Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.979
Πόντοι
2.586
Married to Jesus????
Πόσες συζύγους έχει ο Ιησούς;;;
Από την άλλη σκέπτομαι ότι με τόσα που πέρασε ο άνθρωπος αυτός, μακάρι τώρα να τις απολαμβάνει όλες αυτές τις συζύγους.
εξαρταται τι βιβλια διαβαζεις ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Τουλάχιστον ως προς αυτόν δεν έσφαλα ... Φευ!
Ο κ. tomahok φρονώ ότι θα επανέλθει εάν καταφέρω και πείσω τον αδελφό μου, κ. NICK TRIVE, να επανέλθει.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ο κ. tomahok είναι απόλυτα καλοδεχούμενος εις το νήμα τούτο ομού μετά της συντρόφου του, ως συνέβαινε παλαιότερον!
Ισως να μην χρειαζεται να αποκαλυψουμε ποια ηταν η συντροφος του.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.486
Πόντοι
26.096
εξαρταται τι βιβλια διαβαζεις ...
Δεν ήθελα να θίξω την πίστιν σας, κύριε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ισως να μην χρειαζεται να αποκαλυψουμε ποια ηταν η συντροφος του.
Ήταν και είναι και δεν την αποκαλύπτουμε!

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.979
Πόντοι
2.586

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
Και επειδή πλησιάζει η Δύσις του Ηλίου και σήμερον .. ιδού το παρακάτω, διανθισμένο με τις ζεϊμπεκιές του μεγίστου, κ. Ritchie Blackmore!

Βλέπω ότι αρέσκεστε και εις το heavy metal. Μας κάνετε να αναπολώμεν την νεότητα μας. Εύγε!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.486
Πόντοι
26.096
Βλέπω ότι αρέσκεστε και εις το heavy metal. Μας κάνετε να αναπολώμεν την νεότητα μας. Εύγε!

Είναι μεγάλη ιστορία και δεν αναρτάται δημοσίως ... Αγαπώ το hard rock και αυτό θα είναι έως το βιολογικό τέλος μου...
Κάποτε η Αγγλίς τροφός μου έλεγε ότι δύο κιθάρες στην Αμερική είναι θόρυβος. Δύο κιθάρες στην Αγγλία είναι μουσική. Ακούγοντας και μελετώντας τον Blackmore, στις παλιές καλές του ημέρες, καταλαβαίνει κάποιος που μπορεί μία κιθάρα να τον οδηγήσει.
Πολύ περισσότερο οι δύο κιθάρες!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.486
Πόντοι
26.096

δεν βρηκα κατι σε Τερλεγκα και βαζω αυτο για τις ωρες Καψουρας
Ο μόνος καψούρης εις το νήμα μας είναι ο αχαίρευτος και επί του παρόντος αποκληρωμένος ανεψιός μου.
Όλοι οι υπόλοιποι τον ήπιαμε προ πολλού!
Ενδεκάκις φευ!

genesis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
2.158
Πόντοι
446
Είναι μεγάλη ιστορία και δεν αναρτάται δημοσίως ... Αγαπώ το hard rock και αυτό θα είναι έως το βιολογικό τέλος μου...
Κάποτε η Αγγλίς τροφός μου έλεγε ότι δύο κιθάρες στην Αμερική είναι θόρυβος. Δύο κιθάρες στην Αγγλία είναι μουσική. Ακούγοντας και μελετώντας τον Blackmore, στις παλιές καλές του ημέρες, καταλαβαίνει κάποιος που μπορεί μία κιθάρα να τον οδηγήσει.
Πολύ περισσότερο οι δύο κιθάρες!
Έχω την εντυπωσιν ότι οι κύριοι των Deep Purple είχαν παιδεία ωδείου διό και δεν δημιουργούσαν θόρυβο, αλλά μουσική.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Βάλτε και λίγο Τερλέγκα για να μερακλώσει ο κ. Roger Rabbit... :headbang::headbang::headbang::headbang:
Αγαπητε για το παραπανω ασμα εχουν γινει εκτεταμενες μελετες και ισως εχει τις περισσοτερες διασκευες και εκτελεσεις απο οποιοδηποτε Ελληνικο κομματι. Μην βριζετε αναφεροντας καποιον κανενα, συγκρινοντας τον με αυτον που δημιουργησε αυτο το τεραστιο, μουσικα, κομματι.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.486
Πόντοι
26.096
Έχω την εντυπωσιν ότι οι κύριοι των Deep Purple είχαν παιδεία ωδείου διό και δεν δημιουργούσαν θόρυβο, αλλά μουσική.
Όλα τα hard rock brit groups εκείνης της εποχής ήταν ιδιοφυίες. Δεν ήταν μόνο οι purple. Ήταν οι Leds, οι Sabbaths και πολλοί πολλοί άλλοι ακόμη!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.486
Πόντοι
26.096
Αγαπητε για το παραπανω ασμα εχουν γινει εκτεταμενες μελετες και ισως εχει τις περισσοτερες διασκευες και εκτελεσεις απο οποιοδηποτε Ελληνικο κομματι. Μην βριζετε αναφεροντας καποιον κανενα, συγκρινοντας τον με αυτον που δημιουργησε αυτο το τεραστιο, μουσικα, κομματι.
Μα δεν έβρισα κάποιον ...

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.979
Πόντοι
2.586
Νομιζω τις περισσοτερες διασκευές τις εχει η Μισιρλου ( πρεπει να εχει 7 ή 8 )

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.486
Πόντοι
26.096
Ευρισκόμενοι εις το ΝΗΜΑ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ σας εξομολογούμαι, όλο χαρά, ότι τελικώς ο κ. Roger Rabbit με αγαπά! :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom