iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Πώς λέγαμε στον στρατό; 170 είναι πολλές;Moνο αμιγως επαγγελματικα (2) σε γειτονα χωρα. Φευ. Μετραμε 170 ημερες για ταξιδι "βιοπορισμου". Δισφευ.
Πώς λέγαμε στον στρατό; 170 είναι πολλές;Moνο αμιγως επαγγελματικα (2) σε γειτονα χωρα. Φευ. Μετραμε 170 ημερες για ταξιδι "βιοπορισμου". Δισφευ.
Για ενα κωλο-γερο που οι μερες του ειναι μετρημενες, παρα πολυ πολλες. Και παρα πολυ λιγες (Τι μαλακια ειπα τωρα;). Τρισφευ.Πώς λέγαμε στον στρατό; 170 είναι πολλές;
Σωστά ομιλείτε. Η σχετικότητα του χρόνου και τα λοιπάΓια ενα κωλο-γερο που οι μερες του ειναι μετρημενες, παρα πολυ πολλες. Και παρα πολυ λιγες (Τι μαλακια ειπα τωρα;). Τρισφευ.
Ακριβως. Αλλα φετος θα ταξιδεψω, ακομα και αν χρειαστει να κανω pcr test, με μπαντονετα.Σωστά ομιλείτε. Η σχετικότητα του χρόνου και τα λοιπά
Θέλει προσοχή όμως γιατί μερικοί Κινέζοι έχουν μέγεθος μπαντονέτας και μπορεί να εκμεταλλευτούν καταστάσεις όταν ο άλλος σκύβει και δεν βλέπει τι γίνεται πίσω τουΑκριβως. Αλλα φετος θα ταξιδεψω, ακομα και αν χρειαστει να κανω pcr test, με μπαντονετα.
Κίνα: Πρωκτικό τεστ κορωνοϊού στους ταξιδιώτες εξωτερικού
Η Κίνα καταφεύγει όλο και περισσότερο στα πρωκτικά διαγνωστικά τεστ Covid-19 για να ελέγχει πρόσωπα που διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης, καθώς και τους τ…www.skai.gr
Τι διαολο; Κινεζικη ειναι η μπαντονετα, δεν ειναι αφρικανικη.
Θα ειμαι προετοιμασμενος. Τι νομιζατε;;;Θέλει προσοχή όμως γιατί μερικοί Κινέζοι έχουν μέγεθος μπαντονέτας και μπορεί να εκμεταλλευτούν καταστάσεις όταν ο άλλος σκύβει και δεν βλέπει τι γίνεται πίσω του
Δεν φιλοδοξώ να πάρω τα ηνία του νήματος φίλτατε. Άλλωστε, πολλοί προσπάθησαν και απέτυχαν. Μόνο ένας φελλός θα προσπαθούσε ξανά.
Ένα ταπεινό μέλος του είμαι και γω όπως όλοι. Κατά τα λοιπά θα προσπαθήσω να είμαι γρήγορος και να βρω λίγο χρόνο να δώσω πιο πολλές λεπτομέρειες για τις συναντήσεις μου στο Μιλάνο, και όχι μόνο, στη γειτονική Ιταλία.
απέναντι βάζεις τις φτωχές με τα τρύπια κολάν...Ε τότε ας ρίξω και εγώ κανένα σάπιο ...
απέναντι βάζεις τις φτωχές με τα τρύπια κολάν...
ευτυχώς που είναι ο νονος μου εδώ και μπαίνω να δω αν είναι καλά και παίρνω λίγο μάτι ..
Τα σέβη μου στο νήμα και τα μέλη του
Aγαπητέ Αnnapurna αν κρίνω από τη συχνότητα των περιπετειών σας το πολύ να χρειασθείτε μερικές ώρεςΆσε γιατί ακόμα να συνέλθω από την Bella σήμερα ...
Δεν τη λες κι άσχημηΕ τότε ας ρίξω και εγώ κανένα σάπιο ...
Ο κ. Ανναπουρνα....Άσε γιατί ακόμα να συνέλθω από την Bella σήμερα ...
Ο κ. Ανναπουρνα....
Τις καλημέρες μου στο νήμα....!!!
Να ζητήσετε από τον κύριο Μπλιτζ να συνδράμει στο τούρ σας....Θα ειμαι προετοιμασμενος. Τι νομιζατε;;;