ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 491
mhn vrizeis
Πχοιο ειναι αυτο κυριε ΖεμπουΚαι ενα ραμολιμεντο που γαμαει σαν κουνελος.
mhn vrizeis
Πχοιο ειναι αυτο κυριε ΖεμπουΚαι ενα ραμολιμεντο που γαμαει σαν κουνελος.
Ο Roger Rabit.Πχοιο ειναι αυτο κυριε Ζεμπου
Βρε μυξιαρικο ..παλι με συκοφαντεις ?Ο Roger Rabit.
κατι ευρωπαικης κατασκευης και προελευσεως δεν εχει το καταστημα ?
κατι ευρωπαικης κατασκευης και προελευσεως δεν εχει το καταστημα ?
Ευχαριστω αλλα δεν θα παρω ...Για σένα ...
Εμας ουτε ο χαρος δεν μας πλησιαζει. Μηπως ειναι γυναικα τελικα;Σκατογεροι τι εγινε ρε ? Ψοφησατε ?
εσυ δεν διακαιουσαι δια να ομιλεις ......Εμας ουτε ο χαρος δεν μας πλησιαζει. Μηπως ειναι γυναικα τελικα;
Σκατογεροι τι εγινε ρε ? Ψοφησατε ?
Εμας ουτε ο χαρος δεν μας πλησιαζει. Μηπως ειναι γυναικα τελικα;
Κωλογερε, αν χρειαστεις βοηθεια ριξε μια φωνη και ερχομαι να τον πλακωσουμε παρεα.εσυ δεν διακαιουσαι δια να ομιλεις ......
Εσυ ολο και καπου τον βρεχεις ...
κατ αρχην ποιον θα πλακωσεις ?Κωλογερε, αν χρειαστεις βοηθεια ριξε μια φωνη και ερχομαι να τον πλακωσουμε παρεα.
Δεν εινσι σωστο βεβαια να σηκωνεις χερι σε ηλικιωμένους, αλλα γι αυτον θα κανω μια εξαιρεση.
Κανενα καλο μιλφακι 35-40 εχεις να μου συστησεις τωρα; Η, πας μονο με κοριτσια της ηλικιας σου; θα περασω για λιγες ωρες απο Αθηνα σε δυο εβδομαδες και λεω να ενισχυσω με τον οβολο μου καμμια απορη κορασσιδα. Για να σχωρεθει η ψυχη μου οταν αφησω τον κοσμο αυτο.Κωλογερε, αν χρειαστεις βοηθεια ριξε μια φωνη και ερχομαι να τον πλακωσουμε παρεα.
Δεν εινσι σωστο βεβαια να σηκωνεις χερι σε ηλικιωμένους, αλλα γι αυτον θα κανω μια εξαιρεση.
Να εχει και μεγαλα βυζγια ....να το ενισχύσω και εγω ...Κανενα καλο μιλφακι 35-40 εχεις να μου συστησεις τωρα; Η, πας μονο με κοριτσια της ηλικιας σου; θα περασω για λιγες ωρες απο Αθηνα σε δυο εβδομαδες και λεω να ενισχυσω με τον οβολο μου καμμια απορη κορασσιδα. Για να σχωρεθει η ψυχη μου οταν αφησω τον κοσμο αυτο.
Εγω δεν ειμαι του στηθους, ειμαι του κωλου. Οποτε αν βρουμε καμμια με μεγαλα βυζια και μεγαλο κωλο θα την παρουμε παρεα. Εσυ απο μπροστα και εγω απο πισωΝα εχει και μεγαλα βυζγια ....να το ενισχύσω και εγω ...