Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.538
Πόντοι
4.096
ανολαγα τις δοσεις που θέλεις να κάνεις , εμεις αφηνουμε τον ασθενη να αποφασίσει ανάλογα με το ποσο σίγουρος θελει να αισθάνεται , μπορει να κάνει και 7 δόσεις , δεν παιζει θεμα
και να τις βάλει ολες στην πιστωτική του
Γενίκα αυτη την στιγμη παιζουμε αναλογα την περίπτωση , αν εχει ΑΜΚΑ ειναι λιγο χαμηλότερη η τιμή, αν οχι που παει να πει εισαι περίπου παράνομα εδω βαράμε στο κεφαλι τιμες

Τωρα τιμολόγιο δεν μπορω να δωσω γιατι ειναι αναλογα την περίοδο και τι εχει αρπαξει ο ΑΘηναιος
αλλα παμε απο 350 ευρω και ανεβαινουμε
Ε ναι μισές δουλειές θα κάνουμε :dunno:
Τζίμη προχώρα, 350€ δεν είναι τίποτα.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
ανολαγα τις δοσεις που θέλεις να κάνεις , εμεις αφηνουμε τον ασθενη να αποφασίσει ανάλογα με το ποσο σίγουρος θελει να αισθάνεται , μπορει να κάνει και 7 δόσεις , δεν παιζει θεμα
και να τις βάλει ολες στην πιστωτική του
Γενίκα αυτη την στιγμη παιζουμε αναλογα την περίπτωση , αν εχει ΑΜΚΑ ειναι λιγο χαμηλότερη η τιμή, αν οχι που παει να πει εισαι περίπου παράνομα εδω βαράμε στο κεφαλι τιμες

Τωρα τιμολόγιο δεν μπορω να δωσω γιατι ειναι αναλογα την περίοδο και τι εχει αρπαξει ο ΑΘηναιος
αλλα παμε απο 350 ευρω και ανεβαινουμε
Σωστούς και αρκετά οικονομικούς σας βρίσκω :coffee:

Εκτελείτε λειτούργημα!!!

Ο Ιπποκρατης εσάς είχε στο μυαλό του όταν έγραφε τον όρκο :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.713
Πόντοι
12.756
Σωστούς και αρκετά οικονομικούς σας βρίσκω :coffee:

Εκτελείτε λειτούργημα!!!

Ο Ιπποκρατης εσάς είχε στο μυαλό του όταν έγραφε τον όρκο :confused:
τύπε αν θες να περάσεις την σειρά και να βρεθεις πρωτος στο γκισε πρεπει να πληρωσεις
απο μικρο σε αυτη την χώρα αυτο σε μαθαινουν
εδω στην εφορία πας και κατι πρεπει να δωσεις ΑΠΛΑ για να σε εξυπηρετησουν
Εμεις ειμαστε μπουμπουκια μπροστα τους

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
τύπε αν θες να περάσεις την σειρά και να βρεθεις πρωτος στο γκισε πρεπει να πληρωσεις
Φυσικά.... δεν χώρα αμφιβολία περι τούτου...!!

Είναι μύθος ότι τα «φακελάκια» τα εφηύραν οι ιατροί!!!

Κακοήθειες ανταγωνιστών :coffee: :tooth:

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.538
Πόντοι
4.096

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.713
Πόντοι
12.756
Φυσικά.... δεν χώρα αμφιβολία περι τούτου...!!

Είναι μύθος ότι τα «φακελάκια» τα εφηύραν οι ιατροί!!!

