Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Είμαι οκ και σ ευχαριστώ, αλλά το να είσαι οκ δεν είναι λόγος διαφήμισης.
Δεν ήρθα για να "πουλήσω" ασέβεια σε κανέναν, αν έχετε συνδυάσει για κάποιο δικό σας λόγο την λέξη ''τύπε'' ως λέξη που προσδίδει ασέβεια μπορώ να μην συμφωνήσω.
Η χρήση της και το ύφος της σε συνδυασμό με την τοποθέτηση μπορεί να την χαρακτηρίσει, μην μπούμε σε λεπτομέρειες , είναι και αργά.
Dr Νιπλη δεν νομίζω ότι η λέξη τυπε είναι κάτι ευγενικό να λέγεται όταν προσφωνείς κάποιον. Δεν είναι στην έξω ζωή και εάν έγινε «αποδεκτό» από κάποιους στο σαη δεν σημαίνει ότι είναι και αρεστό.
Όταν πρωτομπηκα στο σάιτ το 2018 και με αποκάλεσε ο μαλλιάς «τυπε» στραβωσα αμέσως. Εκείνος το χρησιμοποίησε ειρωνικά για κάτι. Αλλοι το χρησιμοποιούν για χαβαλέ. Τέλος πάντων εμένα δεν με χαλάνε τέτοια πχια όμως εδώ μέσα δεν μιλάμε ετσι ο ένας στον άλλο. Γελάω με πολλά που γράφεις και δεν εχω θέμα μαζί σου πάντως όπως και να το δω δεν μου αρέσει το τυπε να το βλέπω... προσωπικά το γερνω προς τα αρνητικά... άποψη μου! :hi:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.713
Πόντοι
12.756
Κακώς το πήρες στραβά αυτό που σου έγραψε.
Φυσικά και ο καθένας είναι υπεύθυνος γι αυτά που γράφει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμπεριφορές περίεργες και χωρίς ίχνος σεβασμού είναι αποδεκτές.
Στο συγκεκριμένο νήμα έχουμε ταλαιπωρηθεί κατά καιρούς από περίεργους τύπους και το τελευταίο που θέλουμε είναι μία ακόμα επανάληψη. Μπορεί να μας χαρακτηρίζουν περίεργους ή όπως αλλιώς θέλουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε μας νοιάζει.
Τώρα για την «αναφορά» που έγραψες. Ούτε εγώ ούτε ο Τζίμης έχουμε πατήσει ποτέ το κουμπί, δεν χρειάζεται και δεν είναι το στυλ μας.

Δεν πήρα τίποτα στραβά, τουναντίον θα έλεγα, χαίρομαι για τέτοιου ύφους μηνύματα.
Λυπάμαι αν έχετε ταλαιπωρηθεί, αλλά δεν νομίζω να έχω συντελέσει σε αυτό.
Δεν έχω καμία διάθεση επανάληψης και δεν χαρακτήρισα κανένα ( αν εξαιρέσεις το τύπε που είναι προσφώνηση ) .
Δεν έγραψα για σένα ή για τον Τζιμη για την αναφορά, μίλησα γενικά, αλλα και εσυ ή ο Τζίμης (σορρυ που χρησιμοποιω εσας σαν παραδειγμα) αν το κάνετε δεν παίζει κάποιο θέμα απο μέρος μου.
Είναι επιλογή σας , και εγω δεν ειμαι εδω για να κρίνω τις επιλογές κανενός.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.616
Πόντοι
25.467
Κακώς το πήρες στραβά αυτό που σου έγραψε.
Φυσικά και ο καθένας είναι υπεύθυνος γι αυτά που γράφει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμπεριφορές περίεργες και χωρίς ίχνος σεβασμού είναι αποδεκτές.
Στο συγκεκριμένο νήμα έχουμε ταλαιπωρηθεί κατά καιρούς από περίεργους τύπους και το τελευταίο που θέλουμε είναι μία ακόμα επανάληψη. Μπορεί να μας χαρακτηρίζουν περίεργους ή όπως αλλιώς θέλουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε μας νοιάζει.
Τώρα για την «αναφορά» που έγραψες. Ούτε εγώ ούτε ο Τζίμης έχουμε πατήσει ποτέ το κουμπί, δεν χρειάζεται και δεν είναι το στυλ μας.

Αγαπητέ κ. Καλωδιωμένε,

Ξέρετε πόσο εκτιμώ, τόσο εσάς, όσο και τον φίλτατο κ. Ποπόφ.

