Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Καλημέρα Κύριοι

:tired:

coffee.jpg
ή γράφετε από το νότιο ημισφαίριο ή το κλιματιστικό σας είναι εξαιρετικής ποιότητας

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.960
Πόντοι
46.423

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.352
Πόντοι
22.785
:hi: :smiling-face-with-heart-eyes:
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι.... Σήμερα θα γίνει τραπέζι για τα ανήψια μού πιστεύω να χορτάσουν... Θα στείλω καί στον κύριο Μπλιτζ..

Συνημμένα

• IMG_20210722_084127.jpg
    IMG_20210722_084127.jpg
    557,1 KB · Εμφανίσεις: 19

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.080
Πόντοι
2.586
:hi: :smiling-face-with-heart-eyes:
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι.... Σήμερα θα γίνει τραπέζι για τα ανήψια μού πιστεύω να χορτάσουν... Θα στείλω καί στον κύριο Μπλιτζ..
ασε ρε γατάκι , καταψυγμένο ειναι

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.080
Πόντοι
2.586
Αχ αγαπητέ φίλε ζηλεύετε τον κύριο Μπλιτζ ??
Τι να ζηλεψω απ αυτον τον γατομουστακο ?
εμεις στο χωρίο μου κατι τυπους σαν τον Μπλιτζ τους πνιγουμε στον ασβεστη για να μη χαλασει η ρατσα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.352
Πόντοι
22.785
Τι να ζηλεψω απ αυτον τον γατομουστακο ?
εμεις στο χωρίο μου κατι τυπους σαν τον Μπλιτζ τους πνιγουμε στον ασβεστη για να μη χαλασει η ρατσα
Προσέχετε έρχονται αγωγές....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μέχρι τώρα, έχω πιεί πέντε σόδες και ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω από το μεγαλοπρεπές
κέρασμα των 22.000 σελίδων! Αξιομνημόνευτο φαγοπότι! :woldman: :tooth:

Καλά να περνάτε πορνομαθουσάλες! :hi::grouphug:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.080
Πόντοι
2.586
Μέχρι τώρα, έχω πιεί πέντε σόδες και ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω από το μεγαλοπρεπές

Παλια στο Τεξας εταζε και οργια ...
Ασε φιλε ..ουτε σουσαμι απο κουλουρι δεν κερναει ..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

JgsN32R.gif
:hi:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Eίμαι σίγουρος οτι θα μου επιτρέψετε την ακόλουθη ανάρτηση:

221088738_4064103407040896_9123885588825388806_n.jpg

«Μυρτώ μου
9 χρονια… πέρασαν απο εκείνη την μέρα που σε είδα να περπατάς για τελευταία φορά.
9 χρονια… πέρασαν και δεν άκουσα την φωνή σου που τιτίβιζε ασταμάτητα.
9 χρονια… που εισαι καθηλωμένη σε ενα κρεβάτι ή ενα ΚΑΡΟΤΣΙ. Χωρίς να μιλάς να περπατάς. Μονο Κοιτάς και γελάς με αυτό το χαμόγελο που είναι ο κόσμος μου όλος
9 χρονια… νοσοκομείων,χειρουργίων, θεραπειών,και ασταμάτητων π’ονων ακομη και σήμερα
9 χρονια…που δεν ζεις την ζωη σου όπως οι συνομήλικοι σου, μονο παρακολουθείς και καταλαβαίνεις
9 χρονια… που τρέχω σε οποίο γιατρο μου πουν ότι μπορει να κάνει κατι. Σε κάθε θεραπευτή για οποιαδηποτε θεραπεία. Που διαβάζω οτι μπορεί να εχει παρουσιαστεί στον ιατρικό τομέα και εχει σχέση με τον εγκέφαλο. Σε Ελλάδα και εξωτερικό.

