blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.644
- Πόντοι
- 26.096
Σεις θα τρομάξετε. Φευ!Αγροτουρισμό το λένε αυτό, ω νηματοθέτη. Μην τον τρομάζετε!
Σεις θα τρομάξετε. Φευ!Αγροτουρισμό το λένε αυτό, ω νηματοθέτη. Μην τον τρομάζετε!
Εγώ είμαι συνηθισμένος στο σφυρί, το πηλοφόρι, το μυστρί. Τα έκανα πριν αιώνες για να φτιάξω το υπέροχο σώμα μου.Σεις θα τρομάξετε. Φευ!
Να περιμένετε. Η να βρείτε και εσείς "μαναρι" στας εξοχας, που το ξυπνούν πρωι-πρωι τα κοκόρια και οι κοτουλες, να πηγαίνετε από τις 7.30 για "βιοπορισμό".Νωρίς είναι για "βιοπορισμό" ακόμα κοιμούνται οι τηλεφωνήτριες
Σας ενθυμούμαι από τότε ... Εις την κάθοδον των Μυρίων!Εγώ είμαι συνηθισμένος στο σφυρί, το πηλοφόρι, το μυστρί. Τα έκανα πριν αιώνες για να φτιάξω το υπέροχο σώμα μου.
Αυτά είναι ιδανικές καταστάσεις, κύριε.Να περιμένετε. Η να βρείτε και εσείς "μαναρι" στας εξοχας, που το ξυπνούν πρωι-πρωι τα κοκόρια και οι κοτουλες, να πηγαίνετε από τις 7.30 για "βιοπορισμό".
Ωραία χρόνια. Ξέγνοιαστα. Κοιμόμαστε χωρίς καν πόρτες.Σας ενθυμούμαι από τότε ... Εις την κάθοδον των Μυρίων!
Αυτά κάναμε κι εμείς με τον Νηματοθέτη προ χιλιετιών και φτιάξαμε τελικά μια υπέροχη πνευματική εταιρείαΕγώ είμαι συνηθισμένος στο σφυρί, το πηλοφόρι, το μυστρί. Τα έκανα πριν αιώνες για να φτιάξω το υπέροχο σώμα μου.
Γι΄ αυτό κάθε βράδυ ο κ. popov μας έφερνε θήλεα από παρακείμενα χωρία!Ωραία χρόνια. Ξέγνοιαστα. Κοιμόμαστε χωρίς καν πόρτες.
Αυτά κάναμε κι εμείς με τον Νηματοθέτη προ χιλιετιών και φτιάξαμε τελικά μια υπέροχη πνευματική εταιρεία
με στενούς αδελφικούς δεσμούς.
Τότε όμως εσάς, το μόνο που σας ένοιαζε πραγματικά ήταν η κάθοδος των εκατομμυρίων σαςΣας ενθυμούμαι από τότε ... Εις την κάθοδον των Μυρίων!
Η αποταμίευσις είναι διαχρονική αξία!Τότε όμως εσάς, το μόνο που σας ένοιαζε πραγματικά ήταν η κάθοδος των εκατομμυρίων σας
(στην κρύπτη του ανακτόρου)...
Για αυτό περιφερεστε καθημερινώς, μεταξύ εξοχής και κολυμβητικής δεξαμενής, για να βρείτε γκόμενα. Το έχουμε εμπεδώσει. Φευ.Σας ενθυμούμαι από τότε ... Εις την κάθοδον των Μυρίων!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτά είναι ιδανικές καταστάσεις, κύριε.
Μία γκόμενα ψάχνουμε αλλά δεν βρίσκουμε ...
Σεις ημπορεί να το έχετε εμπεδώσει.Για αυτό περιφερεστε καθημερινώς, μεταξύ εξοχής και κολυμβητικής δεξαμενής, για να βρείτε γκόμενα. Το έχουμε εμπεδώσει. Φευ.
Δυστυχώς είσθε μακριά και δεν δύναμαι να βοηθήσω με τις γνωριμίες μου.Σεις ημπορεί να το έχετε εμπεδώσει.
Ημείς όμως γκόμενα δεν ευρίσκομεν... Χιλιάκις φευ!
Καλώς είχον υποψιασθεί ότι σεις είσθε συνάδελφος και ουχί κομμουνιστοσυμμορίτης ως πλείστοι εκ της πλέμπας εις το παρόν νήμα.Δυστυχώς είσθε μακριά και δεν δύναμαι να βοηθήσω με τις γνωριμίες μου.
Σας αφήνω όμως να συγγράψετε την αίτηση ακυρώσεως ή τινά αυτοτελή ισχυρισμόν για το Πενταμελές Εφετείο
Πλεμπες κομμουνιστοσυμμοριτες στο νήμα; Ακομα και ο αισχιστος της πλέμπας 25ποντος;;;;;;;; Που εκμεταλευετε τους δυστυχείς λαθρομετανάστες στα χωράφια του;;;;Καλώς είχον υποψιασθεί ότι σεις είσθε συνάδελφος και ουχί κομμουνιστοσυμμορίτης ως πλείστοι εκ της πλέμπας εις το παρόν νήμα.
Στο νησί μου το νησακι
Έλα μ’ενα γκλαμουρακι
Να του σκίσεις το κωλακι
Και να γλύψεις το μουνακι
Α ρε πούστη Καβαφη αδικουμε