Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.425
- Πόντοι
- 28.246
Τι λες ρε! Είμαι εγώ αριστοκράτης;επιβεβαιωθηκα ..Εισαι κλωνος του Bliz
Τι λες ρε! Είμαι εγώ αριστοκράτης;επιβεβαιωθηκα ..Εισαι κλωνος του Bliz
Yes in deed my dear fellow ...!!!Τι λες ρε! Είμαι εγώ αριστοκράτης;
1. Τις κριτικές τις γράφεις εσύ ή άλλος ;Ρώτα και τον popov τι τραβάει που του λείπουν συνέχεια λεφτά από το κομπόδεμα. Από αυτόν τα βουτάει, εμένα διαβάλλει.
Ισα μωρή λουλου που μας κανεις και το θιγμένοΡαμολιμέντο και καρελάκος. Προσπαθώ να κάνω παράθεση πότε στον έναν πότε στον άλλον αλλά εσείς βαράτε απανωτά και αλύπητα. Δεν σας προλαβαίνω. Ρίχτε να δω τι θα καταλάβετε.
αυτό ειναι κάτι σαν το υπάγω για βιοπορισμό του πορνόγερου;Πάω να φτιάξω καφέ.
Τον μπλιζ δεν τον πιάνει κανένας «βιοποριστης» επι γηςεπιβεβαιωθηκα ..Εισαι κλωνος του Bliz
Αφού το λες εσύ για την Molly κάτι θα ξέρεις. Θα την βάλω στα υπόψιν.Ισα μωρή λουλου που μας κανεις και το θιγμένο
Κοντεύεις να γαμησεις και τις θηλυκές γάτες στη Θησεως
ΥΓ: να πας να βιοποριστεις την Molly του γκλαμουρα
Όχι, λύσσαξες.αυτό ειναι κάτι σαν το υπάγω για βιοπορισμό του πορνόγερου;
Αφού το λες εσύ για την Molly κάτι θα ξέρεις. Θα την βάλω στα υπόψιν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι, λύσσαξες.
Εσύ ρε Τζιμάρα τα κορασίδια του Glamouρα από κει που τα βρίσκεις; Φτάνει η τσουτσού σου μέχρι Αθήνα;
Είπα και ελαλησα ?
Ρε συ, αυτός όταν κατουράει, αντί να την τινάξει με το χέρι την κλωτσάει με το πόδι.Εσύ ρε Τζιμάρα τα κορασίδια του Glamouρα από κει που τα βρίσκεις; Φτάνει η τσουτσού σου μέχρι Αθήνα;
Προσεξε από την Καλλιθέα μέχρι τη Συγγρου όταν τον απλώσω φτάνει εύκολαΕσύ ρε Τζιμάρα τα κορασίδια του Glamouρα από κει που τα βρίσκεις; Φτάνει η τσουτσού σου μέχρι Αθήνα;
Oλες τις αλλες ωρες τον εχεις μεσα στο μουνι τους;Είμαι μεγάλος και ανίκανος άνθρωπος και δεν τον βγάζω έξω παρά μόνο για κατούρημα.
Καλός είσαι και του λόγου σου.Oλες τις αλλες ωρες τον εχεις μεσα στο μουνι τους;
Τουλαχιστον πας συχνα για κατουρημα;
Ο πιο κωλο-γερος απο ολους εδω μεσα.Καλός είσαι και του λόγου σου.
Ο πιο κωλακιας εδώ μέσα θες να πειςΟ πιο κωλο-γερος απο ολους εδω μεσα.
Έχω κάτι καλό για εσένα, από αυτά που σου αρέσουν. Θα στο στείλω σε μέηλ.Ο πιο κωλο-γερος απο ολους εδω μεσα.
Εμενα ξεχασες να με χαιρετησεις. Μονο τα παιδγια.Παιδγια ατού τα λερ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο πιο κωλακιας εδώ μέσα θες να πεις
Στειλτο να το εχω στα υπ οψιν. Για τον Νοεμβρη.Έχω κάτι καλό για εσένα, από αυτά που σου αρέσουν. Θα στο στείλω σε μέηλ.
Μόλις τα έστειλα...Στειλτο να το εχω στα υπ οψιν. Για τον Νοεμβρη.