blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.794
- Πόντοι
- 26.096
Υπέροχα!Παρών !!! Ότι είπαμε ισχύει, υπάρχει budget παρά την κρίση
Θέλετε μήπως και έναν ανεψιό να σας κάνω δώρο;;;
Υπέροχα!Παρών !!! Ότι είπαμε ισχύει, υπάρχει budget παρά την κρίση
Είναι τιμή μου !Καλώς τον.
Τα μέλη έχουν προσδοκίες από εσάς για τις 22.000 σελίδες.
Επιχαίρω!Είναι τιμή μου !
Φοβούμαι πως όχι εάν και το γεγονός ότι είναι συγγενής σας κάνει την πρόταση δελεαστικήΥπέροχα!
Θέλετε μήπως και έναν ανεψιό να σας κάνω δώρο;;;
Κανείς δεν τον θέλει για ανεψιό ...Φοβούμαι πως όχι εάν και το γεγονός ότι είναι συγγενής σας κάνει την πρόταση δελεαστική
Μην είσαι μ****** πες Όχι νέτα σκέτα θα σου φορτώσει τον κύριο troubakisΦοβούμαι πως όχι εάν και το γεγονός ότι είναι συγγενής σας κάνει την πρόταση δελεαστική
Είσθε σταλινιστής.Μην είσαι μ****** πες Όχι νέτα σκέτα θα σου φορτώσει τον κύριο troubakis
Δεν φτύνεις τα μπούτια σου που θα φορτώσεις στον άνθρωπο το φίδιΕίσθε σταλινιστής.
Όπως είδες εξέφρασα την άρνηση μουΜην είσαι μ****** πες Όχι νέτα σκέτα θα σου φορτώσει τον κύριο troubakis
Ήσουνα πολύ μαλθακός προσπαθεί χρόνια να τον ξεφορτωθείΌπως είδες εξέφρασα την άρνηση μου
Φτου φτου φτουΔεν φτύνεις τα μπούτια σου που θα φορτώσεις στον άνθρωπο το φίδι
Κάτι πάει να γίνει τώρα Το έσωσεςΕφόσον γίνει τεστ DNA και ο ανηψιος είναι όντως συγγενής θα τον πάρω δανεικό για τρεις μήνες με option για άλλους τρεις
Ας συμφωνήσουμε σε δανεισμό για 3 χρόνια και δικός σας μετά άνευ ανταλλάγματος.Εφόσον γίνει τεστ DNA και ο ανηψιος είναι όντως συγγενής θα τον πάρω δανεικό για τρεις μήνες με option για άλλους τρεις
Δάσκαλε εφόσον φέρει όντως δικά σας γονίδια θα τα βρούμεΑς συμφωνήσουμε σε δανεισμό για 3 χρόνια και δικός σας μετά άνευ ανταλλάγματος.
Έχει κάτι κρυμμένες λιριτσες ζήτατες τώρα που μπορείςΟι μόνοι συγγενείς που αποδέχομαι άνευ τεστ είναι οι "ανηψουλες "
Έτσι είναι. Αυτός όμως μου άρεσε πολύ και δεν τον έχω ξανακούσει.
Εξ αγχιστείας είναι και όχι εξ αίματος...Δάσκαλε εφόσον φέρει όντως δικά σας γονίδια θα τα βρούμε
Τέλοιοι είναι!!!Το google όμως είναι φίλος μας!!