blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.634
- Πόντοι
- 26.096
Δεν έχω γκόμενα.
Αυτά τα χαρακτηριστικά σας είναι που ξέ τρέλαναν τις γκομενες σας
Δεν έχω γκόμενα.
Αυτά τα χαρακτηριστικά σας είναι που ξέ τρέλαναν τις γκομενες σας
Θα σας τα φάνε τα σκουλήκιαΔεν έχω πορτοφόλι, κύριε.
Θαμμένα τα έχω εις τους κήπους του Ανακτόρου μου.
Τι βλάχο μούρες είναι αυτές;;;;;
Ρωσοποντιες είναι
Εγώ δεν εγραψα «γκομενα»...!Δεν έχω γκόμενα.
ΕυχαριστώΗ καλαισθησία σας αποτελεί γάργαρο και δροσερό νερό στα χείλη του κουρασμένου περιπατητή το θέρος και υπό 45 βαθμούς υπό σκιάν!
Διατηρώνται πεφυλαγμένα εις ατσάλινον λάρνακαν!Θα σας τα φάνε τα σκουλήκια
Η σχέση με τα χρήματα είναι από τις πιο διαχρονικές και σημαντικές στη ζωή μας, καθώς καλύπτουν κάθε πτυχή της μοντέρνας ζωής. Είναι όμως και σημαντική πηγή άγχους, ειδικά όταν κάποιος έχει υποχρεώσεις και αισθάνεται ότι συνεχώς τρέχει για να τις προλάβει.
Πόσες φορές έχει επηρεαστεί ο ύπνος σας όταν σκέφτεστε για τις οικονομικές υποχρεώσεις που ίσως δεν μπορείτε να καλύψετε; Πόσο συχνά υπολογίζετε αν σας φτάνουν τα χρήματα ή βρίσκειτε ότι δεν έχετε τη δυνατότητα να εκπληρώσετε έναν σημαντικό οικονομικό στόχο;
Έρευνες δείχνουν ότι η σχέση με τα χρήματα επηρεάζει κατά πολύ την ψυχική υγεία. Μάλιστα, άνθρωποι που ζουν για χρόνια σε συνθήκες οικονομικής ανασφάλειας ή φτώχειας αντιμετωπίζουν πολύ συχνά προβλήματα με την ψυχική τους υγεία, ως ΥΜΕΙΣ!
Για να έχουμε καλή ζωή δεν αρκεί απλά να επιβιώνουμε και να τα βγάζουμε πέρα οριακά. Χρειάζεται να έχουμε περιθώριο για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας και να βελτιώνουμε τη ζωή μας. Η οικονομική ευεξία, η καλή σχέση με τα χρήματα δηλαδή, είναι ο βασικός τρόπος για να το πετύχουμε, και μέρος της είναι και η αποταμίευση.
Χωρίς αποταμίευση τα 140 είναι πολλά...
Τι να καταλάβει η πλέμπα, κύριε;;;;Ευχαριστώ
ελπίζω να το καταλάβουν μερικοί ότι η ώρα της αλήθειας για τις γυναίκες
είναι το πρωί που είναι άβαφτες
Ναι αλλά και το πολύ σφιξιμο μπορεί να επιφέρει άλλες ψυχικές παθήσεις!Η σχέση με τα χρήματα είναι από τις πιο διαχρονικές και σημαντικές στη ζωή μας, καθώς καλύπτουν κάθε πτυχή της μοντέρνας ζωής. Είναι όμως και σημαντική πηγή άγχους, ειδικά όταν κάποιος έχει υποχρεώσεις και αισθάνεται ότι συνεχώς τρέχει για να τις προλάβει.
Πόσες φορές έχει επηρεαστεί ο ύπνος σας όταν σκέφτεστε για τις οικονομικές υποχρεώσεις που ίσως δεν μπορείτε να καλύψετε; Πόσο συχνά υπολογίζετε αν σας φτάνουν τα χρήματα ή βρίσκειτε ότι δεν έχετε τη δυνατότητα να εκπληρώσετε έναν σημαντικό οικονομικό στόχο;
Έρευνες δείχνουν ότι η σχέση με τα χρήματα επηρεάζει κατά πολύ την ψυχική υγεία. Μάλιστα, άνθρωποι που ζουν για χρόνια σε συνθήκες οικονομικής ανασφάλειας ή φτώχειας αντιμετωπίζουν πολύ συχνά προβλήματα με την ψυχική τους υγεία, ως ΥΜΕΙΣ!
