Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ο αδελφός σας; Η ντροπή του νήματος . Δεν νομίζω να τόλμησε ποτέ να σας παρουσιάσει συνομιλία του σε μυνήματα με αγουριδα κομμώτρια, που αφορούσε το μέγεθος του πέους του;:confused:
Δεν χρειάστηκε να μου παρουσιάσει την όποια συνομιλία, κύριε.
Ενθυμούμαι αντιμετώπισίν μου από εργαζομένη, εις την οποίαν ο αδελφός μου με είχε συστήσει. Όταν είδε το μόριό μου, άρχισε να γελά και να λέει... Καλά αδέρφια είστε;;; Ό,τι έκοψε η Φύση από εσένα, το έδωσε στον αδελφό σου;;;

Οποίο όνειδος!!! Οποία εντροπή!!!
Φευ!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Κομμώτρια: 26 πόντους τον έχεις;
Ταρίφας: Γιατί μου κόβεις 3 πόντους μωρη; 29 τον έχω. Εσένα όμως σου έβαλα μέσα μόνο τούς 26.
(Από ανταλλαγή μηνυμάτων στο βαιμπερ)
Κατάδοση αληθινή.
Όλες οι καταδόσεις εις το παρόν είναι αληθείς.
ΚΑΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ. ΚΑΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ. ΚΑΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Πρέπει να στησω τον πάγκο με την πραμάτεια μου, εδώ στο πανηγύρι της Αγ. Ναταλίας, μεγάλη η χάρη της.
Καλημέρα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Το ποιος είναι σοβαρός φαίνετε από το τι γράφει και όχι το που γράφει και από την στάση του γενικότερα πχ αν κατουράει εκεί που κάποτε έγλυφε.
Εδω ειμαστε! Στην ειχα φυλάξει απο τοτε αυτην την κουβεντα που την εριξες για εμενα.

Καμαρωσε τωρα σοβαρους ανθρωπους που γλυφουν εκει που κατουρουσαν. Καμαρωσε ποιους μπαζουν μεσα στο νημα. Με τετοιους θα μιλας απο τουδε και στο εξης. Με Ανναπουρνες που τους επιτραπηκε να το κανουν τσιφλικι τους.

Για να μαθεις να σεβεσαι, τζιτζιφιογκο που τολμησες να μου πεταξεις μπηχτες και να προσβαλεις την σοβαροτητα μου! Το καλυτερο ηταν οτι μου μιλησες και για πνευμα φιλιας και τις μπυρες που εχουμε πιει παρεα οι δυο μας, τρομαρα σου.

Οσο για τον νηματοθετη. Δεν ειναι σε θεση να μου μοιραζει αμνηστιες. Δεν του εκανα τιποτα, αυτος βαρεσε πρωτος και του ανταπέδωσα τα πυρα!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
αυτη ηξενοφωντινα μου ακουγετε υποπτη...
Γιατί, παιδί μου;;;
Αξιοπρεπέστατη είναι. Κάθε μέρα εις την εκκλησίαν και επιπλέον βοηθάει τις φίλες της εις την παρασκευή κολλύβων για τα μνημόσυνα των συζύγων τους.
Και με θαυμάζει, που έχω σύνταξη από τον ΟΓΑ!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.954
Πόντοι
5.506
Γιατί, παιδί μου;;;
Αξιοπρεπέστατη είναι. Κάθε μέρα εις την εκκλησίαν και επιπλέον βοηθάει τις φίλες της εις την παρασκευή κολλύβων για τα μνημόσυνα των συζύγων τους.
Και με θαυμάζει, που έχω σύνταξη από τον ΟΓΑ!
νου σου θειε μην βγει καμμια μαλαπερδα εκει στα λουτρα και σε κυνηγαει....ο φωντας ειναι ο πρωτος ελληνας τρανς,εχω πληροφοριες

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Υπάγω.
Θα απολυθώ εκ της οικοδομής, εάν παραμείνω εδώ.
Τα λέμε μετά την επιστροφή μου εκ των Λουτρών Μεθάνων, ω Όνοι και Χοίροι!!!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
νου σου θειε μην βγει καμμια μαλαπερδα εκει στα λουτρα και σε κυνηγαει....ο φωντας ειναι ο πρωτος ελληνας τρανς,εχω πληροφοριες
Παιδί μου, είναι σίγουρα θήλυ. Μου έχει δείξει φωτογραφίες της από το Λύκειο και πριν από 37 χρόνια είχε γκόμενο!
100% θήλυ. Θα περάσω καλά.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Εδω ειμαστε! Στην ειχα φυλάξει απο τοτε αυτην την κουβεντα που την εριξες για εμενα.

