blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.450
- Πόντοι
- 26.096
Όλα αυτά κοστίζουν, παιδί μου!στο ειχα πει να φερουμε γυναικες ποτα μουσικη αλλα δεν εδινες φραγκο...να λοιπον που αραχνιασαμε
Όλα αυτά κοστίζουν, παιδί μου!στο ειχα πει να φερουμε γυναικες ποτα μουσικη αλλα δεν εδινες φραγκο...να λοιπον που αραχνιασαμε
ε να.....γιαυτο σε παρατησε και η κυρια πιτσαΌλα αυτά κοστίζουν, παιδί μου!
Ήθελε να την κερνάω, παιδί μου.ε να.....γιαυτο σε παρατησε και η κυρια πιτσα
Παρακαλώ, τον κ. the Saint. εκτός από likes να μας πει την άποψη επί του ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ του νήματος.
Υπήρξε ένας εκ των πρωτεργατών του παρόντος καίτοι παρεξηγηθείς εις την αρχήν. Είτα ηύραμε το modus vivendi.
Συνεπώς το νήμα επιθυμεί την άποψίν του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ήθελε να την κερνάω, παιδί μου.
Κάποια ερείπια, παιδί μου, θυμίζουν την Ιστορία. Δεν πρέπει να ανακαινίζονται.να μην κλεισει το νημα....
δωσε μια 300000 χιλιαδες σε εμνα και τον νικ και μια δυο βδομαδες να πλυνουμε να καθαρισουμε να κανουμε ανακαινηση και θα πεταει μεχρι της αποκριες
θα εχουμε εσενα για ερειπιο....Κάποια ερείπια, παιδί μου, θυμίζουν την Ιστορία. Δεν πρέπει να ανακαινίζονται.
κ. the Saint,Δύσκολη η απάντηση στο ερώτημα που θέσατε.
Όντως δεν αξίζει στο παρόν νήμα ο ευτελισμός.
Δεν του αξίζει όμως και το να περάσει στη λήθη.
Όχι, παιδί μου. Και εγώ ερείπιο σιγά σιγά γίνομαι.θα εχουμε εσενα για ερειπιο....
συγγνωμη θειε παραφερθηκα
δωσε μου μια 500ρου να πληρωσω τον αντισθενη να μην το κλεισειΌχι, παιδί μου. Και εγώ ερείπιο σιγά σιγά γίνομαι.
Πέρασα καλά και άσχημα. Υπήρξα δυνατός και αδύναμος. Θελκτικός και αδιάφορος. Πλήρωσα και πλήρωσα πολλά για να νιώσω επιθυμητός από μία εποχή και μετά.
Ο ευτελισμός όμως τελείωσε.
ΤΟ ΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ.
Κάποια ερείπια, παιδί μου, θυμίζουν την Ιστορία. Δεν πρέπει να ανακαινίζονται.
Προς τον οποίο παιδεύομαι αλλά δεν μπορώ να στείλω μήνυμα για να κλειδώσει το νήμα.δωσε μου μια 500ρου να πληρωσω τον αντισθενη να μην το κλεισει
Άρα;;;;Βρισκόμουν πραγματικά σε δίλλημα, αλλά αυτή η σοφή ανάρτησή σας με βοήθησε.
Σε όλα τα αξιοθέατα υπάρχουν επισκέπτες. Άλλοι τα σέβονται και τα αντιμετωπίζουν με το πρέπον δέος, και άλλοι ασχημονούν πετώντας απορρίμματα στο χώρο. Οι μεν πρώτοι κερδίζουν, οι δε δεύτεροι παραμένουν αδαείς.
Αυτή είναι η μοίρα όλων των ιστορικών χώρων.
δεν σου λεω...θα κανεις τρελαΠρος τον οποίο παιδεύομαι αλλά δεν μπορώ να στείλω μήνυμα για να κλειδώσει το νήμα.
Απουσιάζω καιρό, ο Αντισθένης δεν είναι πια το Αφεντικό εδώ μέσα;;;
Υπάρχει λινκ για να του στείλω μήνυμα;;;
Άρα;;;;
Το κλειδώνουμε το γαμημένο, επιτέλους;;;!!!
στειλτο σε εμενα να του το στειλω εγωΠως μπορώ να στείλω μήνυμα στον κ. Antisthenis;;;
Ειδικά εσείς ... Ίνα τι δεν με κατανοείτε;;;Προσωπικά θα με στεναχωρούσε.
Αν όμως εσείς επιθυμείτε διακαώς να κλειδωθεί, δεν μπορώ να φέρω αντίρρηση.
Τσουκ!στειλτο σε εμενα να του το στειλω εγω
Δέκα μέρες τώρα στοιχηματίζω με τον εαυτό μου ότι από μέρα σε μέρα θα ζητήσετε να κλειδωθεί το νήμα.Υ.Γ. ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ, μην αφήνεις το νήμα αυτό να σέρνεται. ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ.