You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.221
- Πόντοι
- 5.506
Για την πρωινή, ΤΙ, παππούλη μου;Καλημέρα
Υπάγω καθυστερημένα για την πρωινή.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.840
- Πόντοι
- 19.795
Να πάρετε και μια καθαρίστρια κύριε.Βλέπω ότι σιγά σιγά ανασυγκροτείται η βραδινή βάρδια του Νήματος.
Η ανασυγκρότησις αυτή δεν παρέχει μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις.
Υπενθυμίζω ότι παλαιότερον η βραδινή βάρδια εσκούπιζε, εσφουγγάριζε και αέριζε το Νήμα πριν ή παραδώσει τούτο εις την πρωινήν βάρδιαν.
Ειδικώς τα κατάλοιπα σπέρματος εξαιτίας του milking θα πρέπει να καθαρίζονται επιμελώς.
Ξέρετε πόσο δύσκολη είναι η βραδυνή βάρδια; Έρχονται εδώ μεθυσμένοι, πρεζόνια, τσακωμενοι από τά πολιτικά νήματα, και κάθε καρυδιάς καρύδι.
Ο άλλος ήρθε και έβριζε. Την κοπέλα την έλεγε "καλλιπυγο". Εσας σας έβρισε "Κασσελακη" ότι κοιμαστε αγκαλιά με έναν Ορφέα..... Μορφέα, κάτι τέτοιο. Αμάν πια. Όλοι οι ανώμαλοι εδώ μαζεύονται.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κολύμβηση φυσικά.Για την πρωινή, ΤΙ, παππούλη μου;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Το παρελθόν ανήκει εις το παρελθόν.Έμπλεως χαράς υποδέχομαι τον αξιολογότατον κ. συνάδελφόν μου εις το Νήμα μας!
Δηλώ σίγουρος ότι η παρουσία του θα λαμπρύνει τας εργασίας του παρόντος. Θα κοσμήσει δε το Νήμα τούτο η Αρίστη Γνώσις της Ελληνικής υπό του κ. συναδέλφου.
Υ.Γ. Δι΄ όσους παλαιότερους αναρωτώνται, οφείλω να είπω ότι συνωμίλησα μετά του κ. Alex71 εις έτερο Νήμα. Απολογήθηκα διά τα λάθη μου εις βάρος του εις το απώτερο παρελθόν και ούτος διά τα δικά του. Δεν έχει σημασία πλέον ποίος έκανε τα περισσότερα. Φρονώ ο Νηματοθέτης αλλά ας μην θέσωμεν τα λάθη μας εις ζυγόν. Water under the bridge, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.
Του λοιπού στεκόμεθα ο εις παρά τω πλευρώ του άλλου!
Την θερμή μου καλημέρα. Δεχθείτε για αλλη μια φορά τον ανυπόκριτο σεβασμό μου και βεβαιωθείτε για την επιθυμία μου ώστε ουδέν αρνητικόν να επιβαρύνει το μέλλον.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.840
- Πόντοι
- 19.795
Δεν είναι κατάλοιπα σπέρματος. Που τέτοια τύχη. Τα σάλια των γερόντων είναι που σαλιαριζανε με την κυρία Ιωάννα.Ειδικώς τα κατάλοιπα σπέρματος εξαιτίας του milking θα πρέπει να καθαρίζονται επιμελώς.
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
καλημερα σαψαλα ....
Ρε σκατογεροι ....πιασατε δουλεια ολο το βραδυ ....?
Παρτε κανενα Remeron να κοιμηθειτε σαν πουλακια ....Τπ πρωι θα μπερδικλωθητε στον καθετηρα και θα τσακιστητε ....
Υπαγω για την πρωινη ....
Παρτε κανενα Remeron να κοιμηθειτε σαν πουλακια ....Τπ πρωι θα μπερδικλωθητε στον καθετηρα και θα τσακιστητε ....
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
ναι σας αγαπαω σαν τη φωτια στον κορφο μου ...ρε αντε απο δω γεροτραχαναΜε αγαπάτε όμως!!!
Υ.Γ. Η στρατιωτική πειθαρχία στο Νήμα μας έφθειρε παλαιότερα και σεις το γνωρίζετε ....
ΥΓ εσυ δωσε θαρος στο χωριτη να μας ανεβει και στο κρεβατι
venceremos
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.504
- Πόντοι
- 26.096
Χαιρετίζω την επάνοδό σας στο Νήμα μας!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.504
- Πόντοι
- 26.096
Καθαρίστρια;;;;Να πάρετε και μια καθαρίστρια κύριε.
Ξέρετε πόσο δύσκολη είναι η βραδυνή βάρδια; Έρχονται εδώ μεθυσμένοι, πρεζόνια, τσακωμενοι από τά πολιτικά νήματα, και κάθε καρυδιάς καρύδι.
