κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.951
- Πόντοι
- 19.795
40 τοις εκατο.Τί συνταγές μαγειρικής λές βρε;
Aυτό έτσι όπως το κόβω για εντριβές κάνει ταμάμ, 90% αλκοόλ πρέπει να έχει.
40 τοις εκατο.Τί συνταγές μαγειρικής λές βρε;
Aυτό έτσι όπως το κόβω για εντριβές κάνει ταμάμ, 90% αλκοόλ πρέπει να έχει.
γαμανε οι Μολδαβες θειο...δωσε μια 300ρου να παω να δω καποιες που ξερω
Με κολακευετε κυριε. Φευ, αρκετα περισσοτερα.16 χρόνια.
Δεν Υπάρχει Μανάρι είπαμεΟ νηματοθετης εχει καμια βραδυνη υποχρεωση με την Μαναρι και ειναι τετοια ωρα εδω;
Ρε υπαρχει λεμε!Δεν Υπάρχει Μανάρι είπαμε
Καλώς τον Αγαπούλη μας!Ο νηματοθετης εχει καμια βραδυνη υποχρεωση με την Μαναρι και ειναι τετοια ωρα εδω;
δεν υπαρχει,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕΡε υπαρχει λεμε!
Άλλη μια φορά λαρτζερ δαν γιουνιβερς...Φέρτε τις σε εμένα και εγώ θα τις δώσω όσα θέλουν. Σεις θα εισπράξετε τα Ευχαριστώ μου.
Δεν υπαρχει Μαναρι......μαναρι υπαρχει. ΕΙΠΑΜΕ.Ρε υπαρχει λεμε!
Δεν ειμαι σας.Καλώς τον Αγαπούλη μας!
Δεν υπάρχει Μανάρι.Δεν Υπάρχει Μανάρι είπαμε
Θα μου τις γνωρίσετε;;;Τρουμπ! βρήκα 2 Μολδαβές300+300=600 Ο κ.Μπλίζ θα μας τα δώκει είναι γνωστός ανοιχτοχέρης
Κουβαρντάς ο θείος σου τρουμπηΦέρτε τις σε εμένα και εγώ θα τις δώσω όσα θέλουν. Σεις θα εισπράξετε τα Ευχαριστώ μου.
Τρουμπακη, το μεσημερι που κοιμοτανε του βουτηξα 150 ευρω απο την τσέπη του μπλιζ. Τα θέλεις η οχι; Μην δωσεις σημασια, απο εγωισμο για να μην παραδεχτει οτι την πατησε θα πει οτι δεν του λειπει φραγκο.δεν υπαρχει,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ
Τωρα θα τους κανει προταση και θα σας τις φαει.Τρουμπ! βρήκα 2 Μολδαβές300+300=600 Ο κ.Μπλίζ θα μας τα δώκει είναι γνωστός ανοιχτοχέρης
Είσθε όμως Αγαπούλης..Δεν ειμαι σας.
εννοώ σε κατορθώματα16 χρόνια.
Απλά θέλω να μου τις γνωρίσει.Τωρα θα τους κανει προταση και θα σας τις φαει.
Δεν έχετε άδικο!εννοώ σε κατορθώματα
Ασφαλως, αλλα οχι σας.Είσθε όμως Αγαπούλης..
παμε διο...θα καθαρισει ο θειοςΤρουμπ! βρήκα 2 Μολδαβές300+300=600 Ο κ.Μπλίζ θα μας τα δώκει είναι γνωστός ανοιχτοχέρης