Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Φυσικά, το μεσημέρι αυτό.
Δεν τα γράφω όλα γιατί θα κουράσουμε.
Που λες να οφείλεται η απουσία του φίλου @baros 1ον διακοπές στην βίλα του στην Μύκονο 2ον Εσκασε από το πολύ φαγητό 3ον έχει φάει παντόφλα και δεν μπαίνει;

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.089
Πόντοι
2.606
Που λες να οφείλεται η απουσία του φίλου @baros 1ον διακοπές στην βίλα του στην Μύκονο 2ον Εσκασε από το πολύ φαγητό 3ον έχει φάει παντόφλα και δεν μπαίνει;
Ποιο πιθανό το Νο3 ή 4ον είναι στην Πάρνηθα όπου ψιρίζει καμένους μετασχηματιστές και τους πάει για σκραπ.
Έχει υπερβολική δουλειά αυτές τις μέρες.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Καλημέρα, άχρηστοι!

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Αγαπητέ νηματοθέτα.

Μου επιτρέπετε να κάνω μια προσπάθεια να φέρω στο γηροκομείο σας μία συμπαθέστατη και μορφωμένη δεσποινίδα ?
κ. Annapurna,
ο νηματοθέτης σας επιτρέπει να κάνετε ό,τι θέλετε, όποτε θέλετε και αν θέλετε.
Καλοδεχούμενη η δεσποινίς στο νήμα μας. Και είμαι σίγουρος ότι τα μέλη του Νήματος θα την αντιμετωπίσουν με σεβασμό και αξιοπρέπεια.
Ο Νηματοθέτης θα λείψει επ΄ ολίγον εις τα λουτρά των Μεθάνων διά την θεραπείαν ορθοπεδικών προβλημάτων του.
Ο Νηματοθέτης θα χαρεί πολύ εάν -άμα τη επιστροφή του- εύρει μία δεσποινίδαν να είναι μέλος του νήματος.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Δεν θα βαρεθεί μόνη της εδώ??
Χαίρομαι πάρα πολύ διά την επιστροφήν Σας εις τας εργασίας του Νήματος.
Εις το παρόν Νήμα, ουδείς είναι μόνος ή μόνη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε το ορεκτικό είναι για την πλεμπα :sad2:
Δεν σας γνωρίζω και σας διαβεβαιώ ότι ο κ. Eraser δεν είναι πλέμπα.
Πλην όμως η απαξιωτική συμπεριφορά σας προς τη πλέμπα, μου ήρεσε!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Θα με συναντησετε να απολαμβανω κι εγώ το λουτρό μου μετά νεαράς συνοδού είς τον ραδιενεργό νερολακο απέναντι από το εκκλησάκι ο οποίος μετά από φωνητικές παρεμβάσεις απέκτησε σκαλοπάτια... Σήμερα βέβαια είναι λίγο θολό το νερό λόγω εργασιών στο δίκτυο.
Χαίρομαι πάρα πολύ διά την ανάρτησίν σας!
Και θα προτιμούσα να προβαίνετε εις τοιαύτας αναρτήσεις ή των πεφιλημένων ιχθύων σας.
Δεν θα με δείτε εις τα Μέθανα.
Σας υπενθυμίζω ότι ο Νηματοθέτης είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Καλημέρα. Το Ιόνιο σήμερα μια απέραντη πισίνα.
Υπάγω προς βιοπορισμόν.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Ποιο πιθανό το Νο3 ή 4ον είναι στην Πάρνηθα όπου ψιρίζει καμένους μετασχηματιστές και τους πάει για σκραπ.
Έχει υπερβολική δουλειά αυτές τις μέρες.
Ενδιαφέρον, κ. Eraser!
Εξ όσων ο Νηματοθέτης εγνώριζε, ο κ. baros ήτο ηθοποιός, έχων ως πλέον αξιομνημόνευτον στιγμήν εις την καριέραν του, την σκηνήν όπου ερμήνευσε το πτώμα διά 5 δευτερόλεπττα, απολαμβάνων χειροκρότημα 4 δευτερολέπτων από το κοινό [3 άτομα].