Κακοήθειες ανταγωνιστών :coffee: :tooth:
εμεις ειμαστε η νέα γενιά αγορίνα
εχουμε εγκλιματιστεί με το παρόν και τις τεχνολογίες
δεν μπλεκουμε με φακελάκια
ερχεσαι μας αφηνεις μια prepaid καρτα τραπέζης και κάνεις την δουλεια σου
και επισης μολις βαλαμε και την υπηρεσία paypal , μας στελνεις χρηματα σαν family and friends , δεν αναφερεις τιποτα αλλο ομως

Ακους εκει φακελάκια , απεταξάμην - απεταξαμην

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Στο παρόν νήμα, κ. Νipple, η προσφώνηση "τύπε" αν δεν αποτελεί προσβολή, τουλάχιστον ισοδυναμεί με απαξίωση. Και θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι εδώ μέσα τα μέλη του νήματός μας, έχουν αλληλοσεβασμό και πολλοί μάλιστα, προσωπική γνωριμία-φιλία στην κανονική ζωή.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
εμεις ειμαστε η νέα γενιά αγορίνα
εχουμε εγκλιματιστεί με το παρόν και τις τεχνολογίες
δεν μπλεκουμε με φακελάκια
ερχεσαι μας αφηνεις μια prepaid καρτα τραπέζης και κάνεις την δουλεια σου
και επισης μολις βαλαμε και την υπηρεσία paypal , μας στελνεις χρηματα σαν family and friends , δεν αναφερεις τιποτα αλλο ομως

Ακους εκει φακελάκια , απεταξάμην - απεταξαμην
Τι λες ρε παιδί μου :coffee:

Εσείς έχετε «εγκληματιστει» για τα καλά :hi:

Κλινική - τραπεζα έχετε γίνει :headbaning1:

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.538
Πόντοι
4.096
Στο παρόν νήμα, κ. Νipple, η προσφώνηση "τύπε" αν δεν αποτελεί προσβολή, τουλάχιστον ισοδυναμεί με απαξίωση. Και θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι εδώ μέσα τα μέλη του νήματός μας, έχουν αλληλοσεβασμό και πολλοί μάλιστα, προσωπική γνωριμία-φιλία στην κανονική ζωή.

Αυτό που λέει ο φίλος popov είναι πέρα για πέρα αλήθεια, οι σχέσεις πολλών εδώ μέσα είναι πραγματικές και όχι ιντερνετικές.

Ο σεβασμός στο συγκεκριμένο νήμα είναι βασικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο για όλους. Δεν είναι θέμα μαγκιάς ούτε παραξενιάς.
Καλοπροαίρετα στα γράφω γιατί πιστεύω ότι είσαι οκ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.713
Πόντοι
12.756

κ. Popov.
Ας ξεκινήσω με τις ευχές μου προς το πρόσωπο σας, και συνεχίζοντας να δηλώσω ότι δεν βρήκα κάπου μπαίνοντας στο νήμα οδηγίες φρασεολογίου κτλ, αλλιώς θα τις είχα ακολουθήσει.
Πέραν όμως αυτού, οι συνάδελφοι που ανέφερα έτσι έχουν κάθε δικαίωμα να αναφέρουν το πόστ μου στην ομάδα διαχείρισης του site αν αισθάνονται οτι προσβλήθηκαν, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό.
Δεν με αφορά προσωπικά αν γνωρίζεστε ή όχι μεταξύ σας , αυτό είναι δικό σας θέμα και δεν έχω κανέναν λόγο αλλά επίσης και καμία υποχρέωση.
Είμαι της άποψης, και δικαιούμαι να την έχω, ότι μεμονωμένες λέξεις δεν χαρακτηρίζουν τις περισσότερες φορές όλο το κείμενο και οπωσδήποτε την διάθεση για την τήρηση του σεβασμού ή όχι προς το πρόσωπο που απευθύνεται αυτό. Μην μπω σε παραδείγματα είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε όλοι σας άπειρα.
Ζήτησα από μέλος του νήματος εδώ να μπω, και ας το πούμε έτσι λίγο πιο λαικά , δεν μου αρνήθηκε ή με απέτρεψε.
Κλείνοντας, είμαι υπεύθυνος εγώ γι' αυτά που γράφω και ανεβάσω σε όλα τα νήματα, και θα χρησιμοποιώ τις λέξεις που κρίνω ο ίδιος ότι χρειάζονται.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.713
Πόντοι
12.756
Αυτό που λέει ο φίλος popov είναι πέρα για πέρα αλήθεια, οι σχέσεις πολλών εδώ μέσα είναι πραγματικές και όχι ιντερνετικές.

