχίσατε ποιος τη έχει πιο μεγάλη?
Εδώ πάντως που βρίσκομαι έχει μαζέψει άλλους 7 πόντους απ το κρύο
Θα έλεγα ότι είναι το Sofitel στην av KleberΕμετική αγουρίς εις Παρισίους, θα εσυμπλήρωνα!
Η φωτογραφία πρέπει να ελήφθη εκ της Avenue Hoche και εικοτολογώ ότι το ξενοδοχείον είναι το Le Royal Monceau - Raffles καίτοι διατηρώ ενδοιασμούς τινάς.
κ. spipis71, δύνασθε να ερωτήσετε το διαγραφέν τούτο μέλος περί του ονόματος του πολυτελούς ξενοδοχείου του. Εάν βεβαίως τούτο το μέλος είναι διαγραφέν επειδή το παρόν νήμα βρίθει από too clever by half μέλη, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.
Φευ!
Απ την άλλη μεριά του πλανητηΑποκλειστική φωτογραφία μόνο εις το παρόν Νήμα!
Ο κ. Roger Rabbit με τους φίλους του εκεί που βρίσκεται...!!!
![]()
Δεκτή και υπό εξέτασιν η σκέψις σας, κύριε.Θα έλεγα ότι είναι το Sofitel στην av Kleber
Καλημερα σας
Απ την άλλη μεριά του πλανητη
Είναι θέμα αρχών αγαπητέ να μην δημοσιεύω ποτε φωτογραφίες ...Δεκτή και υπό εξέτασιν η σκέψις σας, κύριε.
Μήπως όμως σεις είσθε το μέλος που έστειλε στον κ. spipis την φωτο της εμετικής αγουρίδος;;;
Η Μονομελής Γεωγραφική Επιτροπή του Νήματος ανακοινώνει ότι, μετά από ενδελεχήν έρευναν και συζήτησιν, κατέληξεν εις την ομόφωνην θέσιν περί του ότι η φωτογραφία της εμετικής αγουρίδος έχει ληφθεί κατά 99,5% εκ της Avenue Cleber και το ξενοδοχείον είναι κατά 99% το Sofitel Paris Baltimore Tour Eiffel!Θα έλεγα ότι είναι το Sofitel στην av Kleber
Καλημερα σας
Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια αγαπητέ νηματοθεταΗ Μονομελής Γεωγραφική Επιτροπή του Νήματος ανακοινώνει ότι, μετά από ενδελεχήν έρευναν και συζήτησιν, κατέληξεν εις την ομόφωνην θέσιν περί του ότι η φωτογραφία της εμετικής αγουρίδος έχει ληφθεί κατά 99,5% εκ της Avenue Cleber και το ξενοδοχείον είναι κατά 99% το Sofitel Paris Baltimore Tour Eiffel!
Εις την συνέχειαν συνεδρίασε η Μονομελής Επιτροπή Επαίνων του Νήματος, η οποία μετά από πολύωρην συζήτησιν απεφάσισε ομοφώνως όπως απονείμει τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ εις τον Μαγγελάνον του Νήματος, κ. Roger Rabbit!
Μένει να εύρωμεν το μέλος, όστις συνευρέθη μετά της εμετικής αγουρίδος ...Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια αγαπητέ νηματοθετα
Αναπουρνας μου μυρίζει εμεναΜένει να εύρωμεν το μέλος, όστις συνευρέθη μετά της εμετικής αγουρίδος ...
Είμαι πλέον βέβαιος ότι δεν είναι διαγραμμένο μέλος και οι υποψίες μου κινούνται προς τον μοντελοπνίχτην ...
Αληθές ότι ταιριάζει τόσο το μέρος όσο και η εμφάνισις της εμετικής αγουρίδος με το attitude του κ. Annapurna, πλην όμως ούτος δεν χρησιμοποιεί ενδιάμεσους δια τας αναρτήσεις του.Αναπουρνας μου μυρίζει εμενα
Ο φιλτατος κος spipis είναι εξαίρετο μέλος της ομάδας Ν.Π.Αληθές ότι ταιριάζει τόσο το μέρος όσο και η εμφάνισις της εμετικής αγουρίδος με το attitude του κ. Annapurna, πλην όμως ούτος δεν χρησιμοποιεί ενδιάμεσους δια τας αναρτήσεις του.
Κάποιος άλλος είναι...
Πρέπει ο κ. spipis να ομολογήσει κατόπιν εφαρμογής μεσαιωνικών βασανιστηρίων!
Σας αναθέτω το καθήκον και σας παρακαλώ έως το μεσημέρι να έχουμε την ομολογίαν του, ανηρτημένη δημοσίως!Ο φιλτατος κος spipis είναι εξαίρετο μέλος της ομάδας Ν.Π.
Είμαι βέβαιος ότι θα καταδωσει χωρίς βια
Καθώς ευρίσκομαι εις την αλλοδαπή..πιθανόν να μην μπορέσω να ολοκληρώσω το θεάρεστο καθήκον που μου αναθεσατε....ειμαι βέβαιος ότι η ενημέρωση θα είναι η πρέπουσαΣας αναθέτω το καθήκον και σας παρακαλώ έως το μεσημέρι να έχουμε την ομολογίαν του, ανηρτημένη δημοσίως!
Έχετε τον χρόνον σας, λοιπόν και αναμένουμε την ενημέρωσιν!Καθώς ευρίσκομαι εις την αλλοδαπή..πιθανόν να μην μπορέσω να ολοκληρώσω το θεάρεστο καθήκον που μου αναθεσατε....ειμαι βέβαιος ότι η ενημέρωση θα είναι η πρέπουσα