spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.891
- Πόντοι
- 18.546
καταλαβαίνει κάποιος που μπορεί μία κιθάρα να τον οδηγήσει.
καταλαβαίνει κάποιος που μπορεί μία κιθάρα να τον οδηγήσει.
gamiesaiΜε εδωσες στεγναΤην καλημέρα μου και καλό Σκ
ξέρει κανείς πιο μέλος του νήματος είναι
gamiesaiΜε εδωσες στεγνα
Καλημερα
Δεν μπορουμε να ξεμυτησουμε απο το Καπη, αμεσως να το καρφωσουνε ορισμενοιτο νήμα των καταδόσεων
Δεν μπορουμε να ξεμυτησουμε απο το Καπη, αμεσως να το καρφωσουνε ορισμενοι
Η ''αδυναμία'' του νηματοθέτη, στα δεξιά!!
Τι τσιμπίσες;Η ''αδυναμία'' του νηματοθέτη, στα δεξιά!!
νωρίς δεν είναι για να τσιμπήσω?Τι τσιμπίσες;
Παραλία , έχει βάλει ψυχρά να πάρεις ζακέτανωρίς δεν είναι για να τσιμπήσω?
σε λίγο έχουμε παραλία και αργότερα θα δούμε, δεν έχω κανονίσει κάτι ακόμη
Κύριε καυλο γερε δεν φύγατε ακόμη για της ξένες πολιτείες;Δεν μπορουμε να ξεμυτησουμε απο το Καπη, αμεσως να το καρφωσουνε ορισμενοι
Παραλία , έχει βάλει ψυχρά να πάρεις ζακέτα
Ντιντηδες αερατοι ντιγκινταγκες.Ευρισκόμενοι εις το ΝΗΜΑ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ σας εξομολογούμαι, όλο χαρά, ότι τελικώς ο κ. Roger Rabbit με αγαπά!
Ακομα εδω, 40 μερες μεινανε για Καραιβικη, 4 μηνες για Ινδικο.Κύριε καυλο γερε δεν φύγατε ακόμη για της ξένες πολιτείες;
Θαλασσα πολυ ζεστη για την εποχη, 25 βαθμους στο Ιονιο.Παραλία , έχει βάλει ψυχρά να πάρεις ζακέτα
Σε σχεση με την Κολομβια ειμαστε 8 ωρες μπροστα το καλοκαιρι και 7 το χειμωνα. Εκει δεν εχουν θερινη και χειμερινη ωρα. Αρα οταν ειναι 5 τα χαραματα εκει, εδω ειναι τωρα 1 το μεσημερι.Στις 5 ξυπναει και ο νηματοθετης καιαναρτει φωτογραφιες απο Ζομπι και ληγμενα κρεαταανοιγει το νημα.
5 η ωρα εκει, πρεπει να ειναι 10 το βραδι εδω.
7 ωρες ειναι και η διαφορα με την Καραιβικη το χειμωνα, το ξερω γιατι περσι τον χειμωνα ημουνα Δομηνικο ενα μηνα.Σε σχεση με την Κολομβια ειμαστε 8 ωρες μπροστα το καλοκαιρι και 7 το χειμωνα. Εκει δεν εχουν θερινη και χειμερινη ωρα. Αρα οταν ειναι 5 τα χαραματα εκει, εδω ειναι τωρα 1 το μεσημερι.
θα ερθω και εγω7 ωρες ειναι και η διαφορα με την Καραιβικη το χειμωνα, το ξερω γιατι περσι τον χειμωνα ημουνα Δομηνικο ενα μηνα.