κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Δεν φτάνει που την έβρισα και την είπα καλλιπυγο, να την ξαναβρίσω;Θα μπορουσες να το εκφρασεις και ως οπισθια οπη φρονω.
Δεν φτάνει που την έβρισα και την είπα καλλιπυγο, να την ξαναβρίσω;Θα μπορουσες να το εκφρασεις και ως οπισθια οπη φρονω.
Ενα κατοσταρικακι να παω μπαρακια να μαζεψω τον αλλο το ρεμπεσκε;
Εισθε Κυριος!Δεν φτάνει που την έβρισα και την είπα καλλιπυγο, να την ξαναβρίσω;
Σε ζαχαροπλαστείο είναι και τρώει ριζόγαλο!Ενα κατοσταρικακι να παω μπαρακια να μαζεψω τον αλλο το ρεμπεσκε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Dead and gone ...
Σήμερα σας έχω τραγουδάρα
Τον χαλασατε κι αυτον.Σε ζαχαροπλαστείο είναι και τρώει ριζόγαλο!
Με όποιον δάσκαλο θα πας, τέτοια γράμματα θα μάθεις!Τον χαλασατε κι αυτον.
Σε λίγο θα την περνάει ακόμα πιο οικονομικά. Θα φτιάχνει το ριζογαλο μόνος του.Σε ζαχαροπλαστείο είναι και τρώει ριζόγαλο!
Θέλω και εγώ.
Αυτή μάλιστα!
Προσλαμβάνεται!!!
Γι΄ αυτό ανήρτησα συνταγή για ρυζόγαλο το πρωί.Σε λίγο θα την περνάει ακόμα πιο οικονομικά. Θα φτιάχνει το ριζογαλο μόνος του.
Και θα τρώει μια εβδομάδα.Γι΄ αυτό ανήρτησα συνταγή για ρυζόγαλο το πρωί.
Με τα 6,40 ευρω, που πήρε από το νέο θείο του, θα τα καταφέρει να το παρασκευάσει.
Και θα τρώει μια εβδομάδα.
No matter how slow you go, you are still lapping everybody on the couch, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε, κύριε!Υπάγω για την απογευματινή. Καλό σας απόγευμα κύριοι.
Ζείτε παλιόγεροι.... αυτό με εκπλήσσει θετικά, εάν δε σας σηκώνετε τότε που πάει αυτός ο κόσμος...
Αυτή μάλιστα!
Προσλαμβάνεται!!!
Βρε βρε βρεΖείτε παλιόγεροι.... αυτό με εκπλήσσει θετικά, εάν δε σας σηκώνετε τότε που πάει αυτός ο κόσμος...
Κανε ορεξη....Χαιρετίζω την επάνοδό σας στο Νήμα μας!
θειο μου δινεις μια 200ρου να παω μπαρακια?Αφ ού επίαμεν την σοκολάτα μας at 5 o'clock
Σας βλέπω να σκιαμαχείτε περί καθαριστρίας. Αιδώς Αργείοι.
Η καλή καθαρίστρια είναι αυτή που καθαρίζει καλά.
Όσον δια τα χρήματα ορίστε συνεισφέρω πρώτος εις το κοινό περί καθαριστρίας ταμείον.