alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Αγιο Δομήνικο ή Ντομένικα?7 ωρες ειναι και η διαφορα με την Καραιβικη το χειμωνα, το ξερω γιατι περσι τον χειμωνα ημουνα Δομηνικο ενα μηνα.
Αγιο Δομήνικο ή Ντομένικα?7 ωρες ειναι και η διαφορα με την Καραιβικη το χειμωνα, το ξερω γιατι περσι τον χειμωνα ημουνα Δομηνικο ενα μηνα.
Μετά του Εισαγγελέως;Άγιο Δομήνικο. Μπαγιαχιμπε. Ντομίνγκο είναι η πρωτεύουσα.
βαλτε και κανα ερωτικο ρε παιδια....
Δυστυχώς!
γιατι εμεσησες θειε μου?Μετά του Εισαγγελέως;
Και αυτό, που θα γράψω αμέσως παρακάτω, ισχύει για πλείστους των μελών του Νήματος.
Το τραγούδησαν αυτοί που αποτέλεσαν την αρχήν [σχεδόν] των πάντων, οι [one and only] Beatles!
Will you still need me, will you still feed me
When I'm sixty-four
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Ο κ. κωλο-γερος είναι άνευ ουδεμίας αμφιβολίας!Την καλημέρα μου και καλό Σκ
ξέρει κανείς πιο μέλος του νήματος είναι
γιατι εμεσησες θειε μου?
ο ερωτας ειναι η πηγη της ζωης
Έχετε δίκαιο, κύριε! Ευχαρίστως θα την προσέφερα εις τον κ. Ποδολάγνον ..Η ''αδυναμία'' του νηματοθέτη, στα δεξιά!!![]()
Παιδί μου, γνωρίζω τον έρωτάν σας.θειε ειμαι πολυ ερωτευμενος με το γαλλακι......θα της κανω παιδια
Παιδί μου, γνωρίζω τον έρωτάν σας.
Και δεν επιθυμώ να ακούω περί τεκνοποιήσεως μετά του εν λόγω θήλεως.
Όλα στραβά τα έχετε κάνει εις την ζωήν σας.
Κατοικείτε εις Πειραιάν και ουχί εις Αμπελοκήπους Αττικής, υποστηρίζετε μίαν φθίνουσαν αγωνιστικώς ομάδα, υποστηρίζετε και εψηφίσατε υπέρ Κόμματος, διοικούμενον νυν υπό Κυναίδου ...
Το τέκνον, παιδί μου, θα υποθηκεύσει την ζωήν σας.
Achtung, ως και η [εδώ και καιρό απομακρυνθείσα Γερμανίς θα διέτασσε].!
Γνωστά όλα αυτά, παιδί μου!ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΣ,ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!
Παρεμπιπτόντως, παιδί μου, μήπως η Γαλλίς έχει κάποια ή κάποιες φίλες, που θέλουν να γίνουν μέλη του Νήματος ...ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΣ,ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα,,,Ξυπνάμε το πρωί, βεβαιωνομαστε ότι ο ήλιος θά ανατείλει εξ ανατολών, (στις μέρες μας ούτε για αυτό πια δεν είμαστε σίγουροι) στεκόμαστε όρθιοι και αρχίζουμε:
Καλημέρα σας παιδιά, τραλαλο, τραλαλά.
Ίνα τι η κα. Ιωάννα απέχει του Νήματος Ημών;Σας ακουομεν
Σοφόν το σαφές!Μια υπέροχη ημέρα και σήμερα, ας την ζήσουμε, ίσως να είναι η τελευταία μας.