Επιτρέψτε όμως να πω, πως κι εγώ "στραβά" θα εκλάμβανα μια, ας την πούμε, "αδιαπραγμάτευτη" σύσταση με το "καλημέρα σας". Πόσο μάλλον όταν αυτή αφορά έναν όρο πολύ διαδεδομένο στον παρόντα, που είναι σχετικά "αχρωμάτιστος".

Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον κ. Ποπόφ, και επειδή είμαι σε θέση να ξέρω το πόσο ευγενής είναι, φρονώ ότι θα μπορούσε να είναι πιο ευπροσήγορος στην διατύπωσή του.

Συγγνώμην αν ενόχλησα.

Την καλημέρα μου.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
συμφωνώ με τους άνωθι κυρίους, το "τύπε" είναι πρωτίστως αντιαισθητικό αλλά στον αντίποδα μην γινόμαστε και τυπολάτρες :)

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο, εντελώς καλοπροαίρετα...
Αφού στο νήμα γράφετε αποκλειστικά συγκεκριμένα άτομα, έχετε φτάσει σε σημείο να μπλοκάρετε ¨ανεπιθύμητους¨ και γενικά υπάρχει ένα τύπου 'face control' για το ποιος συμμετέχει ή όχι, ποιο το νόημα ακριβώς? Γιατί δεν κάνετε μια ομαδική στο messenger να τα λέτε?

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.538
Πόντοι
4.096
Δεν πήρα τίποτα στραβά, τουναντίον θα έλεγα, χαίρομαι για τέτοιου ύφους μηνύματα.
Λυπάμαι αν έχετε ταλαιπωρηθεί, αλλά δεν νομίζω να έχω συντελέσει σε αυτό.
Δεν έχω καμία διάθεση επανάληψης και δεν χαρακτήρισα κανένα ( αν εξαιρέσεις το τύπε που είναι προσφώνηση ) .
Δεν έγραψα για σένα ή για τον Τζιμη για την αναφορά, μίλησα γενικά, αλλα και εσυ ή ο Τζίμης (σορρυ που χρησιμοποιω εσας σαν παραδειγμα) αν το κάνετε δεν παίζει κάποιο θέμα απο μέρος μου.
Είναι επιλογή σας , και εγω δεν ειμαι εδω για να κρίνω τις επιλογές κανενός.

Δεν έχεις συμβάλει στην ταλαιπωρία, την αναφορά στο παρελθόν την έκανα για να δώσω να καταλάβεις ότι δεν είμαστε κάποιοι που ξυπνήσαμε ένα πρωί - στην προκειμένη περίπτωση προς ξημέρωμα - και ενοχληθήκαμε από μία λέξη.
Προχωράμε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.713
Πόντοι
12.756
Dr Νιπλη δεν νομίζω ότι η λέξη τυπε είναι κάτι ευγενικό να λέγεται όταν προσφωνείς κάποιον. Δεν είναι στην έξω ζωή και εάν έγινε «αποδεκτό» από κάποιους στο σαη δεν σημαίνει ότι είναι και αρεστό.
Όταν πρωτομπηκα στο σάιτ το 2018 και με αποκάλεσε ο μαλλιάς «τυπε» στραβωσα αμέσως. Εκείνος το χρησιμοποίησε ειρωνικά για κάτι. Αλλοι το χρησιμοποιούν για χαβαλέ. Τέλος πάντων εμένα δεν με χαλάνε τέτοια πχια όμως εδώ μέσα δεν μιλάμε ετσι ο ένας στον άλλο. Γελάω με πολλά που γράφεις και δεν εχω θέμα μαζί σου πάντως όπως και να το δω δεν μου αρέσει το τυπε να το βλέπω... προσωπικά το γερνώ προς τα αρνητικά... άποψη μου! :hi:
Τζίμη κανένα πρόβλημα, κατανοώ αυτό που γράφεις, σιγουρα μπορει να σε ενοχλει οτι κρίνεις εσύ και όχι βαση γνώμης άλλων.
Δεν μπηκα εδω μέσα για να απαιτήσω την αποκλειστικότητα της χρήσης του "τύπε", αλλά όχι και να μου απαγορευτεί μία λέξη που όπως λες και εσυ ο καθένας την χρησιμοποιει είτε για χαβαλε είτε για ειρωνία είτε για κάτι άλλο.
Επειδη εχουμε βρεθεί και σε άλλα νήματα και νιωθω λίγο πιο άνετα να σε διαβεβαιώσω οτι η χρήση της λέξης απο εμένα προς εσενα δεν έχει καμία κακοβουλη διάθεση, αν ομως παρόλα αυτα εσυ νιώσεις οτι προσβλήθηκες ή οτι δεν τήρησα αυτες τις τελευταιες 2 γραμμες που γραφω σε αυτο το μήνυμα θα κατανοήσω οπως και να 'χει να μου κάνεις αναφορά ή μου ζητησεις τον λόγο κτλ.
:hi:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Νομίζω ότι ο φιλος popov μίλησε γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια του.

Ας αποδεχτούμε όμως όλοι ότι ο ντοκτορ νιπλης κατάλαβε και μόνος του ότι το τυπε δεν το «δουλευουμε» πολύ στο νήμα μας και το γύρισε στο «αγορινα». Το κατάλαβε και μόνος του νομίζω. Αλλιώς τον προσφωνούσα εγώ και αλλιώς εκείνος.

Πάντως όταν μιλάμε για σοβαρά νικ τότε δεν υπάρχει θέμα πιστεύω.
Όταν μιλάμε για πουσι, ψυχοπαθής, και διάφορους άλλους μπερδεψακηδες που βρίσκουν την ευκαιρία να πετάξουν μια μαλακια/ηλιθιότητα τότε ναι δεν νομίζω ότι πρέπει να τους δίνουμε «πάσες».

Τα σοβαρά νικ φαινονται :hi:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.713
Πόντοι
12.756
Δεν έχεις συμβάλει στην ταλαιπωρία, την αναφορά στο παρελθόν την έκανα για να δώσω να καταλάβεις ότι δεν είμαστε κάποιοι που ξυπνήσαμε ένα πρωί - στην προκειμένη περίπτωση προς ξημέρωμα - και ενοχληθήκαμε από μία λέξη.
Προχωράμε.
Κατανοώ τι θες να πεις και το σέβομαι , γι αυτο και εγω δεν σας φερθηκα σαν καποιοι που ξυπνησαν ενα πρωι κτλ οπως λες

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.538
Πόντοι
4.096
Αγαπητέ κ. Καλωδιωμένε,

Ξέρετε πόσο εκτιμώ, τόσο εσάς, όσο και τον φίλτατο κ. Ποπόφ.

Επιτρέψτε όμως να πω, πως κι εγώ "στραβά" θα εκλάμβανα μια, ας την πούμε, "αδιαπραγμάτευτη" σύσταση με το "καλημέρα σας". Πόσο μάλλον όταν αυτή αφορά έναν όρο πολύ διαδεδομένο στον παρόντα, που είναι σχετικά "αχρωμάτιστος".

Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον κ. Ποπόφ, και επειδή είμαι σε θέση να ξέρω το πόσο ευγενής είναι, φρονώ ότι θα μπορούσε να είναι πιο ευπροσήγορος στην διατύπωσή του.

Συγγνώμην αν ενόχλησα.

Την καλημέρα μου.
Το γνωρίζω αγαπητέ μου φίλε.

Έχεις δίκιο ότι ο όρος είναι διαδεδομένος στο μπου αλλά όχι στο παρόν νήμα.

Ο φίλος popov έχει τη δική του σκέψη και σίγουρα θυμάται το παρελθόν και δε θέλει να δει κάποιο κακό ριμέικ καταστάσεων.

Ξέρεις ότι γενικά μου αρέσει να λειαίνω τις γωνίες και να μην είμαι απόλυτος, τουλάχιστον όχι συχνά και να ακούω το συνομιλητή πριν τον κατατάξω σε κάποια κατηγορία. Το ίδιο έκανα και με τον nipple.

Φυσικά δεν ενοχλείς ποτέ, τουλάχιστον εμένα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.616
Πόντοι
25.467
συμφωνώ με τους άνωθι κυρίους, το "τύπε" είναι πρωτίστως αντιαισθητικό αλλά στον αντίποδα μην γινόμαστε και τυπολάτρες :)

Ιστορικά, η πρώτη του εμφάνιση (δια πληκτρολογίου) του μακαρίτη του απόλυτου, έγινε με περιπαικτική διάθεση, και καθιερώθηκε ως προσφώνηση που προϊδεάζει τρολλάρισμα.

Στην προκειμένη, έχω την εντύπωση πως και ο κ. Μουνιπουλόβερ το χρησιμοποίησε με αυτή την ιδιότητα, και με την ανάλογη διάθεση.

