Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Βρώμικα μυαλά αδερφέ Τζίμη
Για να λέμε και του «τσιπη το δίκιο» η Μανάρι τον παρέσυρε σε ανάρμοστες ακολασίες/πρωκτολειχιες/αιδοιολειχιες εις το αποθηκακι!!!!

Βεβαίως ουτος ο σπαγγοραμενος και υπερηλιξ γέροντας χάρηκε διότι δεν χρειαζεται να πληρώνει χοτελια για συνουσιασμους :dunno:

Διαγραμμένο μέλος 163859

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Απρ 2016
Κριτικές
67
Like
10.458
Πόντοι
24.436
Για να λέμε και του «τσιπη το δίκιο» η Μανάρι τον παρέσυρε σε ανάρμοστες ακολασίες/πρωκτολειχιες/αιδοιολειχιες εις το αποθηκακι!!!!

Βεβαίως ουτος ο σπαγγοραμενος και υπερηλιξ γέροντας χάρηκε διότι δεν χρειαζεται να πληρώνει χοτελια για συνουσιασμους :dunno:
Ναι ενώ πριν από τη Μανάρι ήταν τάξις και ηθική ο Γέρο τράγος

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Να αγοράσετε έναν αποφλοιωτή και να αφαιρείτε τις φλούδες όσο πιο λεπτές γίνεται.
scp-100org_1.jpg
Τα έχετε χάσει εντελώς μου φαίνεται. :thumbsdown::thumbsdown::idiot:
Η Αγγλίς και η Μανάρι σας έχουνε ρουφήξει και το λιγοστό που σας έμεινε. Αντί να συμβουλέψετε τον κ. Τζίμη
να πλύνει με θαλασσινό νερό το αγγούρι (για να του έρθει τζάμπα το πλύσιμο και το αλάτισμα) και να το φάει
ακαθάριστο (οι φλούδες έχουν βιταμίνες και φυτικές ίνες), εσείς τον συμβουλεύετε να ξοδευτεί για αποφλοιωτή. Μετά είναι να μην απορεί κανείς, με τέτοια σπάταλη νοοτροπία, γιατί διαρκώς πένεστε; :hammer:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Τα έχετε χάσει εντελώς μου φαίνεται. :thumbsdown::thumbsdown::idiot:
Η Αγγλίς και η Μανάρι σας έχουνε ρουφήξει και το λιγοστό που σας έμεινε. Αντί να συμβουλέψετε τον κ. Τζίμη
να πλύνει με θαλασσινό νερό το αγγούρι (για να του έρθει τζάμπα το πλύσιμο και το αλάτισμα) και να το φάει
ακαθάριστο (οι φλούδες έχουν βιταμίνες και φυτικές ίνες), εσείς τον συμβουλεύετε να ξοδευτεί για αποφλοιωτή. Μετά είναι να μην απορεί κανείς, με τέτοια σπάταλη νοοτροπία, γιατί διαρκώς πένεστε; :hammer:
Είχα την υποψία αλλά πλέον βεβαιότητα. Είσαι χειρότερος από τον σπαγγοραμένο νηματοθέτη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Έχει και ένα σκυλάκι σκέτη γλύκα ...

:wink:
Πληροφορίες το θέλουν πια να κάνει καριέρα μασκότ στη Μύκονο, στο πόστο του Πέτρου του πελεκάνου, έτσι που το ξέκαναν κι αυτό οι αχόρταγοι. :zfuck::zfuck::woldman:

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Όλοι πλέον αναγνωρίζουν ότι ο κ. karelis είναι κομμουνιστοσυμμορίτης και Εαμοβούλγαρος!
Εγώ αστειευόμενος το έγραψα. Εκτιμώ πολύ τον κ. Karelis επειδή μου φαίνεται έξω καρδιά και γλεντζές. Ας μην κάνουμε τη συζήτηση πολιτική γιατί υπάρχει κάτι άλλο που όλους μας ενώνει. Νομίζω ότι τόσο ο Karelis όσο και ο νηματοθέτης είναι στην Ηδονιστική Διεθνή και πάντως σίγουρα όχι στην 3η. Επίσης βλέπω ότι μετά τους εμβολιασμούς όλοι την έχετε στην κατηγορία της αγγούρας. Αυτό είναι το νόημα, μέχρι να μπούμε στην κατηγορία της μαγκούρας.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Πληροφορίες το θέλουν πια να κάνει καριέρα μασκότ στη Μύκονο, στο πόστο του Πέτρου του πελεκάνου, έτσι που το ξέκαναν κι αυτό οι αχόρταγοι. :zfuck::zfuck::woldman:
Πεινασμένοι για σεξ νεολαίοι ??

