Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Καλημερα ΚαρελακοΚαλημέρα Τζιμάρα
Επιβεβαιωσες για μια ακόμη φορά ότι της πλεμπας τα παιδιά είναι τα καλύτερα
Καλημερα ΚαρελακοΚαλημέρα Τζιμάρα
ΕννοείταιΕλπίζω να συμπεριλαμβάνεις και τους λιγότερο προικισμένους από 8 πόντους
Θειο πως πάνε οι βουτιε ;;;;
Πότε επιτέλους θα καταλάβεις ότι εμείς υπόλοιποι μιλάμε για πόντους και όχι για ιντσες;Εννοείται
Το 8 είναι το ταβάνι μας...
Από το 8 και κάτω είμαστε στην ίδια συνομοταξία ???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πότε επιτέλους θα καταλάβεις ότι εμείς υπόλοιποι μιλάμε για πόντους και όχι για ιντσες;
Πότε επιτέλους θα καταλάβεις ότι εμείς υπόλοιποι μιλάμε για πόντους και όχι για ιντσες;
Έπρεπε να σε έχω τώρα μαζί μου για να καταλάβεις βαρεμάρα. Γυρίζω με το αυτοκίνητο ΘεσσαλονίκηΜε έχει πιασει μια βαρεμάρα σήμερα
Με τέτοια αρχιδια που να πάς και να τα κουβαλάς μαζί σου;Με έχει πιασει μια βαρεμάρα σήμερα
με τέτοια αρχίδια πρέπει κανείς να έχει μεγάλη μυϊκή δύναμη για να μην αράζει τη μισή μέρα.Με έχει πιασει μια βαρεμάρα σήμερα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαζαχαζαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΜε τέτοια αρχιδια που να πάς και να τα κουβαλάς μαζί σου;
Άραξε καλύτερα.
Σκεφτήκαμε το ίδιο ταυτόχρονα. Αυτό θα πει "μου τα έκαναν πεπόνια"Με τέτοια αρχιδια που να πάς και να τα κουβαλάς μαζί σου;
Άραξε καλύτερα.
Είχαμε δεν είχαμε σαββατιάτικα πάλι με τα αρχιδια του Τζιμη ασχολούμαστε!
Κακώς πολύ κακώς!!Έπρεπε να σε έχω τώρα μαζί μου για να καταλάβεις βαρεμάρα. Γυρίζω με το αυτοκίνητο Θεσσαλονίκη
έχουν ξεκινήσει, αλλά μάλλον έχω μείνει πίσω σε σχέση με άλλους...Θειο πως πάνε οι βουτιε ;;;;
??
Στάση στους Νέους Πόρους για μπάνιο...Έπρεπε να σε έχω τώρα μαζί μου για να καταλάβεις βαρεμάρα. Γυρίζω με το αυτοκίνητο Θεσσαλονίκη
Η αλήθεια είναι ότι χθες το βράδυ παρασύρθηκαΈπρεπε να σε πάει πάνω ο ζεμπου και εσυ στο πίσω κάθισμα να ξεγογλυφεσαι με ένα Ρωσιδακι
Κι εγώ. Γι' αυτό λέω να παρασυρθώ και σήμερα και αύριο.Η αλήθεια είναι ότι χθες το βράδυ παρασύρθηκα
Αγαπητέ μου εσείς δεν παρασύρθηκατε κατά συρροήν ύποπτος είστεΚι εγώ. Γι' αυτό λέω να παρασυρθώ και σήμερα και αύριο.