Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Νομίζω ότι κάτι έχω φυλάξει από εκείνες τις ένδοξες εποχέςκρίμα και περίμενα λουστρίνια για τα 1000 γενέθλιά μου
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Νομίζω ότι κάτι έχω φυλάξει από εκείνες τις ένδοξες εποχέςκρίμα και περίμενα λουστρίνια για τα 1000 γενέθλιά μου
εγω λεω να φυγω απο το γραφειο και να παω για το αυχενικο μου σε κανενα λαδαδικο! ποναω λεμε!Καλημέρα και καλά να περάσετε όσοι φύγετε για τριήμερο!!!
Να πας άστατο αγόρι!εγω λεω να φυγω απο το γραφειο και να παω για το αυχενικο μου σε κανενα λαδαδικο! ποναω λεμε!
Αναμενωμεν..,Το πορνοχοτελι αρχίζει από Π.....
Το πορνογκερλι αρχίζει από Κ.....
Το πορνό ξεκωλιασμα θα διαρκέσει 1 1/2 ωριτσα....
Σε λίγο θα έχουμε και φωτογραφικό υλικό
Η ιστορία μιας φωτογραφίας: Το τελευταίο βλέμμα στον πατέρα
«Oh my God, this is me and my mother»: Ο διακεκριμένος Ελληνας φωτορεπόρτερ Δημήτρης Μεσσήνης τράβηξε μια συγκλονιστική φωτογραφία το 1992 στο φλεγόμενο από τον εμφύλιο Σεράγεβο - Πριν από λίγες ημέρες ανάρτησε αυτή τη φωτογραφία στα social media - Η 31χρονη σήμερα Μάσα Γκαβράν αναγνώρισε τον...www.protothema.gr
ρε θα σε βαρεσω εσενα ...
Καλησπέρα λατρεμένοι μου κύριοι.... Φίλε μου ΠΣΑΡΑ...,..
ρε θα σε βαρεσω εσενα ...
Πάλι κλεισμένες τις έχετε ρε, δε θα βρίσκουμε τίποτα πάλι, πηγαίντε σε κάνα καφενείο για πρέφα να γαμησουμε κι εμείς
Όχι και παππούλης το μειρακιον.Alert...alert....
Παππουλης από Z.... θα πάρει την K.....στο L.......
Εμείς μείναμε για να κρατάμε τις Θερμοπύλες όλοι οι υπόλοιποι το ριξαν στο πήδημακατι μου λεει πως γαμάτε