Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.281
- Πόντοι
- 28.246
όχι γιατί αν μυρίζουν οι κάλτσες σου θα έχουμε χειρότερα αποτελέσματα
1-2 ... 1-2 TEST!
Gamieste.kai.oi.dyo.mounhdes!
όχι γιατί αν μυρίζουν οι κάλτσες σου θα έχουμε χειρότερα αποτελέσματα
1-2 ... 1-2 TEST!
Και μή χειρότερα. Θα λειτουργήσει σαν δόλωμα για ανώμαλους ποδολάγνους
πλυνε κανα ποδι μαν , ως εδω βρώμισε1-2 ... 1-2 TEST!
Καλώς είσαι και του λόγου σου. Esy.kouniesai.kiolasΚαι μή χειρότερα. Θα λειτουργήσει σαν δόλωμα για ανώμαλους ποδολάγνους
Πα΄ρε μια αναφορά για να μάθεις να σέβεσαι.πλυνε κανα ποδι μαν , ως εδω βρώμισε
Βγάλαμε λαγό μου φαίνεται….1-2 ... 1-2 TEST!
Καλως επιστρεψατε. Ισως εχω ενα δωρακι για εσας. Ισως. Στελνω πμ.
ευχαριστώΚαλως επιστρεψατε. Ισως εχω ενα δωρακι για εσας. Ισως. Στελνω πμ.
Ημερομηνια για Ταϊλάνδη βρήκες; Πότε φεύγουμε;Καλως επιστρεψατε. Ισως εχω ενα δωρακι για εσας. Ισως. Στελνω πμ.
2 Φλεβαρη. Εκτος απροοπτου.Ημερομηνια για Ταϊλάνδη βρήκες; Πότε φεύγουμε;
Ετοιμάζομαι από τώρα κωλογερακο.2 Φλεβαρη. Εκτος απροοπτου.
να πάρετε κανένα ταπεράκι (κεφτεδάκια, λουκάνικα, καλαμάκια) γιατί τα ασιατικά φαγητά είναι περίεργαΕτοιμάζομαι από τώρα κωλογερακο.
Παντοτε εδινα μια συμβουλη στο νημα της Ταυλανδης, σε οσους πηγαινανε για πρωτη φορα εκει. Δεν φοραμε ποτε ασπρα σωβρακα.να πάρετε κανένα ταπεράκι (κεφτεδάκια, λουκάνικα, καλαμάκια) γιατί τα ασιατικά φαγητά είναι περίεργα
Δεν θα φοράω καθόλου. Θα είναι εντάξει λες;Παντοτε εδινα μια συμβουλη στο νημα της Ταυλανδης, σε οσους πηγαινανε για πρωτη φορα εκει. Δεν φοραμε ποτε ασπρα σωβρακα.
Θα σε στειλω πρωτα 1-2 φορες Παταγια και Πουκετ να κανεις το αγροτικο σου και μετα θα σε παρω μαζι μου στα σκληρα, στην Μπανγκοκ.Δεν θα φοράω καθόλου. Θα είναι εντάξει λες;
Ναι, αλλά να είναι και το κορίτσι εκεί. Και να είμαι από μια μεριά να σας βλέπω εσένα και τον ζωγράφο. Είμαι σίγουρος ότι θα παρακαλάτε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί.Να έχουμε τύχη Guys..
Καλησπέρα σας..
Jim , δίδοντας εσύ το πρώτο ερέθισμα (κι αφού στα κορίτσια δεν πάμε αυτόν τον καιρό
διότι τον έχουμε π....... κανονικά με τις υποχρεώσεις της "ζωής") σκέφτομαι να γράψω
κάτι για το μαγαζί "μας".
Τώρα πάλι... εγώ είμαι λίγο alternative και ως εκ τούτου μόνο για το μαγαζί δεν θα γράψω.
Ότι "φτιάξω" πάντως , θα είναι με αγάπη.. ..ως συνήθως..
Ο,τι πεις εσύ δάσκαλε.Θα σε στειλω πρωτα 1-2 φορες Παταγια και Πουκετ να κανεις το αγροτικο σου και μετα θα σε παρω μαζι μου στα σκληρα, στην Μπανγκοκ.