Ο άλλος ήρθε και έβριζε. Την κοπέλα την έλεγε "καλλιπυγο". Εσας σας έβρισε "Κασσελακη" ότι κοιμαστε αγκαλιά με έναν Ορφέα..... Μορφέα, κάτι τέτοιο. Αμάν πια. Όλοι οι ανώμαλοι εδώ μαζεύονται.
Ξέρετε πόσο κοστίζει η μίσθωσις υπηρεσιών καθαρίστριας, κύριε;;;
Πένομαι!
Αφήστε τις δικαιολογίες και απαιτείται σκούπισμα, σφουγγάρισμα, αέρισμα και χλωρίωση των θέσεων εναπόθεσης σπέρματος ή σιέλου!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.504
- Πόντοι
- 26.096
Δεν υπάρχουν <χωριάτες> εις το Νήμα μας, κύριε.ναι σας αγαπαω σαν τη φωτια στον κορφο μου ...ρε αντε απο δω γεροτραχανα
ΥΓ εσυ δωσε θαρος στο χωριτη να μας ανεβει και στο κρεβατι
venceremos
Τα επαναστατικού τύπου άσματα, που αναρτάτε, προϊδεάζουν διά υποκίνησιν νέου πραξικοπήματος κατά του Νηματοθέτου.
Ως εκ τούτου σας εφιστώ την προσοχήν και σας υπενθυμίζω τις Νύχτες Κρυστάλλων, που έλαβαν χώραν εις το Νήμα μας κατά την διάρκεια των 3 προηγουμένων καταπνιγέντων πραξικοπημάτων.
genesis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2006
- Like
- 2.158
- Πόντοι
- 446
Και υμείς δια την πρωινήν;καλημερα σαψαλα ....
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.840
- Πόντοι
- 19.795
Αφού γίναμε κοσμοπολιταν με συνταγές μαγειρικής και ζώδια, ας βάλουμε και λίγη μόδα
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
δεν κανουμε πραξικοπημα κύριεΔεν υπάρχουν <χωριάτες> εις το Νήμα μας, κύριε.
Τα επαναστατικού τύπου άσματα, που αναρτάτε, προϊδεάζουν διά υποκίνησιν νέου πραξικοπήματος κατά του Νηματοθέτου.
Ως εκ τούτου σας εφιστώ την προσοχήν και σας υπενθυμίζω τις Νύχτες Κρυστάλλων, που έλαβαν χώραν εις το Νήμα μας κατά την διάρκεια των 3 προηγουμένων καταπνιγέντων πραξικοπημάτων.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ κανουμε
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.221
- Πόντοι
- 5.506
Καταλαβα, ας προετοιμαζομαι…Καθαρίστρια;;;;
Ξέρετε πόσο κοστίζει η μίσθωσις υπηρεσιών καθαρίστριας, κύριε;;;
Πένομαι!
Αφήστε τις δικαιολογίες και απαιτείται σκούπισμα, σφουγγάρισμα, αέρισμα και χλωρίωση των θέσεων εναπόθεσης σπέρματος ή σιέλου!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.504
- Πόντοι
- 26.096
Εύγε, κύριε!Καταλαβα, ας προετοιμαζομαι…
Είστε συνειδητό μέλος του Νήματος και επιπλέον δεν χρειάζεται ο Νηματοθέτης να δαπανήσει ασκόπως χρήματα διά την μίσθωσιν υπηρεσιών καθαρίστριας.
Εννοείται ότι η αγορά ρούχων και υλικών βαρύνει τους μετέχοντες της βραδινής βάρδιας.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.840
- Πόντοι
- 19.795
Φερε κανονικη καθαριστρια για την βραδυνη βαρδια και ασε τις τσιγκουνιες.Εύγε, κύριε!
Είστε συνειδητό μέλος του Νήματος και επιπλέον δεν χρειάζεται ο Νηματοθέτης να δαπανήσει ασκόπως χρήματα διά την μίσθωσιν υπηρεσιών καθαρίστριας.
Εννοείται ότι η αγορά ρούχων και υλικών βαρύνει τους μετέχοντες της βραδινής βάρδιας.
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.979
- Πόντοι
- 2.586
αμα η καθαριστρια ειναι κανενα νταρντανομουνο ( ως η δεν υπαρχει μαναρι ) θα σου ελεγα εγω αν δαπανουσες ΣΚΟΠΙΜΩΣ χρηματαΕύγε, κύριε!
αυτο ακριβως ενοουσα αγαπητε γειτονα ....Φερε κανονικη καθαριστρια για την βραδυνη βαρδια και ασε τις τσιγκουνιες.
( απο βυζγια δεν ειδα τι λεει ? απο κωλαρακι καλα παει )
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις