troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.005
- Πόντοι
- 5.506
δεν εχει τα γυαλια τα καλα παππου....τα πουλησεΜολδαβοουκρανις. Αλλα μην εισθε αδιακριτος οπως σαφως και σοφα ειπε και το μειρακιον.
δεν εχει τα γυαλια τα καλα παππου....τα πουλησεΜολδαβοουκρανις. Αλλα μην εισθε αδιακριτος οπως σαφως και σοφα ειπε και το μειρακιον.
Είναι φίδι ο κ. troubakhs μου.Οχι ρέεεεεεεεεεεεεε, ΟΧΙ!!!! τέτοια μέρα χαράς
Μολδαβοουκρανις. Αλλα μην εισθε αδιακριτος οπως σαφως και σοφα ειπε και το μειρακιον.
Οχιά τριμούτσουνη.δεν εχει τα γυαλια τα καλα παππου....τα πουλησε
Πρεπει να το καταναλωσω εντος 15 ημερων πριν ερθει ο εισαγγελεας και το δει. Μαγειρικες συνταγες με κονιακ, ευπροσδεκτες.Moldova
ΌχιΈχει μία φίλη να μου γνωρίσει;;;
Ωραήα υπάρχει η Μολδαβίς.
Ε μα σας σπάσει τα μπαλακια με τον Δεν Υπάρχει και Δεν Υπάρχει...!!!!
Ναι κυριε πορνοθετα ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΛΔΑΒΟΟΥΚΡΑΝΙΣ!!!
Είμαστε άντρες και το λέμε ορθά και ξάστερα
μιλα ρε συ με λιγο σεβασμο
Και μετά να μπαίνετε εδώ και να κλαίτε ότι δεν συνουσιάζεσθε...Πρεπει να το καταναλωσω εντος 15 ημερων πριν ερθει ο εισαγγελεας και το δει. Μαγειρικες συνταγες με κονιακ, ευπροσδεκτες.
Σαφες το σοφον.
γαμανε οι Μολδαβες θειο...δωσε μια 300ρου να παω να δω καποιες που ξερωΩραήα υπάρχει η Μολδαβίς.
Φίλες της υπάρχουν;;;
Είμαι συνταξιούχος του ΟΓΑ. Που αλλού θα βρουν τόσα χρήματα;;;
Αγαπητέ κ. κωλόγερε κάπου μας μπερδεύεται ?Μολδαβοουκρανις. Αλλα μην εισθε αδιακριτος οπως σαφως και σοφα ειπε και το μειρακιον.
Πόσο θα ήθελα να έχω έναν ανεψιό σαν εσάς ... Κρίμα που δεν έχω.μιλα ρε συ με λιγο σεβασμο
Δεν συνουσιαζομαι κυριε. Κανενα γαμησι ριχνω, καθε εξι μηνες.Και μετά να μπαίνετε εδώ και να κλαίτε ότι δεν συνουσιάζεσθε...
Ντροπή να βρίζεις το ανηψακι σουΟχιά τριμούτσουνη.
Κατι δεκαετιες. Πιθανον 2 γεματες.Αγαπητέ κ. κωλόγερε κάπου μας μπερδεύεται ?
γιατί αποκαλείτε τον Τζιμάρα μειράκιο και Τζιμάκο?
Πόσο τον έχετε προσπεράσει???
Φέρτε τις σε εμένα και εγώ θα τις δώσω όσα θέλουν. Σεις θα εισπράξετε τα Ευχαριστώ μου.γαμανε οι Μολδαβες θειο...δωσε μια 300ρου να παω να δω καποιες που ξερω
Τί συνταγές μαγειρικής λές βρε;Πρεπει να το καταναλωσω εντος 15 ημερων πριν ερθει ο εισαγγελεας και το δει. Μαγειρικες συνταγες με κονιακ, ευπροσδεκτες.
16 χρόνια.Κατι δεκαετιες. Πιθανον 2 γεματες.