Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Στο τσακίρ κεφι τρώμε κανα Εσις...ΚεμπαμπΡε τι μαλακίες τρώτε;
Στο τσακίρ κεφι τρώμε κανα Εσις...ΚεμπαμπΡε τι μαλακίες τρώτε;
Black Angus δεν έχει το κατάστημα δηλαδή;Στο τσακίρ κεφι τρώμε κανα Εσις...Κεμπαμπ
Για μπες Kozis (Μελίσσια) να δειςBlack Angus δεν έχει το κατάστημα δηλαδή;
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!Για μπες Kozis (Μελίσσια) να δεις
Λοιπόν αρχίζω:
Indian Kitchen
Sushi Rolls
Nolan
Mamacita
Kozis
Τι έγινε με την γκόμενα;Δεν ξερεις να φας
Υμεις ρε είμαστε μοντέρνα πλεμπα και τρώμε το αφα καν τε
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...Έλα ρε Karelis εσύ που είσαι και παλιός και σε ακούνε - γιατί εμένα που είμαι καινούργιος με γράφουν στ' αρχίδια τους - να τους ανεβάσεις το ηθικό, γιατί παραλογίζονται. Κι αν δεν πεισθούν, μίλα τους για τον κόκκινο Οχτώβρη και τις λαϊκές μάζες, τον κόσμο της βιοπάλης, την εργατιά και, ε πες κάτι, ξέρεις εσύ... Πάω για βιοπορισμό. Σκατά.
Αφού με ρούφηξε επέστρεψε στα πάτρια εδάφη νοσταλγώντας το 8ποντο πουλάκι μου ?Τι έγινε με την γκόμενα;
Επέστρεψε στην Ημιπροεδρική ΄Δημοκρατία΄ της Αλγερίας;;;
Αφού με ρούφηξε επέστρεψε στα πάτρια εδάφη νοσταλγώντας το 8ποντο πουλάκι μου ?
Με το συμπάθειο!Ένα αγγούρι την ημέρα είναι όλα τα λεφτά
Υγιεινό και δεν παχαίνει
Επιπλέον βλέπω ότι το καθαρίσατε με μαχαίρι και γι΄ αυτό πετάξατε το μισό αγγούρι.Ένα αγγούρι την ημέρα είναι όλα τα λεφτά
Υγιεινό και δεν παχαίνει
Ε καλά και συ είσαι σπαγγοραμενος, γεροτραγος, Αριστοκρατία της κακιάς ώρας αλλά δεν το κάνουμε θέμα!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Όλοι πλέον αναγνωρίζουν ότι ο κ. karelis είναι κομμουνιστοσυμμορίτης και Εαμοβούλγαρος!
Σας μερσω μεσιε
Αυτό να λέγεταιΕπιπλέον βλέπω ότι το καθαρίσατε με μαχαίρι και γι΄ αυτό πετάξατε το μισό αγγούρι.
Είσθε σπάταλος.
Με αυτό που πετάξατε ο νηματοθέτης θα μπορούσε να κεράσει όλο το νήμα...!!!
Ε καλά και συ είσαι σπαγγοραμενος, γεροτραγος, Αριστοκρατία της κακιάς ώρας αλλά δεν το κάνουμε θέμα!
Και το γουρουνάκι μας τι θα τρώει μετά φιλτατε;;;!!!!Να αγοράσετε έναν αποφλοιωτή και να αφαιρείτε τις φλούδες όσο πιο λεπτές γίνεται.
Φτύσε τα μπούτια σου βρε ξεπεσμένο αγλάισμα!