Ο σεβασμός στο συγκεκριμένο νήμα είναι βασικό και αδιαπραγμάτευτο στοιχείο για όλους. Δεν είναι θέμα μαγκιάς ούτε παραξενιάς.
Καλοπροαίρετα στα γράφω γιατί πιστεύω ότι είσαι οκ.

Είμαι οκ και σ ευχαριστώ, αλλά το να είσαι οκ δεν είναι λόγος διαφήμισης.
Δεν ήρθα για να "πουλήσω" ασέβεια σε κανέναν, αν έχετε συνδυάσει για κάποιο δικό σας λόγο την λέξη ''τύπε'' ως λέξη που προσδίδει ασέβεια μπορώ να μην συμφωνήσω.
Η χρήση της και το ύφος της σε συνδυασμό με την τοποθέτηση μπορεί να την χαρακτηρίσει, μην μπούμε σε λεπτομέρειες , είναι και αργά.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.538
Πόντοι
4.096
κ. Popov.
Ας ξεκινήσω με τις ευχές μου προς το πρόσωπο σας, και συνεχίζοντας να δηλώσω ότι δεν βρήκα κάπου μπαίνοντας στο νήμα οδηγίες φρασεολογίου κτλ, αλλιώς θα τις είχα ακολουθήσει.
Πέραν όμως αυτού, οι συνάδελφοι που ανέφερα έτσι έχουν κάθε δικαίωμα να αναφέρουν το πόστ μου στην ομάδα διαχείρισης του site αν αισθάνονται οτι προσβλήθηκαν, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό.
Δεν με αφορά προσωπικά αν γνωρίζεστε ή όχι μεταξύ σας , αυτό είναι δικό σας θέμα και δεν έχω κανέναν λόγο αλλά επίσης και καμία υποχρέωση.
Είμαι της άποψης, και δικαιούμαι να την έχω, ότι μεμονωμένες λέξεις δεν χαρακτηρίζουν τις περισσότερες φορές όλο το κείμενο και οπωσδήποτε την διάθεση για την τήρηση του σεβασμού ή όχι προς το πρόσωπο που απευθύνεται αυτό. Μην μπω σε παραδείγματα είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε όλοι σας άπειρα.
Ζήτησα από μέλος του νήματος εδώ να μπω, και ας το πούμε έτσι λίγο πιο λαικά , δεν μου αρνήθηκε ή με απέτρεψε.
Κλείνοντας, είμαι υπεύθυνος εγώ γι' αυτά που γράφω και ανεβάσω σε όλα τα νήματα, και θα χρησιμοποιώ τις λέξεις που κρίνω ο ίδιος ότι χρειάζονται.
Κακώς το πήρες στραβά αυτό που σου έγραψε.
Φυσικά και ο καθένας είναι υπεύθυνος γι αυτά που γράφει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμπεριφορές περίεργες και χωρίς ίχνος σεβασμού είναι αποδεκτές.
Στο συγκεκριμένο νήμα έχουμε ταλαιπωρηθεί κατά καιρούς από περίεργους τύπους και το τελευταίο που θέλουμε είναι μία ακόμα επανάληψη. Μπορεί να μας χαρακτηρίζουν περίεργους ή όπως αλλιώς θέλουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε μας νοιάζει.
Τώρα για την «αναφορά» που έγραψες. Ούτε εγώ ούτε ο Τζίμης έχουμε πατήσει ποτέ το κουμπί, δεν χρειάζεται και δεν είναι το στυλ μας.

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
Εγω σιγα μην ζητησω αδεια απο μερικα παπουδια για να γραψω στο thread τους.
Μπηκα και βγηκα και δεν με πηρανε καν χαμπαρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom