Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.089
- Πόντοι
- 2.606
Κάτι καλαμάκια κοτόπουλοΓια πες τι tsimpises?
Κάτι καλαμάκια κοτόπουλοΓια πες τι tsimpises?
Μάλιστα σαλάτα;Κάτι καλαμάκια κοτόπουλο
Φυσικά, το μεσημέρι αυτό.Μάλιστα σαλάτα;
Που λες να οφείλεται η απουσία του φίλου @baros 1ον διακοπές στην βίλα του στην Μύκονο 2ον Εσκασε από το πολύ φαγητό 3ον έχει φάει παντόφλα και δεν μπαίνει;Φυσικά, το μεσημέρι αυτό.
Δεν τα γράφω όλα γιατί θα κουράσουμε.
Ποιο πιθανό το Νο3 ή 4ον είναι στην Πάρνηθα όπου ψιρίζει καμένους μετασχηματιστές και τους πάει για σκραπ.Που λες να οφείλεται η απουσία του φίλου @baros 1ον διακοπές στην βίλα του στην Μύκονο 2ον Εσκασε από το πολύ φαγητό 3ον έχει φάει παντόφλα και δεν μπαίνει;
τύπε για το ορεκτικό ξέχασες να τον ρωτησειςΜάλιστα σαλάτα;
Τυπε το ορεκτικό είναι για την πλεμπατύπε για το ορεκτικό ξέχασες να τον ρωτησεις
κ. Annapurna,Αγαπητέ νηματοθέτα.
Μου επιτρέπετε να κάνω μια προσπάθεια να φέρω στο γηροκομείο σας μία συμπαθέστατη και μορφωμένη δεσποινίδα ?
Χαίρομαι πάρα πολύ διά την επιστροφήν Σας εις τας εργασίας του Νήματος.Δεν θα βαρεθεί μόνη της εδώ??
Δεν σας γνωρίζω και σας διαβεβαιώ ότι ο κ. Eraser δεν είναι πλέμπα.Τυπε το ορεκτικό είναι για την πλεμπα
Χαίρομαι πάρα πολύ διά την ανάρτησίν σας!Θα με συναντησετε να απολαμβανω κι εγώ το λουτρό μου μετά νεαράς συνοδού είς τον ραδιενεργό νερολακο απέναντι από το εκκλησάκι ο οποίος μετά από φωνητικές παρεμβάσεις απέκτησε σκαλοπάτια... Σήμερα βέβαια είναι λίγο θολό το νερό λόγω εργασιών στο δίκτυο.
Ενδιαφέρον, κ. Eraser!Ποιο πιθανό το Νο3 ή 4ον είναι στην Πάρνηθα όπου ψιρίζει καμένους μετασχηματιστές και τους πάει για σκραπ.
Έχει υπερβολική δουλειά αυτές τις μέρες.
Απορώ, πως ακόμα δεν υπάρχει ανάρτηση σας στο νέο θέμα "τι τα κάνουν τα ψιλά" . Νομίζω ότι η εμπειρία σας, με τα ψιλά που συλλέγετε για να βρουν να κληρονομήσουν τα ανηψια σας θα βοηθούσε.Ενδιαφέρον, κ. Eraser!
Εξ όσων ο Νηματοθέτης εγνώριζε, ο κ. baros ήτο ηθοποιός, έχων ως πλέον αξιομνημόνευτον στιγμήν εις την καριέραν του, την σκηνήν όπου ερμήνευσε το πτώμα διά 5 δευτερόλεπττα, απολαμβάνων χειροκρότημα 4 δευτερολέπτων από το κοινό [3 άτομα].
Δεν κατανοώ την ανάρτησίν σας. Έλειψα δια μεγάλον διάστημα και δεν γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα.Απορώ, πως ακόμα δεν υπάρχει ανάρτηση σας στο νέο θέμα "τι τα κάνουν τα ψιλά" . Νομίζω ότι η εμπειρία σας, με τα ψιλά που συλλέγετε για να βρουν να κληρονομήσουν τα ανηψια σας θα βοηθούσε.
Σοφόν το σαφές!Πας μη αγλαισμα η, πλεμπαιος θα ειναι, η, κομμουνιστης
Ο αδελφός σας; Η ντροπή του νήματος . Δεν νομίζω να τόλμησε ποτέ να σας παρουσιάσει συνομιλία του σε μυνήματα με αγουριδα κομμώτρια, που αφορούσε το μέγεθος του πέους του;Δεν κατανοώ την ανάρτησίν σας. Έλειψα δια μεγάλον διάστημα και δεν γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα.
Σε κάθε περίπτωση έχω έναν αδελφό [ κ. NICK TRIVE] και έναν ανεψιό [κ. troubakhs μου].
Εις την διαθήκην μου έχω ορίσει ως μοναδικό και αποκλειστικό κληρονόμο τον αδελφό μου.
Ο ανεψιός μου με αγαπάει ανιδιοτελώς!