shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
κανα βιντεο εχεις? αν δεν εχεις αλλα εχεις καμερα τραβα ενα εισαι ωραιοςΔες Κ μία φώτο από τα γκρέμια
κανα βιντεο εχεις? αν δεν εχεις αλλα εχεις καμερα τραβα ενα εισαι ωραιοςΔες Κ μία φώτο από τα γκρέμια
εδω ειμαι καλε μου φίλε
ΠΣΑΡΑΑΆ ΑΑΑΑ..
Πού είσαι ?? φίλε μού καλέ ..
Αυτή είναι 6 χρόνια πίσω στις αλκυονίδες στα σαθρά γκρέμια δεν έχω δικιά μού κάμερα πρέπει κάποια στιγμή να αγοράσω μία.κανα βιντεο εχεις? αν δεν εχεις αλλα εχεις καμερα τραβα ενα εισαι ωραιος
Πότε θα ρίξεις το fetetti στο νερό??εδω ειμαι καλε μου φίλε
στα λιμανακια μονο για κατι σεμιναρια ειχα παει ,οχι για ψαρεμα πλακα πλακα στο σουνιο κατω απο της κολονες ειχαμε παει 2-3 φορες βγαλαμε αρκετα ψαρια μιλαμε για εποχες 2010Αυτή είναι 6 χρόνια πίσω στις αλκυονίδες στα σαθρά γκρέμια δεν έχω δικιά μού κάμερα πρέπει κάποια στιγμή να αγοράσω μία.
Στα λιμανάκια φίλε μου και σε περιοχές που μου λες κάνουν καταδύσεις οι μοδίστρες.
δεν εχω ferretti ( δεν κανει για ψαρεμα ) μονο για μουνοπαγιδαΑυτή είναι 6 χρόνια πίσω στις αλκυονίδες στα σαθρά γκρέμια δεν έχω δικιά μού κάμερα πρέπει κάποια στιγμή να αγοράσω μία.
Στα λιμανάκια φίλε μου και σε περιοχές που μου λες κάνουν καταδύσεις οι μοδίστρες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πότε θα ρίξεις το fetetti στο νερό??
Μα ο κύριος Μπλιτς μου είπε ότι το πλήρωμα αποτελείται από γύνεα ..δεν εχω ferretti ( δεν κανει για ψαρεμα ) μονο για μουνοπαγιδα
Η γεροντικη ανοια σε συνδιασμο με altzheimer ειναι εκρηκτικος συνδιασμοςΜα ο κύριος Μπλιτς μου είπε ότι το πλήρωμα αποτελείται από γύνεα ..
Επειδή τον τελευταίο καιρό μιλάμε με μηνύματα στο site εννοώ δεν τνον έχω δει δια ζώσης να έχω μία εμπεριστατωμένη άποψη.Η γεροντικη ανοια σε συνδιασμο με altzheimer ειναι εκρηκτικος συνδιασμος
ή τον εχει φαει η αγαμία και λεει οτι θέλει
Επειδη εγω τον εχω δει δια ζωσης ( παλια στο τεξας πριν 5 χρόνια δηλαδη ) ξερω τι σου λεωΕπειδή τον τελευταίο καιρό μιλάμε με μηνύματα στο site εννοώ δεν τνον έχω δει δια ζώσης να έχω μία εμπεριστατωμένη άποψη.
Δεν μου λες να τον παίρναμε μαζί να του κάναμε ένα ρεκτιφιέ??Επειδη εγω τον εχω δει δια ζωσης ( παλια στο τεξας πριν 5 χρόνια δηλαδη ) ξερω τι σου λεω
Απο τοτε εχανε απ ολες τις φλατζες
Κασσελάκηδες ή Taylors είστε;;;;Δεν μου λες να τον παίρναμε μαζί να του κάναμε ένα ρεκτιφιέ??
Γιατί τα βάζετε μαζί μου κύριε ΜπλιτςΚασσελάκηδες ή Taylors είστε;;;;
ουδεμιαν σχεση απ οσο γνωριζω ..δεν κουμπωνουμε την οπισθεν κυριε ..ουτε σηκωνουμε σακακιΚασσελάκηδες ή Taylors είστε;;;;
Ωμίλησα εις τον πληθυντικόν, κ. amjik!Γιατί τα βάζετε μαζί μου κύριε Μπλιτς
Γιατι τον κοροιδεψατε. Με τις αγουριδες καλογριες που κοκκινιζουν τα μαγουλακια τους.Γιατί τα βάζετε μαζί μου κύριε Μπλιτς
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Πλην όμως το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας δεν ενδιατρίβει εις ελαιοτριβεία, κύριε.ουδεμιαν σχεση απ οσο γνωριζω ..δεν κουμπωνουμε την οπισθεν κυριε ..ουτε σηκωνουμε σακακι
Απλα ο φιλτατος βατραχος υπονοει να σας παμε σε κανενα ηδονοτριβειο να δειτε το φως σας ..να ξελαμπικαρετε λιγο
( θα παρουμε και τον κωλογερο μαζι ) σαν ειδικο συμβουλο
Γιατι τον κοροιδεψατε. Με τις αγουριδες καλογριες που κοκκινιζουν τα μαγουλακια τους.
σιγα μωρη αριστοκρατία , θα σκισεις κανενα καλσον ....Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Πλην όμως το Αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας δεν ενδιατρίβει εις ελαιοτριβεία, κύριε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω είπει τον Δεσπότην Παναγιώτην εις την παρακάτω κριτικήν μου:σιγα μωρη αριστοκρατία , θα σκισεις κανενα καλσον ....
θα κλεισουμε το μαγαζι πριβε για κανενα τριωρο και θα πεις το δεσποτη παναγιωτη
Θα τον παραδωσουμε στο διδυμο του διαβολου και θα ξεχασει το ονομα του.σιγα μωρη αριστοκρατία , θα σκισεις κανενα καλσον ....
θα κλεισουμε το μαγαζι πριβε για κανενα τριωρο και θα πεις το δεσποτη παναγιωτη