Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2016
- Κριτικές
- 67
- Like
- 10.458
- Πόντοι
- 24.436
Φίλος του νηματοθέτηΠοιος είναι αυτός ο κυριος
Μοβορος φαίνεται ?
Φίλος του νηματοθέτηΠοιος είναι αυτός ο κυριος
Μοβορος φαίνεται ?
Εμένα να συμπαθάτε γιατί το έφαγα ολόκληρο και δεν σας κέρασαΜε το συμπάθειο!
Αυτές οι κακές παρέες είναι υπεύθυνες για την κατρακύλα του εις «αποθηκαριον συνουσιασμον»Φίλος του νηματοθέτη
Βρώμικα μυαλά αδερφέ ΤζίμηΑυτές οι κακές παρέες είναι υπεύθυνες για την κατρακύλα του εις «αποθηκαριον συνουσιασμον»
Για να λέμε και του «τσιπη το δίκιο» η Μανάρι τον παρέσυρε σε ανάρμοστες ακολασίες/πρωκτολειχιες/αιδοιολειχιες εις το αποθηκακι!!!!Βρώμικα μυαλά αδερφέ Τζίμη
Ναι ενώ πριν από τη Μανάρι ήταν τάξις και ηθική ο Γέρο τράγοςΓια να λέμε και του «τσιπη το δίκιο» η Μανάρι τον παρέσυρε σε ανάρμοστες ακολασίες/πρωκτολειχιες/αιδοιολειχιες εις το αποθηκακι!!!!
Βεβαίως ουτος ο σπαγγοραμενος και υπερηλιξ γέροντας χάρηκε διότι δεν χρειαζεται να πληρώνει χοτελια για συνουσιασμους
Αυτές οι λεξεις του είναι άγνωστες φρονώΝαι ενώ πριν από τη Μανάρι ήταν τάξις και ηθική ο Γέρο τράγος
Τα έχετε χάσει εντελώς μου φαίνεται.Να αγοράσετε έναν αποφλοιωτή και να αφαιρείτε τις φλούδες όσο πιο λεπτές γίνεται.
Είχα την υποψία αλλά πλέον βεβαιότητα. Είσαι χειρότερος από τον σπαγγοραμένο νηματοθέτη.Τα έχετε χάσει εντελώς μου φαίνεται.
Η Αγγλίς και η Μανάρι σας έχουνε ρουφήξει και το λιγοστό που σας έμεινε. Αντί να συμβουλέψετε τον κ. Τζίμη
να πλύνει με θαλασσινό νερό το αγγούρι (για να του έρθει τζάμπα το πλύσιμο και το αλάτισμα) και να το φάει
ακαθάριστο (οι φλούδες έχουν βιταμίνες και φυτικές ίνες), εσείς τον συμβουλεύετε να ξοδευτεί για αποφλοιωτή. Μετά είναι να μην απορεί κανείς, με τέτοια σπάταλη νοοτροπία, γιατί διαρκώς πένεστε;
Πληροφορίες το θέλουν πια να κάνει καριέρα μασκότ στη Μύκονο, στο πόστο του Πέτρου του πελεκάνου, έτσι που το ξέκαναν κι αυτό οι αχόρταγοι.Έχει και ένα σκυλάκι σκέτη γλύκα ...
Εγώ αστειευόμενος το έγραψα. Εκτιμώ πολύ τον κ. Karelis επειδή μου φαίνεται έξω καρδιά και γλεντζές. Ας μην κάνουμε τη συζήτηση πολιτική γιατί υπάρχει κάτι άλλο που όλους μας ενώνει. Νομίζω ότι τόσο ο Karelis όσο και ο νηματοθέτης είναι στην Ηδονιστική Διεθνή και πάντως σίγουρα όχι στην 3η. Επίσης βλέπω ότι μετά τους εμβολιασμούς όλοι την έχετε στην κατηγορία της αγγούρας. Αυτό είναι το νόημα, μέχρι να μπούμε στην κατηγορία της μαγκούρας.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Όλοι πλέον αναγνωρίζουν ότι ο κ. karelis είναι κομμουνιστοσυμμορίτης και Εαμοβούλγαρος!
Πεινασμένοι για σεξ νεολαίοι ??Πληροφορίες το θέλουν πια να κάνει καριέρα μασκότ στη Μύκονο, στο πόστο του Πέτρου του πελεκάνου, έτσι που το ξέκαναν κι αυτό οι αχόρταγοι.
Ακούστε να δείτε. Ως νεαρός που είστε και παιδί της αφθονίας, δεν έχετε περάσει όσα έχουμε περάσει εμείς. Αν είχατε κι εσείς διασχίσει την έρημο της Γεδρωσίας στο Βαλουχιστάν, ως οπλίτης του Αλεξάνδρου (ο νηματοθέτης έχει πια αλτσχάιμερ και δεν θυμάται με πόσους κόπους τον κράτησα ζωντανό) επιβιώνοντας, δεν θα τα λέγατε αυτά και ίσως θα κατανοούσατε τι σημαίνει να εξοικονομείς ζωτικούς πόρους, που μπορεί να αποδειχτούν καθοριστικοί για την επιβίωση, εν μέσω στερήσεων και κακουχιών, σε εχθρικό και επικίνδυνο περιβάλλον. Αλλά τι κάθομαι και σας γράφω, όταν μάλιστα δίνετε ελαφρά τη καρδία το κακό παράδειγμα της σπατάλης με τις απλοχεριές σας σε ανάξιες εργαζόμενες;Είχα την υποψία αλλά πλέον βεβαιότητα. Είσαι χειρότερος από τον σπαγγοραμένο νηματοθέτη.
Σοφον το σαφέςΕγώ αστειευόμενος το έγραψα. Εκτιμώ πολύ τον κ. Karelis επειδή μου φαίνεται έξω καρδιά και γλεντζές. Ας μην κάνουμε τη συζήτηση πολιτική γιατί υπάρχει κάτι άλλο που όλους μας ενώνει. Νομίζω ότι τόσο ο Karelis όσο και ο νηματοθέτης είναι στην Ηδονιστική Διεθνή και πάντως σίγουρα όχι στην 3η. Επίσης βλέπω ότι μετά τους εμβολιασμούς όλοι την έχετε στην κατηγορία της αγγούρας. Αυτό είναι το νόημα, μέχρι να μπούμε στην κατηγορία της μαγκούρας.
Γαλλίς που γνωρίζει την αγγλική! Να μην χαθεί.Σοφον το σαφές
Μετά το Johnson εχω κάτι καυλες
Έφυγε και η Γαλλις και όλο μου γράφει “I want to make sex with you” και εγώ μουγκρίζω
Ακούστε να δείτε. Ως νεαρός που είστε και παιδί της αφθονίας, δεν έχετε περάσει όσα έχουμε περάσει εμείς. Αν είχατε κι εσείς διασχίσει την έρημο της Γεδρωσίας στο Βαλουχιστάν, ως οπλίτης του Αλεξάνδρου (ο νηματοθέτης έχει πια αλτσχάιμερ και δεν θυμάται με πόσους κόπους τον κράτησα ζωντανό) επιβιώνοντας, δεν θα τα λέγατε αυτά και ίσως θα κατανοούσατε τι σημαίνει να εξοικονομείς ζωτικούς πόρους, που μπορεί να αποδειχτούν καθοριστικοί για την επιβίωση, εν μέσω στερήσεων και κακουχιών, σε εχθρικό και επικίνδυνο περιβάλλον. Αλλά τι κάθομαι και σας γράφω, όταν μάλιστα δίνετε ελαφρά τη καρδία το κακό παράδειγμα της σπατάλης με τις απλοχεριές σας σε ανάξιες εργαζόμενες;
Υπάρχει επίσης και "ένα σύνθημα που όλους σας ενώνει" εσάς τους αναρχοαυτόνομους. Γιατί δεν το παραδέχεστε επιτέλους;Εγώ αστειευόμενος το έγραψα. Εκτιμώ πολύ τον κ. Karelis επειδή μου φαίνεται έξω καρδιά και γλεντζές. Ας μην κάνουμε τη συζήτηση πολιτική γιατί υπάρχει κάτι άλλο που όλους μας ενώνει. Νομίζω ότι τόσο ο Karelis όσο και ο νηματοθέτης είναι στην Ηδονιστική Διεθνή και πάντως σίγουρα όχι στην 3η. Επίσης βλέπω ότι μετά τους εμβολιασμούς όλοι την έχετε στην κατηγορία της αγγούρας. Αυτό είναι το νόημα, μέχρι να μπούμε στην κατηγορία της μαγκούρας.
Την χρησιμοποιεί γιατί ο Jimmy’s ομιλεί ελαχιστα γαλλικάΓαλλίς που γνωρίζει την αγγλική! Να μην χαθεί.
Ό,τι πείτε Ανακριτά. Ο γιατρός σας, μας συμβούλεψε να σας λέμε ναι!Ακούστε να δείτε. Ως νεαρός που είστε και παιδί της αφθονίας, δεν έχετε περάσει όσα έχουμε περάσει εμείς. Αν είχατε κι εσείς διασχίσει την έρημο της Γεδρωσίας στο Βαλουχιστάν, ως οπλίτης του Αλεξάνδρου (ο νηματοθέτης έχει πια αλτσχάιμερ και δεν θυμάται με πόσους κόπους τον κράτησα ζωντανό) επιβιώνοντας, δεν θα τα λέγατε αυτά και ίσως θα κατανοούσατε τι σημαίνει να εξοικονομείς ζωτικούς πόρους, που μπορεί να αποδειχτούν καθοριστικοί για την επιβίωση, εν μέσω στερήσεων και κακουχιών, σε εχθρικό και επικίνδυνο περιβάλλον. Αλλά τι κάθομαι και σας γράφω, όταν μάλιστα δίνετε ελαφρά τη καρδία το κακό παράδειγμα της σπατάλης με τις απλοχεριές σας σε ανάξιες εργαζόμενες;
Φοβούμαι την εκτέλεση από τον κόκκινο στρατό που διοικεί ο "ξέρετε-ποιός"....Υπάρχει επίσης και "ένα σύνθημα που όλους σας ενώνει" εσάς τους αναρχοαυτόνομους. Γιατί δεν το παραδέχεστε επιτέλους;