Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.976
- Πόντοι
- 2.586
Να πω δεν εχεις δικιο ... εχεις και βουνοΡαμολιμέντο, σου έχω παράπονα να ξες...
Τα τηλέφωνα γιατί τα έχουμε;
Να πω δεν εχεις δικιο ... εχεις και βουνοΡαμολιμέντο, σου έχω παράπονα να ξες...
Τα τηλέφωνα γιατί τα έχουμε;
ο κωλογερος ειναι χρεωμενος αλλα κανει την Κινεζικη Κοτα τωρα που ανοιξε η εστιαση! χρωσταει 7-8 μηνες μπριζολακια!!!!! τον ηπιε αμα τον πετυχω!Να ζητάτε από τον κ. κωλόγερο. Έχει πολλά λεφτά. Υπέδειξα στον κ. troubakhs Μου να ζητάει και εκείνος από τον κ. κωλόγερο λεφτά.
Να τον κυνηγήσετε να σας ξεχρεώσει.ο κωλογερος ειναι χρεωμενος αλλα κανει την Κινεζικη Κοτα τωρα που ανοιξε η εστιαση! χρωσταει 7-8 μηνες μπριζολακια!!!!! τον ηπιε αμα τον πετυχω!
Να τον κυνηγήσετε να σας ξεχρεώσει.
Με υποδέχτηκε με την ιατρική της στολή.
και εσυ της "εριξες" ενα εμβόλιο ωμου κρέατος να φανταστω !!!
οι Ρουμάνες τους τις εμαθανΑυτές οι Μολδαβεζικες πίπες πρέπει να διδάσκονται στα πανεπιστήμια.
Ελπίζω το gamieste να είναι με την καλή έννοιαΜε υποδέχτηκε με την ιατρική της στολή.
Αυτές κάνουν και διδακτορικό στις πίπες.οι Ρουμάνες τους τις εμαθαν
Πάντοτε με την καλή έννοια.Ελπίζω το gamieste να είναι με την καλή έννοια
Με υποδέχτηκε με την ιατρική της στολή.
βασικα μονο μια Μολδαβο - ουγκαρεζα εκανε καλυτερη πιπα απ τις ρουμανες ..Αυτές κάνουν και διδακτορικό στις πίπες.
Αχ, Λία.βασικα μονο μια Μολδαβο - ουγκαρεζα εκανε καλυτερη πιπα απ τις ρουμανες ..
Αχ Λια
Είθε να τα καταφέρουμεΠάντοτε με την καλή έννοια.
επειδη τις ειχα δοκιμασει και τις 4 κυρίες η ιεραρχια ειναι οπως την εγραψεςΑχ, Λία.
Αχ, Μελίνα.
Αχ, θεία (γιαγιά τώρα) Ελένη.
Αχ, Ζάνα.