Όσοι δε τυχαίνει να γνωρίζουν και το στυλ γραφής του, ξέρουν πως δεν μασά τα λόγια του και δεν κρύβεται πίσω από λέξεις. Κοντολογίς, όταν θέλει να προσβάλλει κάποιον δεν το κάνει διακριτικά. Τον προσβάλλει. Τελεία και παύλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Η αληθεια ειναι οτι με την ανυπαρξια mods πρεπει να υπαρχει μια στοιχειωδη ευγενεια γιατι αλλιως μπορει να γινει ολοκαυτωμα απο προσβολες. :P

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.616
Πόντοι
25.467

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Το νικ "απεβίωσε". Όχι ο μαριονετίστας που το χειριζόταν. :)

Σας ευχαριστώ για την διευκρίνιση, περιττό να πλέξω το εγκώμιο του εν λόγω, η παλαιά γενιά του απεδωσε τις δεουσες τιμές

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Τζίμη κανένα πρόβλημα, κατανοώ αυτό που γράφεις, σιγουρα μπορει να σε ενοχλει οτι κρίνεις εσύ και όχι βαση γνώμης άλλων.
Δεν μπηκα εδω μέσα για να απαιτήσω την αποκλειστικότητα της χρήσης του "τύπε", αλλά όχι και να μου απαγορευτεί μία λέξη που όπως λες και εσυ ο καθένας την χρησιμοποιει είτε για χαβαλε είτε για ειρωνία είτε για κάτι άλλο.
Επειδη εχουμε βρεθεί και σε άλλα νήματα και νιωθω λίγο πιο άνετα να σε διαβεβαιώσω οτι η χρήση της λέξης απο εμένα προς εσενα δεν έχει καμία κακοβουλη διάθεση, αν ομως παρόλα αυτα εσυ νιώσεις οτι προσβλήθηκες ή οτι δεν τήρησα αυτες τις τελευταιες 2 γραμμες που γραφω σε αυτο το μήνυμα θα κατανοήσω οπως και να 'χει να μου κάνεις αναφορά ή μου ζητησεις τον λόγο κτλ.
Νιπλη αυτά που γράφεις για αναφορά τα θεωρώ βλακείες. Είμαστε σοβαροί άνθρωποι και ξέρουμε ποτέ γράφουμε για πλάκα και ποτέ κάποιος μας ειρωνεύεται. Εγώ εννοείται ότι το πήρα στην πλάκα απλά δεν το δουλευουμε πολύ εδώ :)

Κακώς το κάναμε τόσο θέμα.
Δεν υπήρχε λόγος.

Εννοείται φυσικά όμως ότι σεβόμενος τους τρόπους «συμπεριφοράς» που έχουμε σε αυτό το νήμα αν εμπαινες συνέχεια και με αποκαλούσες «τυπε» θα σου έστελνα ένα πμ και θα σου έγραφα να μην με λες έτσι.

Εδώ μιλάμε με το σεις και με το σας... όπως πορνογερος... πορνοδιεστραμενος... γερομπισμπικης... κτλ :tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.713
Πόντοι
12.756
Εννοείται φυσικά όμως ότι σεβόμενος τους τρόπους «συμπεριφοράς» που έχουμε σε αυτό το νήμα αν εμπαινες συνέχεια και με αποκαλούσες «τυπε» θα σου έστελνα ένα πμ και θα σου έγραφα να μην με λες έτσι.

Αυτη η γραμμη μου επιβεβαίωσε οτι δεν έχω κανει λαθος στην εκτίμηση που τρέφω προς το πρόσωπο σου εδω και καιρό.

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Νομίζω ότι ο φιλος popov μίλησε γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια του.

Ας αποδεχτούμε όμως όλοι ότι ο ντοκτορ νιπλης κατάλαβε και μόνος του ότι το τυπε δεν το «δουλευουμε» πολύ στο νήμα μας και το γύρισε στο «αγορινα». Το κατάλαβε και μόνος του νομίζω. Αλλιώς τον προσφωνούσα εγώ και αλλιώς εκείνος.

Πάντως όταν μιλάμε για σοβαρά νικ τότε δεν υπάρχει θέμα πιστεύω.
Όταν μιλάμε για πουσι, ψυχοπαθής, και διάφορους άλλους μπερδεψακηδες που βρίσκουν την ευκαιρία να πετάξουν μια μαλακια/ηλιθιότητα τότε ναι δεν νομίζω ότι πρέπει να τους δίνουμε «πάσες».

Τα σοβαρά νικ φαινονται :hi:
Ειστε προπετης και ρατσιστης κυριε.

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Θα κρινουνε τη σοβαροτητα των nickname αυτοι που βαλανε τιτλο σε thread μικροτσουτσουνοι.
Τι αλλο θα διαβασω. Στο δημοτικο παιζει να ειχα καλυτερη εμπνευση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom