Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Καλημέρα Άρχοντες
Μα όχι, όχι! Ερωτώ ως απλό και ασήμαντο μέλος για να ξέρω αν η ηγετική ομάδα είναι Blizard & Popov ή Κarelis & Zebu. Δεν θέλω να είμαι αλλού. Δεν συμμετέχω στα πολιτικά αλλά τα παρακολουθώ.πας να μπεις στο μάτι του νηματοθέτη βλέπω...
Μπουρλοτιέρης είναι ο κύριος. Φυτιλιάζει τον νηματοθέτη!Μα όχι, όχι! Ερωτώ ως απλό και ασήμαντο μέλος για να ξέρω αν η ηγετική ομάδα είναι Blizard & Popov ή Κarelis & Zebu. Δεν θέλω να είμαι αλλού. Δεν συμμετέχω στα πολιτικά αλλά τα παρακολουθώ.
Εγώ, με αυτοθυσία πρότεινα τον εαυτό μου για εφορευτική επιτροπή εάν γίνουν εκλογές!!! Τί μπουρλοτιέρης; Ο Popov είναι ο πνευματικός μου πατέρας και μου έδωσε και όνομα, ο Zebu είναι φίλος και εκτιμώ και εσάς και τον κ. Blizard.Μπουρλοτιέρης είναι ο κύριος. Φυτιλιάζει τον νηματοθέτη!
Εμείς στο κλεινόν άστυ ελπίζουμε να καταφέρουμε σήμερα να πεταχτούμε για ένα μπανάκιΚαλημέρα σε όλα τα καλά παιδακια και σε όλα τα κωλο-παιδακια.
Καταφέραμε και ξημερώσαμε πάλι σήμερα, σε μία υπέροχη ημέρα, σε μία υπέροχη χώρα.
Ας τη ζήσουμε αυτή την ημέρα. Ίσως να είναι η τελευταία μας.
Χαχαχα η συμπάθειά σας είναι έκδηλη. Γνωρίζω πως τον "στολίζεται" από αγάπηΤο κακό είναι ότι αποτελεί υβρίδιο δάκου-μουχρίτσας-κολλιτσίδας και γληχώματος.
Δεν τον πιάνει κανένα ζιζανιοκτόνο...
Οπότε απλά προσευχόμαστε να απασχολείται από τη μέση και κάτω
Το γλείψιμο δεν πιάνει σε εμένα...Ο ζεμπού είναι καλό παιδί και φίλος...
Λέω να συνεχίσω το ποίημα σου από εκεί που το άφησα...Νταξει ρε μουχρίτσα, είσαι παλιοχαρακτήρας και θα δου δείξω εγώ από κοντά...
Μέχρι να πιάσει πηρούνι δεν θα έχω αήσει κοψίδι για κοψίδι !!
Και θα πληρώσεις κιόλας
Συχώρα που είμαι καλός άνθρωπος θα σου την χαρίσω.αφού ρε είσαι ψυχούλα