κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.894
- Πόντοι
- 19.795
Εκ Λιθουανίας αι αγουριδαι. Περνώντας από δίπλα τους ακούσθηκε η μία να λέει στην άλλη "ατσου" (ευχαριστώ) καθώς της έδινε ένα μπουκαλάκι με νερό.
ειναι καλες αυτες απ τη Λιθουανία ? δεν θυμαμαι να εχω παει με καποια απο εκει ...Εκ Λιθουανίας αι αγουριδαι. Περνώντας από δίπλα τους ακούσθηκε η μία να λέει στην άλλη "ατσου" (ευχαριστώ) καθώς της έδινε ένα μπουκαλάκι με νερό.
Δεν μπορώ κύριε. Η οικία μου είναι ακριβώς από πάνω και στο μπαλκόνι κάθεται ο εισαγγελέας, απολαμβάνοντας τον απογευματινό του καφέ, και παρακολουθώντας με, με άγρυπνο μάτι.don't worry ....
μια κρεμουλα πρωτεινης ..τους την εριχνε ομως
Δεν σου είπα ότι πήγα με εργαζόμενη από Λιθουανία τον περασμένο μήνα, και στο σάιτ έλεγε ετών 26 και αυτή ηταν +50.;ειναι καλες αυτες απ τη Λιθουανία ? δεν θυμαμαι να εχω παει με καποια απο εκει ...
Σαν κατι να μου θυμίζει ....Δεν μπορώ κύριε. Η οικία μου είναι ακριβώς από πάνω και στο μπαλκόνι κάθεται ο εισαγγελέας, απολαμβάνοντας τον απογευματινό του καφέ, και παρακολουθώντας με, με άγρυπνο μάτι.
Οχι το παρελειψες ..αλλα δεν πειραζειΔεν σου είπα ότι πήγα με εργαζόμενη από Λιθουανία τον περασμένο μήνα, και στο σάιτ έλεγε ετών 26 και αυτή ηταν +50.;
Αν βρω την καταχώρηση θα σου την στείλω. 100 χρέωσε στο μισάωρο. Αν εξαιρέσεις την ηλικία η κυρία ήταν αξιοπρεπέστατη και στην εμφάνιση και στις υπηρεσίες.Οχι το παρελειψες ..αλλα δεν πειραζει
Συνηθως το σεναριο ελεγε
οτι κοβουμε απο ηλικια το βαζουμε σε υψος
Ειναι μια κυρία παλια καραβάνα
πρεπει να ειναι 55+ λεει οτι ειναι 36 και χρεωνει 300ρι
300αρι ???Οχι το παρελειψες ..αλλα δεν πειραζει
Συνηθως το σεναριο ελεγε
οτι κοβουμε απο ηλικια το βαζουμε σε υψος
Ειναι μια κυρία παλια καραβάνα
πρεπει να ειναι 55+ λεει οτι ειναι 36 και χρεωνει 300ρι
Μέτρα;15-20;Σχεδόν,.
Σε γκρεμια ΠΣΑΡΕΒΩ που έχουνε ανοίγματα ...εκεί πάντα υπάρχει καλό κυνήγι..Μέτρα;15-20;
Καρτέρι θέλει εκεί!Σε γκρεμια ΠΣΑΡΕΒΩ που έχουνε ανοίγματα ...εκεί πάντα υπάρχει καλό κυνήγι..
Καρτέρι στα γκρεμια ??Καρτέρι θέλει εκεί!
Μα για αυτό το λέω επειδή έχεις εμπειρία ,δεν θα το έλεγα σε κάποιον νέο ,και πάντα ψαροντούφεκο με ζευγάριΚαρτέρι στα γκρεμια ??
Άκου να μάθεις κάτι το καρτέρι στα γκρέμια είναι επικίνδυνο πάρα πολύ επικίνδυνο πρέπει να είσαι πολύ έμπειρος.
Ξέρεις ένα τραγούδι που λέει
Η μηχανικός θα γίνω ή στην άμμο θα απομείνω..
Σφουγγαρά δικό τραγούδι.
Δες Κ μία φώτο από τα γκρέμιαΜα για αυτό το λέω επειδή έχεις εμπειρία ,δεν θα το έλεγα σε κάποιον νέο ,και πάντα ψαροντούφεκο με ζευγάρι