Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Τι είχατε, τι χάσατε (με αυτό το απαγορευτικό για εσάς "depending of size").NasougamisodineikaiKOLO
Τι είχατε, τι χάσατε (με αυτό το απαγορευτικό για εσάς "depending of size").NasougamisodineikaiKOLO
Δεν τον αναγνωρίζω για τον απλούστατο λόγο ότι ο κ. troubakhs μου δεν είναι ανεψιός μου!
και τώρα ας μιλήσουμε για μια ΑΔΙΚΙΑ...!!!
ΓΙΑΤΙ δεν αναγνωρίσατε και το άμοιρο και αμαλλιαγο ανηψακι σας;;;;;;
Ούτε ο Σκρουτζ δεν ήταν τόσο σκληρός με τα ανηψακια του
Κάνει τίποτα ή τσάμπα το τσιπάρισμα ?Σε μερικές ώρες θα υπάξω δια την 2ην δόσιν του εμβολίου Astra Zeneca.
Φαντάζομαι πως ναι. Αν δεν βοηθούν και τα εμβόλια, τότε ας ετοιμαστούμε για την επιστροφή στην εποχή του Λίθου.Κάνει τίποτα ή τσάμπα το τσιπάρισμα ?
Δεν αντιλέγω έχω κλείσει για pfizer, ελπίζω να ζω μέχρι τη μέρα του ραντεβούΦαντάζομαι πως ναι. Αν δεν βοηθούν και τα εμβόλια, τότε ας ετοιμαστούμε για την επιστροφή στην εποχή του Λίθου.
Βεβαίως κατά την εποχήν εκείνην ομού μετά του κ. popov είχαμε καταστεί ειδικοί εις την επιβίωσιν και δη εις την συλλογήν κυνηγίου και θηλέων και είχαμεν θέσει και τις πρώτες Αρχές διά την ίδρυσιν της Αριστοκρατικής Τάξεως.
ειμαιΔεν τον αναγνωρίζω για τον απλούστατο λόγο ότι ο κ. troubakhs μου δεν είναι ανεψιός μου!
Δυστυχώς όχι, παιδί μου.
Είθε!
Να προσέξεις τις κακές παρέες...Κάποιος πρέπει να της μιλήσει για τα τσιμπιδάκια των φρυδιών
και η βλεφαρίδα too much
κατά τα άλλα καλή θα είναι σε μερικές δεκαετίες
Η Ελπίς πεθαίνει τελευταίαΤι είχατε, τι χάσατε (με αυτό το απαγορευτικό για εσάς "depending of size").
Σε μερικές ώρες θα υπάξω δια την 2ην δόσιν του εμβολίου Astra Zeneca.
Δεν τον αναγνωρίζω για τον απλούστατο λόγο ότι ο κ. troubakhs μου δεν είναι ανεψιός μου!
Φαντάζομαι πως ναι. Αν δεν βοηθούν και τα εμβόλια, τότε ας ετοιμαστούμε για την επιστροφή στην εποχή του Λίθου.
Βεβαίως κατά την εποχήν εκείνην ομού μετά του κ. popov είχαμε καταστεί ειδικοί εις την επιβίωσιν και δη εις την συλλογήν κυνηγίου και θηλέων και είχαμεν θέσει και τις πρώτες Αρχές διά την ίδρυσιν της Αριστοκρατικής Τάξεως.
ΚαλημέραΚαλή αντάμωση στη Κόλαση
Θα είμαι στο 217 καζάνι ευρισκόμενο στον πάτο της κολάσεως
Καλημερα Λατινε γκομενιαρηΚαλημέρα
νομίζω γράφεται κωλάσεως με τόσους κώλους που έχουμε μπλέξει
Το μόνο σίγουρο ειδικά αν δε μας γνωρίσαν καμία φίλη και σε μας που δεν έχουμεΚαλημερα Λατινε γκομενιαρη
Πολύ πιθανό
Θα υπάρχουν και ειδικά καζάνια για αυτούς που είχαν πολλες γκομενες