Για να έχουμε καλή ζωή δεν αρκεί απλά να επιβιώνουμε και να τα βγάζουμε πέρα οριακά. Χρειάζεται να έχουμε περιθώριο για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας και να βελτιώνουμε τη ζωή μας. Η οικονομική ευεξία, η καλή σχέση με τα χρήματα δηλαδή, είναι ο βασικός τρόπος για να το πετύχουμε, και μέρος της είναι και η αποταμίευση.
Δεν έχω γκόμενες.Εγώ δεν εγραψα «γκομενα»...!
Εγραψα γκομενες...!!
Ουδόλως μας ενδιαφέρει η άποψις της πλέμπας.Ναι αλλά και το πολύ σφιξιμο μπορεί να επιφέρει άλλες ψυχικές παθήσεις!
πχ να μην απολαμβάνεις κάτι που έχεις την δυνατότητα να το απολαύσεις επειδή νομίζεις ότι θα αδειάσει η μπάνκα σου
Τα σκουλήκια έχουν εξοπλίστει με μπλακ εν ντεκερΔιατηρώνται πεφυλαγμένα εις ατσάλινον λάρνακαν!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....Τα σκουλήκια έχουν εξοπλίστει με μπλακ εν ντεκερ
Σοφον!Τι να καταλάβει η πλέμπα, κύριε;;;;
Αυτοί και τρύπα στον τοίχο να βρούνε, εκστασιάζονται.
αρχιτσιγκούναρος ο άπλας και λαρτζ νηματοθέτης μαςΑυτά τα κάνει μόνο ο ζεμπου
Εσυ είσαι σοβαρο ανηψι
Πας ντουγρου στη πορτοφολα του αρχιτσιγκουναρου
Καλά εντάξειΔεν έχω γκόμενες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ουδόλως μας ενδιαφέρει η άποψις της πλέμπας.
Σοφον!
Εχω ανοίξει δυο τρύπες στο κοντέινερ για να συνουσιάζονται οι Πακι στο τσακίρ κεφι
αρχιτσιγκούναρος ο άπλας και λαρτζ νηματοθέτης μας
να ρωτήσουμε και τους αλπάνιαν κονστρακτορς τι θα πούνε για τη χάρη σας
που έχουν λυσσάξει από τη δίψα μέσα στο κοντεινερ
Άλλο αυτόαρχιτσιγκούναρος ο άπλας και λαρτζ νηματοθέτης μας
να ρωτήσουμε και τους αλπάνιαν κονστρακτορς τι θα πούνε για τη χάρη σας
που έχουν λυσσάξει από τη δίψα μέσα στο κοντεινερ
Εκεί τρώει η πλέμπα.Τι θα γίνει ρε παιδιά θα βιοπορισθουμε σήμερα;;;;
Η μόνο ο νηματοθετης μας θα φορτωθεί πάλι φράγκα που και αυτά δεν τα ξοδεύει;;!!;;!!
Η μεγαλύτερη σπατάλη που κάνει εβδομαδιαίως είναι να τρώει μαριδακι ψιλο στις ψαροταβέρνες της Καλαμαριας
Νωρίς είναι για "βιοπορισμό" ακόμα κοιμούνται οι τηλεφωνήτριεςΤι θα γίνει ρε παιδιά θα βιοπορισθουμε σήμερα;;;;
Η μόνο ο νηματοθετης μας θα φορτωθεί πάλι φράγκα που και αυτά δεν τα ξοδεύει;;!!;;!!
Η μεγαλύτερη σπατάλη που κάνει εβδομαδιαίως είναι να τρώει μαριδακι ψιλο στις ψαροταβέρνες της Καλαμαριας