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Υπάγω εις την οικοδομήν προς βιοπορισμόν.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Ενδιαφέρον, κ. Eraser!
Εξ όσων ο Νηματοθέτης εγνώριζε, ο κ. baros ήτο ηθοποιός, έχων ως πλέον αξιομνημόνευτον στιγμήν εις την καριέραν του, την σκηνήν όπου ερμήνευσε το πτώμα διά 5 δευτερόλεπττα, απολαμβάνων χειροκρότημα 4 δευτερολέπτων από το κοινό [3 άτομα].
Απορώ, πως ακόμα δεν υπάρχει ανάρτηση σας στο νέο θέμα "τι τα κάνουν τα ψιλά" . Νομίζω ότι η εμπειρία σας, με τα ψιλά που συλλέγετε για να βρουν να κληρονομήσουν τα ανηψια σας θα βοηθούσε.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Απορώ, πως ακόμα δεν υπάρχει ανάρτηση σας στο νέο θέμα "τι τα κάνουν τα ψιλά" . Νομίζω ότι η εμπειρία σας, με τα ψιλά που συλλέγετε για να βρουν να κληρονομήσουν τα ανηψια σας θα βοηθούσε.
Δεν κατανοώ την ανάρτησίν σας. Έλειψα δια μεγάλον διάστημα και δεν γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα.
Σε κάθε περίπτωση έχω έναν αδελφό [ κ. NICK TRIVE] και έναν ανεψιό [κ. troubakhs μου].
Εις την διαθήκην μου έχω ορίσει ως μοναδικό και αποκλειστικό κληρονόμο τον αδελφό μου.
Ο ανεψιός μου με αγαπάει ανιδιοτελώς!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Υπάγω, 'παιδιά'!
Το αφεντικό φωνασκεί εις την οικοδομήν και πρέπει και σήμερον να επικολλήσω ένσημον βαρέων και ανθυγιεινών.
Φευ δεκάκις!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Πας μη αγλαισμα η, πλεμπαιος θα ειναι, η, κομμουνιστης:confused:
Σοφόν το σαφές!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Ανακοινώνεται αρμοδίως ότι ο Νηματοθέτης του παρόντος νήματος καλεί κάθε ενδιαφερόμενο θήλυ να συμμετάσχει εις τας συζητήσεις του νήματος, να το πράξει άνευ ενδοιασμών τινών.
Ο Νηματοθέτης εγγυάται ήρεμον, αξιοπρεπήν και ασφαλήν διαβίωσιν του ενδιαφερομένου θήλεως εντός του νήματός μας.
Εάν υπάρχει ενδιαφερόμενη γυνή να συμμετάσχει εις τας εργασίας του Νήματος, την καλώ να παρουσιαστεί ή να δηλώσει το ενδιαφέρον της με π.μ. στο inbox του Νηματοθέτη.
Οίκοθεν νοείται ότι το περιεχόμενο του π.μ. του θήλεως θα παραμείνει αυστηρώς απόρρητον.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Δεν κατανοώ την ανάρτησίν σας. Έλειψα δια μεγάλον διάστημα και δεν γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα.
Σε κάθε περίπτωση έχω έναν αδελφό [ κ. NICK TRIVE] και έναν ανεψιό [κ. troubakhs μου].
Εις την διαθήκην μου έχω ορίσει ως μοναδικό και αποκλειστικό κληρονόμο τον αδελφό μου.
Ο ανεψιός μου με αγαπάει ανιδιοτελώς!
Ο αδελφός σας; Η ντροπή του νήματος . Δεν νομίζω να τόλμησε ποτέ να σας παρουσιάσει συνομιλία του σε μυνήματα με αγουριδα κομμώτρια, που αφορούσε το μέγεθος του πέους του;:confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Κομμώτρια: 26 πόντους τον έχεις;
Ταρίφας: Γιατί μου κόβεις 3 πόντους μωρη; 29 τον έχω. Εσένα όμως σου έβαλα μέσα μόνο τούς 26.
(Από ανταλλαγή μηνυμάτων στο βαιμπερ)
Κατάδοση αληθινή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom