Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
ναι αλλα ειναι γαμευσιμαΧμμμ.
Αγουρίδαι εκ νέου;;;
ναι αλλα ειναι γαμευσιμαΧμμμ.
Αγουρίδαι εκ νέου;;;
Παύσατε τώρα.ναι αλλα ειναι γαμευσιμα
Α, Ελλεηνιδες δηλαδη κι εκεινες…… ΤρισφευΠιστέψτε με,
Πλείστες κορασιδες απο αυτο το μερος του πλανητη δεν θα ειχαν προβλημα με την ηλικια, αρκει να υπαρχει ικανο μηνιαιο εισοδημα.
Κοιτάξτε, κύριε!Α, Ελλεηνιδες δηλαδη κι εκεινες…… Τρισφευ
Ρωτα αν δινει κωλο καλου κακου.Χήρα, καθολική και 68 ετών;;;!!! Γυμνάζεται;;;
Ιδανική ερωμένη!
Και επειδή έχω βαρεθεί το άτριχον των αιδοίων και επειδή γιγνώσκω το θέμα των καθολικών περί της αποτριχώσεως του αιδοίου, σας παρακαλώ να της αποστείλετε την διεύθυνσιν της αλληλογραφίας μου.
πηξαμε στους χασοδικηδες εδω μεσα ....Κοιτάξτε, κύριε!
Και Ημείς που ηράσθημεν είδομεν το αποτέλεσμα. Φευ!
Ως εκ τούτου το όλο θέμα είναι θέμα Αστικού Κώδικος, ως ο κ. συνάδελφος. Alex71, υπονοεί!
Αν "κανει Ελληνικο" ειναι στα Ισπανικα. (Ασε Γκριεγο?) Μα ποσες γλωσσες μιλαω ο μπουστηςΡωτα αν δινει κωλο καλου κακου.
Αγάλι αγάλι η αγουρίδα γίνεται μέλι, ως η πλέμπα λέει!Ρωτα αν δινει κωλο καλου κακου.
Νύχτα Κρυστάλλων.πηξαμε στους χασοδικηδες εδω μεσα ....
Σας παραπεμπω στο νημα που ειχα ανοιξει πριν απο λιγους μηνεςΧήρα, καθολική και 68 ετών;;;!!! Γυμνάζεται;;;
Ιδανική ερωμένη!
Και επειδή έχω βαρεθεί το άτριχον των αιδοίων και επειδή γιγνώσκω το θέμα των καθολικών περί της αποτριχώσεως του αιδοίου, σας παρακαλώ να της αποστείλετε την διεύθυνσιν της αλληλογραφίας μου.
Κοιτάξτε, κύριε.Σας παραπεμπω στο νημα που ειχα ανοιξει πριν απο λιγους μηνες
Asian beauties - για τους λατρεις του θαμνου - bourdela.com forum
Δεν ειδα να υπαρχει κατι σχετικο, και ειπα να το ανοιξω. Αν μπορεσουμε να το κρατησουμε σε σοφτ επιπεδο.www.bourdela.com
wishful thinking !!!! Ως θα ελεγε η Αγγλις τροφός σας ( μη χεσω )Κοιτάξτε, κύριε.
Είχον σχέσιν μετά της εκ γεννετής ατρίχου Μανάρι διά 7 συναπτά έτη. Συνευρέθημεν παντοιοτρόπως και ποικιλλοτρόπως.
Τώρα που η Μανάρι δεν επιθυμεί ούτε να με ακούσει ούτε να με δει, θα ήθελον να απολαύσω το φυσικόν γυναικείον αιδοίον !
Really???!!!wishful thinking !!!! Ως θα ελεγε η Αγγλις τροφός σας ( μη χεσω )
Some , elementary EnglishReally???!!!
Αρχίσατε να ομιλείτε την Αγγλικήν αίφνης;;;;;
Bloody right!Some , elementary English
My dear Watson......
Θα δυσκολευθειτε.Παύσατε τώρα.
Προσπαθώ να ανεύρω γκόμενα, 68 ετών, καθολική και χήρα!
Married to Jesus????Θα δυσκολευθειτε.
Μετα την χηρεια της, εχει δηλωσει οτι εχει νυμφευθει πλεον τον Ιησου.
Eπίσης ξυπναει καθε πρωι στις 5 και προσευχεται με το rosario.Married to Jesus????
Πόσες συζύγους έχει ο Ιησούς;;;
Από την άλλη σκέπτομαι ότι με τόσα που πέρασε ο άνθρωπος αυτός, μακάρι τώρα να τις απολαμβάνει όλες αυτές τις συζύγους.
Το 5 π.μ. δεν αποτελεί πρόβλημα.Eπίσης ξυπναει καθε πρωι στις 5 και προσευχεται με το rosario.
Mήπως να το ξανασκεφθειτε?