κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.940
- Πόντοι
- 19.795
ΠροσκυνώΜπορώ να μπω έτσι μέσα να ρίξω μια ματιά; με ρωτησε.Βρήκε άνθρωπο να ρωτήσει.
Θα αναφερθώ αύριο το πρωί περί αλιευμάτων.Καποιος πρεπει να ενημερωσει αυτον το αχρηστο νηματοθετη ..οτι το οτι δεν αναρτω αλιευματα δεν σημαινει οτι δεν βγαζω και πσαρακια , στις ελαχιστες ομολογω επισκέψεις μου εις την γαλανή
ξερουμε ..θες και εσυ να αγιασεις ..αλλα δε σ αφηνουνΜπορώ να μπω έτσι μέσα να ρίξω μια ματιά; με ρωτησε.Βρήκε άνθρωπο να ρωτήσει.
Έλα να πιούμε ένα τσιπουρακι λοκατζη & ΠΣΑΡΑΑξερουμε ..θες και εσυ να αγιασεις ..αλλα δε σ αφηνουν
Δουλεια στην πολη εχω κανονισει για Παρασκευη ρε γαμωτο. Φευ.ξερουμε ..θες και εσυ να αγιασεις ..αλλα δε σ αφηνουν
και δεν εχει κατι καλο να σου προτεινωΔουλεια στην πολη εχω κανονισει για Παρασκευη ρε γαμωτο. Φευ.
Τελευταια φορα που πηγα σε "μη στανταρ" 26 χρονων ελεγε το σαιτ, πανω απο 50 ηταν η κυρια. Ασε, εδω πεφτει πολυ απατη και φωτοσοπ.και δεν εχει κατι καλο να σου προτεινω
βεβαια εσυ εχεις τα στανταρακια σου παντου
50+!Τελευταια φορα που πηγα σε "μη στανταρ" 26 χρονων ελεγε το σαιτ, πανω απο 50 ηταν η κυρια. Ασε, εδω πεφτει πολυ απατη και φωτοσοπ.
ομολογω οτι τα τελευταια χρόνια η ποιοτητα εχει πεσει δραματικα ...Τελευταια φορα που πηγα σε "μη στανταρ" 26 χρονων ελεγε το σαιτ, πανω απο 50 ηταν η κυρια. Ασε, εδω πεφτει πολυ απατη και φωτοσοπ.
Ακομα καλυτερα 25+25 . Οχι για μενα για εναν ανηψιο μου το λεω.50+!
Η καλύτερη ηλικία δι΄ εν θήλυ!!!
Μπανγκόκ είσαι;Το λιτό μου γεύμα.
Στη Μπαγκογκ έχει προσωπική μαγείρισσα!Μπανγκόκ είσαι;
Ναι το γνωρίζω!Στη Μπαγκογκ έχει προσωπική μαγείρισσα!
εκει τρωει sushi πανω σε γυμνα κορμια σχιστοματικωνΣτη Μπαγκογκ έχει προσωπική μαγείρισσα!
εκει τρωει sushi πανω σε γυμνα κορμια σχιστοματικων
Και άρα το λιτό του γεύμα θα ήτο κάτι ως το παρακάτω εικονιζόμενο γεύμα:Ναι το γνωρίζω!
Ενώ Ημείς οι ανίκανοι, τι πράττομεν;εκει τρωει sushi πανω σε γυμνα κορμια σχιστοματικων
Καλα που μου το θυμισατε. Η παλαια μας τελειωσε εδω και 2 μηνες οριστικα, πλεον. Πρεπει να ασχοληθω και να βρω καινουργια.Στη Μπαγκογκ έχει προσωπική μαγείρισσα!
γειτονα λες να βρηκε κανεναν σαν τον "ταρίφα" και να εκανε τις συγκρισεις ?Καλα που μου το θυμισατε. Η παλαια μας τελειωσε εδω και 2 μηνες οριστικα, πλεον. Πρεπει να ασχοληθω και να βρω καινουργια.
Πρεπει να αρχισω απο τωρα να ψαχνω στις αγγελιες.
"Thaifriendly.com"