Στο παρόν νήμα, κ. Νipple, η προσφώνηση "τύπε" αν δεν αποτελεί προσβολή, τουλάχιστον ισοδυναμεί με απαξίωση. Και θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι εδώ μέσα τα μέλη του νήματός μας, έχουν αλληλοσεβασμό και πολλοί μάλιστα, προσωπική γνωριμία-φιλία στην κανονική ζωή.
κ. Popov.
Ας ξεκινήσω με τις ευχές μου προς το πρόσωπο σας, και συνεχίζοντας να δηλώσω ότι δεν βρήκα κάπου μπαίνοντας στο νήμα οδηγίες φρασεολογίου κτλ, αλλιώς θα τις είχα ακολουθήσει.
Πέραν όμως αυτού, οι συνάδελφοι που ανέφερα έτσι έχουν κάθε δικαίωμα να αναφέρουν το πόστ μου στην ομάδα διαχείρισης του site αν αισθάνονται οτι προσβλήθηκαν, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό.
Δεν με αφορά προσωπικά αν γνωρίζεστε ή όχι μεταξύ σας , αυτό είναι δικό σας θέμα και δεν έχω κανέναν λόγο αλλά επίσης και καμία υποχρέωση.
Είμαι της άποψης, και δικαιούμαι να την έχω, ότι μεμονωμένες λέξεις δεν χαρακτηρίζουν τις περισσότερες φορές όλο το κείμενο και οπωσδήποτε την διάθεση για την τήρηση του σεβασμού ή όχι προς το πρόσωπο που απευθύνεται αυτό. Μην μπω σε παραδείγματα είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε όλοι σας άπειρα.
Ζήτησα από μέλος του νήματος εδώ να μπω, και ας το πούμε έτσι λίγο πιο λαικά , δεν μου αρνήθηκε ή με απέτρεψε.
Κλείνοντας, είμαι υπεύθυνος εγώ γι' αυτά που γράφω και ανεβάσω σε όλα τα νήματα, και θα χρησιμοποιώ τις λέξεις που κρίνω ο ίδιος ότι χρειάζονται.