Έχουν χάσει πχια τις αξιες :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Είχα την υποψία αλλά πλέον βεβαιότητα. Είσαι χειρότερος από τον σπαγγοραμένο νηματοθέτη.
Ακούστε να δείτε. Ως νεαρός που είστε και παιδί της αφθονίας, δεν έχετε περάσει όσα έχουμε περάσει εμείς. Αν είχατε κι εσείς διασχίσει την έρημο της Γεδρωσίας στο Βαλουχιστάν, ως οπλίτης του Αλεξάνδρου (ο νηματοθέτης έχει πια αλτσχάιμερ και δεν θυμάται με πόσους κόπους τον κράτησα ζωντανό) επιβιώνοντας, δεν θα τα λέγατε αυτά και ίσως θα κατανοούσατε τι σημαίνει να εξοικονομείς ζωτικούς πόρους, που μπορεί να αποδειχτούν καθοριστικοί για την επιβίωση, εν μέσω στερήσεων και κακουχιών, σε εχθρικό και επικίνδυνο περιβάλλον. Αλλά τι κάθομαι και σας γράφω, όταν μάλιστα δίνετε ελαφρά τη καρδία το κακό παράδειγμα της σπατάλης με τις απλοχεριές σας σε ανάξιες εργαζόμενες; :woldman::woldman::woldman:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Εγώ αστειευόμενος το έγραψα. Εκτιμώ πολύ τον κ. Karelis επειδή μου φαίνεται έξω καρδιά και γλεντζές. Ας μην κάνουμε τη συζήτηση πολιτική γιατί υπάρχει κάτι άλλο που όλους μας ενώνει. Νομίζω ότι τόσο ο Karelis όσο και ο νηματοθέτης είναι στην Ηδονιστική Διεθνή και πάντως σίγουρα όχι στην 3η. Επίσης βλέπω ότι μετά τους εμβολιασμούς όλοι την έχετε στην κατηγορία της αγγούρας. Αυτό είναι το νόημα, μέχρι να μπούμε στην κατηγορία της μαγκούρας.
Σοφον το σαφές :woldman:

Μετά το Johnson εχω κάτι καυλες :erection:

Έφυγε και η Γαλλις και όλο μου γράφει “I want to make sex with you” :headbang: και εγώ μουγκρίζω :tooth:

52DC9EFF-0BF7-4431-86BE-F855317E1A30.jpeg
9F68279D-38BA-41E5-A752-9A91A916B8CD.jpeg

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Σοφον το σαφές :woldman:

Μετά το Johnson εχω κάτι καυλες :erection:

Έφυγε και η Γαλλις και όλο μου γράφει “I want to make sex with you” :headbang: και εγώ μουγκρίζω :tooth:

52DC9EFF-0BF7-4431-86BE-F855317E1A30.jpeg
9F68279D-38BA-41E5-A752-9A91A916B8CD.jpeg
Γαλλίς που γνωρίζει την αγγλική! Να μην χαθεί.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Ακούστε να δείτε. Ως νεαρός που είστε και παιδί της αφθονίας, δεν έχετε περάσει όσα έχουμε περάσει εμείς. Αν είχατε κι εσείς διασχίσει την έρημο της Γεδρωσίας στο Βαλουχιστάν, ως οπλίτης του Αλεξάνδρου (ο νηματοθέτης έχει πια αλτσχάιμερ και δεν θυμάται με πόσους κόπους τον κράτησα ζωντανό) επιβιώνοντας, δεν θα τα λέγατε αυτά και ίσως θα κατανοούσατε τι σημαίνει να εξοικονομείς ζωτικούς πόρους, που μπορεί να αποδειχτούν καθοριστικοί για την επιβίωση, εν μέσω στερήσεων και κακουχιών, σε εχθρικό και επικίνδυνο περιβάλλον. Αλλά τι κάθομαι και σας γράφω, όταν μάλιστα δίνετε ελαφρά τη καρδία το κακό παράδειγμα της σπατάλης με τις απλοχεριές σας σε ανάξιες εργαζόμενες; :woldman::woldman::woldman:
:2funny: :2funny:

Τυχαίνουν και στραβές φιλτατε Ανακριτα :dunno: :tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Υπάρχει επίσης και "ένα σύνθημα που όλους σας ενώνει" εσάς τους αναρχοαυτόνομους. Γιατί δεν το παραδέχεστε επιτέλους; :tooth:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Ό,τι πείτε Ανακριτά. Ο γιατρός σας, μας συμβούλεψε να σας λέμε ναι!

Εγγρ.
15 Μαρ 2021
Κριτικές
25
Like
6.243
Πόντοι
5.646
Υπάρχει επίσης και "ένα σύνθημα που όλους σας ενώνει" εσάς τους αναρχοαυτόνομους. Γιατί δεν το παραδέχεστε επιτέλους; :tooth:
Φοβούμαι την εκτέλεση από τον κόκκινο στρατό που διοικεί ο "ξέρετε-ποιός"....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom