wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Τι θα γίνει δεν ξέρω, έχει μαζέψει όλες τις γκόμενες ο Μπλιζ και αναγκαζόμαστε να τρέχουμε για καμάκι στα γεράματα...ναι θειο.....ξεβρακωτες ολες
Τι θα γίνει δεν ξέρω, έχει μαζέψει όλες τις γκόμενες ο Μπλιζ και αναγκαζόμαστε να τρέχουμε για καμάκι στα γεράματα...ναι θειο.....ξεβρακωτες ολες
αγαντα θειο ΑΓΑΝΤΑΤι θα γίνει δεν ξέρω, έχει μαζέψει όλες τις γκόμενες ο Μπλιζ και αναγκαζόμαστε να τρέχουμε για καμάκι στα γεράματα...
Φυσικά γιατί ο θείος είναι απλαςθα κερασει ο θειος..
Φορά ότι θέλεις Νιπλη μόνο μην ξεχάσεις να φέρεις και κανα φρα(γ)κοθα με πάρεις και εμένα μαζί σου ? θα φοράω φράκο
Φυσικά γιατί ο θείος είναι απλας
Στις γκομενες μόνο γιατί τα ανηψακια του τα έχει χεσμενα (με το συμπάθειο θειο )
Στις γκομενες μόνο γιατί τα ανηψακια του τα έχει χεσμενα (με το συμπάθειο θειο )
Εγώ θα σε ρωτούσα αν είδες Τόσκα στη Σκάλα αλλά ξέρω ότι τέτοια εποχή δεν έχει παραστάσεις.Χαχαχα χρειάζομαι κάποια ώρα για να συμμαζέψω τις σκέψεις μου. Θα γίνει και αυτό.
Θα φέρω.. Με άδειες τσέπες ποτέ δεν πάω πουθενά.. μπορεί να τύχει τίποτα ΕΚΤΑΚΤΟΦορά ότι θέλεις Νιπλη μόνο μην ξεχάσεις να φέρεις και κανα φρα(γ)κο
τα εκτακτα τα καλυπτει ο θειος ολα ΟΛΑΘα φέρω.. Με άδειες τσέπες ποτέ δεν πάω πουθενά.. μπορεί να τύχει τίποτα ΕΚΤΑΚΤΟ
αυτό εννοούσα νονέ, δικά του θα είναιτα εκτακτα τα καλυπτει ο θειος ολα ΟΛΑ
ανεβαινεις στην ιεραρχια του νηματος...ευγεαυτό εννοούσα νονέ, δικά του θα είναι
Καλησπέρα αγαπητοί
Τι κάνετε αγαπητέ; Πήγατε κανένα ταξιδάκι;
Moνο αμιγως επαγγελματικα (2) σε γειτονα χωρα. Φευ. Μετραμε 170 ημερες για ταξιδι "βιοπορισμου". Δισφευ.Τι κάνετε αγαπητέ; Πήγατε κανένα ταξιδάκι;