9 χρονια… που προσεύχομαι και ελπίζω σε ενα θαύμα απο τον Θεό γιατι δεν μου έμεινε και τίποτε άλλο να κάνω τίποτε αλλο να περιμένω.
9 χρονια… που ο απλος κόσμος με ρωτάει για την πορεία της υγειας σου και δεν ξερω τι να απαντήσω.
9 χρονια… πόνου και στεναχώριας για την ζωη που δεν θα ζήσεις . Όχι για εμένα για εσένα και μόνο.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ απο το Κράτος να αναλάβει την ΕΥΘΥΝΗ, γι αυτό που σου συνέβη, γιατι δεν ήταν ατύχημα, δεν ηταν τροχαίο!
Ήταν δολοφονική ενέργεια από κάποιον που εισήλθε στην πατρίδα σου χωρίς κανείς να τον ελέγξει!
Το πιο τραγικό ειναι ότι κάποτε ευχόμουν να μην υπάρξει άλλη Μυρτώ και σήμερα ήδη έχουν υπάρξει μια Ζωή, μια Ελένη, μια Κάρολαιν μια Γαρυφαλλιά.
Με ΤΡΟΜΑΖΕΙ ως μητέρα το αύριο.
Όσο Ζω θα αγωνιζομαι για σένα, θα είμαι η φωνή σου, μετά τι..»

Συγκινεί η μητέρα της Μυρτούς 9 χρόνια μετά την άγρια επίθεση: «Όσο ζω θα αγωνίζομαι για σένα»​

https://www.protothema.gr/greece/ar...gria-epithesi-oso-zo-tha-agonizomai-gia-sena/

Υγ.Κακό ψόφο να έχεις μπάσταρδε.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.960
Πόντοι
46.423
Eίμαι σίγουρος οτι θα μου επιτρέψετε την ακόλουθη ανάρτηση:

221088738_4064103407040896_9123885588825388806_n.jpg

«Μυρτώ μου
9 χρονια… πέρασαν απο εκείνη την μέρα που σε είδα να περπατάς για τελευταία φορά.
9 χρονια… πέρασαν και δεν άκουσα την φωνή σου που τιτίβιζε ασταμάτητα.
9 χρονια… που εισαι καθηλωμένη σε ενα κρεβάτι ή ενα ΚΑΡΟΤΣΙ. Χωρίς να μιλάς να περπατάς. Μονο Κοιτάς και γελάς με αυτό το χαμόγελο που είναι ο κόσμος μου όλος
9 χρονια… νοσοκομείων,χειρουργίων, θεραπειών,και ασταμάτητων π’ονων ακομη και σήμερα
9 χρονια…που δεν ζεις την ζωη σου όπως οι συνομήλικοι σου, μονο παρακολουθείς και καταλαβαίνεις
9 χρονια… που τρέχω σε οποίο γιατρο μου πουν ότι μπορει να κάνει κατι. Σε κάθε θεραπευτή για οποιαδηποτε θεραπεία. Που διαβάζω οτι μπορεί να εχει παρουσιαστεί στον ιατρικό τομέα και εχει σχέση με τον εγκέφαλο. Σε Ελλάδα και εξωτερικό.

9 χρονια… που προσεύχομαι και ελπίζω σε ενα θαύμα απο τον Θεό γιατι δεν μου έμεινε και τίποτε άλλο να κάνω τίποτε αλλο να περιμένω.
9 χρονια… που ο απλος κόσμος με ρωτάει για την πορεία της υγειας σου και δεν ξερω τι να απαντήσω.
9 χρονια… πόνου και στεναχώριας για την ζωη που δεν θα ζήσεις . Όχι για εμένα για εσένα και μόνο.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ απο το Κράτος να αναλάβει την ΕΥΘΥΝΗ, γι αυτό που σου συνέβη, γιατι δεν ήταν ατύχημα, δεν ηταν τροχαίο!
Ήταν δολοφονική ενέργεια από κάποιον που εισήλθε στην πατρίδα σου χωρίς κανείς να τον ελέγξει!
Το πιο τραγικό ειναι ότι κάποτε ευχόμουν να μην υπάρξει άλλη Μυρτώ και σήμερα ήδη έχουν υπάρξει μια Ζωή, μια Ελένη, μια Κάρολαιν μια Γαρυφαλλιά.
Με ΤΡΟΜΑΖΕΙ ως μητέρα το αύριο.
Όσο Ζω θα αγωνιζομαι για σένα, θα είμαι η φωνή σου, μετά τι..»

Συγκινεί η μητέρα της Μυρτούς 9 χρόνια μετά την άγρια επίθεση: «Όσο ζω θα αγωνίζομαι για σένα»​

https://www.protothema.gr/greece/ar...gria-epithesi-oso-zo-tha-agonizomai-gia-sena/

Υγ.Κακό ψόφο να έχεις μπάσταρδε.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις όπως πρόσφατα με την Γαρυφαλλιά.

:cry:

Κυκλοφορούν πολλοί άρρωστοι άνθρωποι ανάμεσά μας.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.352
Πόντοι
22.785
:hi: :hi:
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι...