κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.940
- Πόντοι
- 19.795
Που θελει συνεργειο εδω και πολλα χρονια. Φευ.Σεις είσθε μηχανή του σεξ!
Που θελει συνεργειο εδω και πολλα χρονια. Φευ.Σεις είσθε μηχανή του σεξ!
κ. amjik,Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αναζητάτε βοήθεια ..
Επιτρέψατέ μου να καγχάσω επτάκις διά την πρωινήν ενασχόλησίν σας!Υπαγω για το μεσημεριανο μου γευμα. Λογω παρατετταμενης πρωινης ενασχολησης με την κολυμβηση, μου ανοιξε η ορεξη.
Οκ... κατανοώ !!κ. amjik,
εννοώ το παρακάτω. Σας παρακαλώ, να το κατανοήσετε.
Οκ... κατανοώ !!
Προς τι ο καγχασμος και ο γελως παρακαλω;Επιτρέψατέ μου να καγχάσω επτάκις διά την πρωινήν ενασχόλησίν σας!
ωχ ......παλι γαμησες ρε γεροσατυρε ?Υπάγω και εγώ προς συγγραφήν πονήματός τινος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γελά (δ') ο μωρός καν τι μη γελοίον ηΠρος τι ο καγχασμος και ο γελως παρακαλω;
Παλι "κοινωνικοποηθηκατε ερχομενος σε επαφην" και θα γραψετε κριτικη;Υπάγω και εγώ προς συγγραφήν πονήματός τινος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βεβαίως και να το κάνετε γιατί όπως ξέρετε ή δεν θα ξέρετε ότι η κολύμβηση γυμνάζει τον λαγονοψοΐτη ο οποίος ευθύνεται και για τη στύση του άντρος...Επιτρέψατέ μου να καγχάσω επτάκις διά την πρωινήν ενασχόλησίν σας!
Πετύχατε διάνα , κύριε.. Φευ δι΄Υμάς!Βεβαίως και να το κάνετε γιατί όπως ξέρετε ή δεν θα ξέρετε ότι η κολύμβηση γυμνάζει τον λαγονοψοΐτη ο οποίος ευθύνεται και για τη στύση του άντρος...
Για αυτό κύριε Μπλιτζ... Δεν αρκούμρθσ σε μία τουφεκιά..
Επαναλαμβάνω ...Παλι "κοινωνικοποηθηκατε ερχομενος σε επαφην" και θα γραψετε κριτικη;
Και να τό κάνετε αδιάλειπτος για χρόνια
Εύχομαι να ανασύρετε γοργόναν!
Υπάγω κι εγώ δια ανάσυρση αλιευμάτων..
By
GamiesteΕύχομαι να ανασύρετε γοργόναν!
Ο κ. Roger Rabbit μόνο σαρδέλας ανασύρει και ταύτας εκ του Ιχθυοπωλείου της γειτονιάς του.
Efxaristoume agapite psarrra.Gamieste
οπως λεει και ο γειτονας μου
Γοργόνα;;; Άχρηστο ψάρι. Ούτε να "κοινωνικοποιηθείς" μπορείς, ούτε να το φας.Εύχομαι να ανασύρετε γοργόναν!
Ο κ. Roger Rabbit μόνο σαρδέλας ανασύρει και ταύτας εκ του Ιχθυοπωλείου της γειτονιάς του.
Καποιος πρεπει να ενημερωσει αυτον το αχρηστο νηματοθετη ..οτι το οτι δεν αναρτω αλιευματα δεν σημαινει οτι δεν βγαζω και πσαρακια , στις ελαχιστες ομολογω επισκέψεις μου εις την γαλανήEfxaristoume agapite psarrra.