Καμαρωσε τωρα σοβαρους ανθρωπους που γλυφουν εκει που κατουρουσαν. Καμαρωσε ποιους μπαζουν μεσα στο νημα. Με τετοιους θα μιλας απο τουδε και στο εξης. Με Ανναπουρνες που τους επιτραπηκε να το κανουν τσιφλικι τους.

Για να μαθεις να σεβεσαι, τζιτζιφιογκο που τολμησες να μου πεταξεις μπηχτες και να προσβαλεις την σοβαροτητα μου! Το καλυτερο ηταν οτι μου μιλησες και για πνευμα φιλιας και τις μπυρες που εχουμε πιει παρεα οι δυο μας, τρομαρα σου.

Οσο για τον νηματοθετη. Δεν ειναι σε θεση να μου μοιραζει αμνηστιες. Δεν του εκανα τιποτα, αυτος βαρεσε πρωτος και του ανταπέδωσα τα πυρα!
Ηρεμα, Ζεμπουδακο, μια παρεα σε ενα καφενειο ειμαστε εδω, και εμεις διαδυκτιακες περσονες, λεμε τις μαλακιες μας, ετυχε να γνωριστουμε και να πιουμε και μια μπυρα μαζι καποιοι απο εμας, στην πραγματικη ζωη, δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε για το μαγαζι, που στην ουσια ανηκει στον Αντισθενη, ουτε στον Μπλιζ, ουτε στον Αναπουρνα. Στο τραπεζι αυτο που καθομαστε ετυχε να καθησει πρωτος ο Μπλιζ.
Αν δεν μας αρεσει καποιος που καθεται στο ιδιο τραπεζι δεν τον ακουμε, η τον αντιμετωπιζουμε με επιχειρηματα. Η, παμε στο διπλανο τραπεζι.

Αν οχι, ραντεβου θανατου στην πλατεια οταν γυρισω.:grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Χαίρομαι πάρα πολύ διά την ανάρτησίν σας!
Και θα προτιμούσα να προβαίνετε εις τοιαύτας αναρτήσεις ή των πεφιλημένων ιχθύων σας.
Δεν θα με δείτε εις τα Μέθανα.
Σας υπενθυμίζω ότι ο Νηματοθέτης είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.
Καλημέρα κύριε Μπλιτζ χάρηκα τόσο που θα σας συναντούσα στον στον λάκο τής νεότητος πού φανερωσα τό στίγμα μού ., Υπάρχουν σκοτεινοί κύκλοι οι οποίοι θέλουν την εξόντωση μού από το σάιτ
Any way ακόμα αντέχει ο γεροΒατραχος..
Υ.Γ. αλιεύματα από Σεπτέμβρη τώρα όταν επιστρέψω !!!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
Μεγάλη η χάρης της σε κάθε περίπτωση

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Καλημέρα σας γέροντες και @Zebu.

Η ζωή είναι πολύ μικρή.

Σήμερα υπάρχουμε αλλά αύριο δεν ξέρουμε πως θα ξημερώσουμε ...

Δεν υπάρχει χρόνος για ανούσιες αντιπαραθέσεις.

:hi:

Julia101.jpg

To φόρουμ υπάρχει για ενημέρωση και διασκέδαση και όχι για αντιπαραθέσεις.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
ΠΣΑΡΑΑΆ πού είσαι??
Ρίξε το τρικάρινο στο νερό θα ξεμείνω από βάρκα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
Κύριε κωλό-γερε και εδώ εις τάς πηγάς των Μεθάνων κάτι αντίστοιχο...

Συνημμένα

• received_1038130703868459.jpeg
    received_1038130703868459.jpeg
    241,4 KB · Εμφανίσεις: 20

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Κύριε κωλό-γερε και εδώ εις τάς πηγάς των Μεθάνων κάτι αντίστοιχο...
Εδώ γενικά φέτος δεν έκανε καλές θάλασσες. Τις τελευταίες 4 μέρες όμως η θάλασσα είναι πισίνα.

• Like
Αντιδράσεις: amjik

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom