Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.422
- Πόντοι
- 2.586
Εχω να παω ενα ταξιδι με sex την αλλη βδομαδα και μετα το ριχνω να κανει πλατς πλουτςΣτο σκάφος δεν θα βάλεις??
Θα το φάει η σκόνη στο πάρκινγκ.
Εχω να παω ενα ταξιδι με sex την αλλη βδομαδα και μετα το ριχνω να κανει πλατς πλουτςΣτο σκάφος δεν θα βάλεις??
Θα το φάει η σκόνη στο πάρκινγκ.
Π Ρ Ο Σ Κ Υ Ν Ω !!Εχω να παω ενα ταξιδι με sex την αλλη βδομαδα και μετα το ριχνω να κανει πλατς πλουτς
κανα δυο μερες θα ειμαι ενεργητικος και κανα δυο μερες παθητικος ( Budget review το λενε στο χωριο μου )Π Ρ Ο Σ Κ Υ Ν Ω !!
![]()
Ρε φίλε δεν μπορώ πλέον με τα Budget & τούς προϋπολογισμούς...κανα δυο μερες θα ειμαι ενεργητικος και κανα δυο μερες παθητικος ( Budget review το λενε στο χωριο μου )
Π.....τσαραδες;Ρε φίλε δεν μπορώ πλέον με τα Budget & τούς προϋπολογισμούς...
Γαμήσαμε οτι γαμήσαμε...
Τώρα είμεθα ΠΣΑΡΑΔΕΣ..
οχι κυριε γειτονα..δεν ειμεθα π....τσαραδες ...Π.....τσαραδες;![]()
Ξερουμε, ξερουμε..... Γοργονες, ζαργανες, μελανουρια....ξερουμε.α και ΠΣΑΡΑΣ ειναι μονο ο Αμτζικος ....
Εγω απλα χορηγος των καταστηματων με ειδη αλιειας
Τωωωωρα ??Π.....τσαραδες;![]()
Τελειαααααα....πολυ ωραια η ψαρια σας
Καλημέρα λατρεμένοοι μού κύριοι...
ΠΣΣΑΑΡΡΡΑΑΑΑ με μάτιασες... Ψιλολλλλλόγια...
Καλημέρα σας κυρία μου είμαστε όλοι καλά...Τελειαααααα....πολυ ωραια η ψαρια σας
Καλησπέρα κ.Καυτή,εδώ δεν ζεί πια κανείς.Καλημερα γεροντια..φυτευω σπορους α_κακιας...μου ειπαν οτι μονο ετσι θα γυρισει η καλοσυνη στη γη..με ειπαν αληθεια η με κοροιδεψανε;;;
Και ενα ραμολιμεντο που γαμαει σαν κουνελος.Καλησπέρα κ.Καυτή,εδώ δεν ζεί πια κανείς.
Εγώ είμαι ο κηπουρός,τριγύρω υπάρχει και ένας πσαράς.
Α!! ξέχασα και ένας κωλό-γερος που αρνείται πεισματικά να πεθάνει.
Καλά να είσθε και καλύτερα να περνάτε.