Εδω ειμαστε! Στην ειχα φυλάξει απο τοτε αυτην την κουβεντα που την εριξες για εμενα.
Καμαρωσε τωρα σοβαρους ανθρωπους που γλυφουν εκει που κατουρουσαν. Καμαρωσε ποιους μπαζουν μεσα στο νημα. Με τετοιους θα μιλας απο τουδε και στο εξης. Με Ανναπουρνες που τους επιτραπηκε να το κανουν τσιφλικι τους.
Για να μαθεις να σεβεσαι, τζιτζιφιογκο που τολμησες να μου πεταξεις μπηχτες και να προσβαλεις την σοβαροτητα μου! Το καλυτερο ηταν οτι μου μιλησες και για πνευμα φιλιας και τις μπυρες που εχουμε πιει παρεα οι δυο μας, τρομαρα σου.
Οσο για τον νηματοθετη. Δεν ειναι σε θεση να μου μοιραζει αμνηστιες. Δεν του εκανα τιποτα, αυτος βαρεσε πρωτος και του ανταπέδωσα τα πυρα!
Ηρεμα, Ζεμπουδακο, μια παρεα σε ενα καφενειο ειμαστε εδω, και εμεις διαδυκτιακες περσονες, λεμε τις μαλακιες μας, ετυχε να γνωριστουμε και να πιουμε και μια μπυρα μαζι καποιοι απο εμας, στην πραγματικη ζωη, δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε για το μαγαζι, που στην ουσια ανηκει στον Αντισθενη, ουτε στον Μπλιζ, ουτε στον Αναπουρνα. Στο τραπεζι αυτο που καθομαστε ετυχε να καθησει πρωτος ο Μπλιζ.
Αν δεν μας αρεσει καποιος που καθεται στο ιδιο τραπεζι δεν τον ακουμε, η τον αντιμετωπιζουμε με επιχειρηματα. Η, παμε στο διπλανο τραπεζι.
Αν οχι, ραντεβου θανατου στην πλατεια οταν γυρισω.