blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.794
- Πόντοι
- 26.096
Αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα, βλέπω τις γαλές να ταρατσώνουν καλοκαιριάτικα.
Χιλιάκις φευ!
Χιλιάκις φευ!
Αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα, βλέπω τις γαλές να ταρατσώνουν καλοκαιριάτικα.
Χιλιάκις φευ!
Προετοιμάζομαι για τον αυριανο πρωινό απολογητικό βιοπορισμό.
Που γυρνάτε τέτοιες ώρες;;;
Που να γυρναει ρε Τζιμακο; Απο Ρωσσις σε Γερμανις και απο Γερμανις σε Σκωτις.
Που γυρνάτε τέτοιες ώρες;;;
Παλι στησατε καποια απο τις ερωμενες σας (γκομενα δεν εχετε) και πρεπει να απολογηθειτε αυριο;Προετοιμάζομαι για τον αυριανο πρωινό απολογητικό βιοπορισμό.
Θα μου γνωρίσετε μία στο νησί μήπως και βγάλω γκόμενα;;;Που να γυρναει ρε Τζιμακο; Απο Ρωσσις σε Γερμανις και απο Γερμανις σε Σκωτις.
Ενδεκάκις φευ!Παλι στησατε καποια απο τις ερωμενες σας (γκομενα δεν εχετε) και πρεπει να απολογηθειτε αυριο;
Πειτε μου με τι εθνικοτητα θελετε να συμπληρωσετε την συλλογη σας και θα δω τι θα κανω.Θα μου γνωρίσετε μία στο νησί μήπως και βγάλω γκόμενα;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ενδεκάκις φευ!
Κάτι σε Α. Ευρώπη.Πειτε μου με τι εθνικοτητα θελετε να συμπληρωσετε την συλλογη σας και θα δω τι θα κανω.
Εχω σε Τσεχις αυτες τις ημερες, λιγο πιο ωριμη απο αυτες που ποσταρετε. (Εχθες μου εβαλε χερι η σκατογρια, μπροστα στον εισαγγελεα)Κάτι σε Α. Ευρώπη.
Ουγγαρίς;;
Χαχαχαχαχαχαχα....Εχω σε Τσεχις αυτες τις ημερες, λιγο πιο ωριμη απο αυτες που ποσταρετε. (Εχθες μου εβαλε χερι η σκατογρια, μπροστα στον εισαγγελεα)
Πηγε να με τσιμπησει στο μαγουλο, ευτυχως φοραγα μασκα.Χαχαχαχαχαχαχα....
Αρχές Αυγούστου..
Θα ενημερωθείτε αρμοδίως.
Θα μου γνωρίσετε μία;σουηδις ειναι πολυ γραφικο για την εποχη...
παμε κερκυρα θειε...Θα μου γνωρίσετε μία;
Θα πάω, παιδί μου.παμε κερκυρα θειε...
Ολοι πενονται εδω μεσα. Φευ.Που είναι ο κ. Klarino;
Μόλις άκουσε ότι θα κερνάει κάθε 1000 σελίδες εξηφανίσθη.
Θα πάω, παιδί μου.
Για να μάθετε να εκτιμάτε την γενναιοδωρία του νηματοθέτη.Ολοι πενονται εδω μεσα. Φευ.
Παρών !!! Ότι είπαμε ισχύει, υπάρχει budget παρά την κρίσηΟλοι πενονται εδω μεσα. Φευ.
Καλώς τον.Παρών !!!