διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Καλησπέρα φίλε Διομηδη με τις ομορφιές σου
Καλησπέρα φίλε Διομηδη με τις ομορφιές σου
Τέλεια τα λακάκια στα μάγουλα
Ακόμα και η άσπρη κάλτσα πάνω της δείχνει καυλωτικήΠόσταρα αλλού, ποστάρω και εδώ διότι πρόκειται για την απόλυτη ομορφιά με βάση τα δικά μου πρότυπα !!!
Γυρίσαμε. Καλημέρα!Καλημέρες σε όσους έχουν αρθριτικά, μασέλα και/ή βακτηρία....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ζεμπούδιε...
Γυρίσαμε?
Σεμνός και ταπεινός αν και παλιός. Πώς και δεν έγινες "τιμημένος" κι εσύ;Καλημέρα στους κύριους Ανώτερους , Σεβαστούς, τιμημένους , Σπουδαίους απλά ταπεινά μέλη κτλ
Δεν ξέρω είχα κάποια βαθμίδα που με την ανανέωση εξαφανίστηκε, αλλά δεν με πειράζει γιατί τα χρόνια πέρασαν και έγινα παππούληςΣεμνός και ταπεινός αν και παλιός. Πώς και δεν έγινες "τιμημένος" κι εσύ;
Καλημέρα σε όλους εκείνους που το μουνί είναι εκείνο που τους τρώει και εκείνο που τους σώζει
Να στείλεις στους διαχειριστές να στην αναγνωρίσουν. Δεν είναι να χάνει κανείς ένσημα πια... Μια χαρά είμαστε. Εσύ μεταλαμπαδεύεις τις γνώσεις που έχεις στα παραδοσιακά πνευστά στις ορεσίβιες βοσκοπούλες. Θα μπορούσες να ανοίξεις ωδείο. Δεν είναι λίγο.Δεν ξέρω είχα κάποια βαθμίδα που με την ανανέωση εξαφανίστηκε, αλλά δεν με πειράζει γιατί τα χρόνια πέρασαν και έγινα παππούλης
Επίσης μην ξεχνας να μνημονεύεις και να καλημεριζεις τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΡΝΟΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ πορνοθετη μαςΚαλημέρα στους κύριους Ανώτερους , Σεβαστούς, τιμημένους , Σπουδαίους απλά ταπεινά μέλη κτλ
Κ
Ζεμπούδιε...
Γυρίσαμε?
Καλημέρα ΤζιμάραΚαλημερα στους απανταχού 8ποντους ψολαραδες του σαη
Καλημερα στους απανταχού 8ποντους ψολαραδες του σαη