κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.007
- Πόντοι
- 19.795
15 ΜΒ αρχειο. Ακομα κατεβαινει.Έχω κάτι καλό για εσένα, από αυτά που σου αρέσουν. Θα στο στείλω σε μέηλ.
15 ΜΒ αρχειο. Ακομα κατεβαινει.Έχω κάτι καλό για εσένα, από αυτά που σου αρέσουν. Θα στο στείλω σε μέηλ.
Το δεύτερο είναι 17 mb Θα σου αρέσει, άκουσέ με...15 ΜΒ αρχειο. Ακομα κατεβαινει.
Θα στα στείλω υπηρεσιακώς με άλλον τρόπο τότε...Το αρχειο εχει κωδικοποιηθει, λεει, και δεν υποστηριζεται ο κωδικας.
Στειλτα με πμ. ισως να ανοιξουν.Θα στα στείλω υπηρεσιακώς με άλλον τρόπο τότε...
Σε πμ δεν στέλνονται αυτά.Στειλτα με πμ. ισως να ανοιξουν.
οκ.Σε πμ δεν στέλνονται αυτά.
Δοκίμασε σε υπολογιστή να παίξουν. Αλλιώς θα στα στείλω υπηρεσιακώς...
Δεν καταλάβατε καλά, αγαπητέ μου.Μην του τη λέτε του Zebu, έχει λογική αυτό που κάνει. Τον καταλαβαίνω. Όσο πιο μάταιος ο έρωτας για μια γκόμενα τόσο περισσότερο δικαιολογημένο, αναμενόμενο, για να μην πω επιτακτικό είναι το σπορ με τα cg. Επειδή είναι αισθηματίας το κάνει. Όπως κι εγώ. Ούτε την κεράτωσε (ακριβώς) ούτε όμως άφησε τον εαυτό του να γίνει ράκος: "γιατί οι γυναίκες δεν συγχωρούν αυτούς που από έρωτα εκπέσανε" ...
Καλά ρε σεις, άκαρδοι είστε;
Πάλι το ανιψάκι ?Δεν καταλάβατε καλά, αγαπητέ μου.
Με κατηγορούν ότι ερωτεύομαι κάθε τρεις και λίγο εργαζόμενες. Όχι γκόμενες. Έτσι κι αλλιώς δεν κυνηγάω γκόμενες, δεν ξανα μπαίνω σε αυτό το τρυπάκι. Το μεγάλο βάσανο όμως είναι άλλο. Δεν έχω συνουσιασθεί, ούτε καν τις έχω δει μπροστά μου, με καμία από όσες έχετε διαβάσει κριτικές μου.
Ερώτηση. Πως μπορούμε να σας κάνουμε φίλο και να σας ακολουθήσουμε;
Ω συγγνώμη, δεν είχα καταλάβει. Νόμιζα ότι είστε ερωτύλος όπως εγώ. Απολογούμαι.Δεν καταλάβατε καλά, αγαπητέ μου.
Με κατηγορούν ότι ερωτεύομαι κάθε τρεις και λίγο εργαζόμενες. Όχι γκόμενες. Έτσι κι αλλιώς δεν κυνηγάω γκόμενες, δεν ξανα μπαίνω σε αυτό το τρυπάκι. Το μεγάλο βάσανο όμως είναι άλλο. Δεν έχω συνουσιασθεί, ούτε καν τις έχω δει μπροστά μου, με καμία από όσες έχετε διαβάσει κριτικές μου.
Ερώτηση. Πως μπορούμε να σας κάνουμε φίλο και να σας ακολουθήσουμε;
χαχαχαχαχαχαχαχαχα...Πάλι το ανιψάκι ?
ρε συ για ρώτα το τι είναι το αρχοντικό στήσιμο?
ρε συ για ρώτα το τι είναι το αρχοντικό στήσιμο?
Μόλις σας ακολούθησα!Άλλαξα ρυθμίσεις (δεν ξέρω αν έκανα ό,τι έπρεπε)
Είμαι ένα χαρούμενο νικ, παιδί μου και απολαμβάνω την Άνοιξη.γαμησε ο θειος και κανει πηδηματα στα λιβαδια
Ομοίως!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόλις σας ακολούθησα!