NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.310
- Πόντοι
- 25.786
Διάβασα Ζεμπούδιο και Ρίο ντε ΤζανέιροΕμείς μείναμε για να κρατάμε τις Θερμοπύλες όλοι οι υπόλοιποι το ριξαν στο πήδημα
άλλος?
Διάβασα Ζεμπούδιο και Ρίο ντε ΤζανέιροΕμείς μείναμε για να κρατάμε τις Θερμοπύλες όλοι οι υπόλοιποι το ριξαν στο πήδημα
κάτι μου λέει πώς έχεις δίκιοκατι μου λεει πως γαμάτε
περίμενε Karelis, προσπαθούμε ακόμαΕμείς μείναμε για να κρατάμε τις Θερμοπύλες όλοι οι υπόλοιποι το ριξαν στο πήδημα
Ότι κινείται γαμεί αλλά πάντα από τη μέση και κάτω ησυχία!Aυτός ο μικρός Σαρδανάπαλος λέτε ότι γαμεί?
Η κουφάλααααΌτι κινείται γαμεί αλλά πάντα από τη μέση και κάτω ησυχία!
Εμείς ναι. Αυτός όχι.Aυτός ο μικρός Σαρδανάπαλος λέτε ότι γαμεί?
Είναι εγκεφαλικός τύπος, γι' αυτόΌτι κινείται γαμεί αλλά πάντα από τη μέση και κάτω ησυχία!
Αν έχουν οργασμό τότε το κάνει καλάΕμείς ναι. Αυτός όχι.
Είναι εγκεφαλικός τύπος, γι' αυτό
Εννοούσα πώς το δικαιολογεί ο ίδιος αυτό με τη μέση και κάτω. Κάτι κανόνισα κι εγώ ο πρωτοετής.Αν έχουν οργασμό τότε το κάνει καλά
Guru Zebu
Spiritual tantra master!
Πολύ φοβάμαι ότι αν τυχόν αυτές οι πύλες έχουν τρύπα τότε κινδυνεύουν και αυτές.Εμείς μείναμε για να κρατάμε τις Θερμοπύλες όλοι οι υπόλοιποι το ριξαν στο πήδημα
στην περίπτωση αυτή "περισσότερη τιμή τους πρέπει"Πολύ φοβάμαι ότι αν τυχόν αυτές οι πύλες έχουν τρύπα τότε κινδυνεύουν και αυτές.
Τελικά σε αυτό το νήμα των οργίων μόνο εγώ και ο νηματοθέτης δεν πηδάμε, φεύ!
Κύριε Ποπόφ χωρίς να θέλω να σας θίξω, δεν ξέρω για σας αλλά ο νηματοθετης μια χαρά πηδάει. Μην σας πω πώς όχι μόνο μία χαρά αλλά και δύο χαρές και τρεις χαρέςΤελικά σε αυτό το νήμα των οργίων μόνο εγώ και ο νηματοθέτης δεν πηδάμε, φεύ!
Πούλμαν βάζουμε στην Κέλλυ. Λες να έχει καταλάβει ότι όλοι οι γέροι τα λέμε στο παππουδονήμα;Τυχερή κορασίδα η. K.....
Όλα τα 8ποντα στην σειρά Τσέκα θα την βγάλει...!!!
Μπορεί να είναι αρχαιολόγος η κοπέλα και να κάνει έρευνα για το διδακτορικό της.Πούλμαν βάζουμε στην Κέλλυ. Λες να έχει καταλάβει ότι όλοι οι γέροι τα λέμε στο παππουδονήμα;
Θα κάτσει μια εβδομάδα ακόμα. Έχεις μέχρι την Τρίτη να την κλείσεις μην το αφήσεις μέχρι τελείως στο τέλος. Όρμα!Εννοούσα πώς το δικαιολογεί ο ίδιος αυτό με τη μέση και κάτω. Κάτι κανόνισα κι εγώ ο πρωτοετής.
Θα σου έλεγα ότι προτιμώ τις μελαχρινές (το ξέρεις), ότι έχω και άλλες ιστορίες (επίσης το ξέρεις), αλλά στην περίπτωση αυτή απλώς είναι διαρκώς κλεισμένη (και αυτό το ξέρεις). Να δω αν θα τα καταφέρω.Θα κάτσει μια εβδομάδα ακόμα. Έχεις μέχρι την Τρίτη να την κλείσεις μην το αφήσεις μέχρι τελείως στο τέλος. Όρμα!
look viber and take my advice...Θα σου έλεγα ότι προτιμώ τις μελαχρινές (το ξέρεις), ότι έχω και άλλες ιστορίες (επίσης το ξέρεις), αλλά στην περίπτωση αυτή απλώς είναι διαρκώς κλεισμένη (και αυτό το ξέρεις). Να δω αν θα τα καταφέρω.
Εγώ που θέλω να κλείσω mercentes σε ποιο υπουργείο να κάνω αίτηση;Θα σου έλεγα ότι προτιμώ τις μελαχρινές (το ξέρεις), ότι έχω και άλλες ιστορίες (επίσης το ξέρεις), αλλά στην περίπτωση αυτή απλώς είναι διαρκώς κλεισμένη (και αυτό το ξέρεις). Να δω αν θα τα καταφέρω.